Black Sailse başla istersen 2.bölümü verildi 3de bizle olursun🙂
Şöyle bir durum var benim dizim basit olmamalı beynimi yorup düşünmemi sağlamalıBlack Sailse başla istersen 2.bölümü verildi 3de bizle olursun🙂
sizin gibi adamlarımı kırıcam yarın gece black sail'e başlıyorumforumdaşında dediği gibi sırada black sail var?
Dizi yepyeni 0 model 2.bölümü yayınlandı herkes 2.bölümdesizin gibi adamlarımı kırıcam yarın gece black sail'e başlıyorum
Siz kaçıncı bölümdesiniz size yetişebilirmiyim?
sizin gibi adamlarımı kırıcam yarın gece black sail'e başlıyorum
Siz kaçıncı bölümdesiniz size yetişebilirmiyim?
Bak şimdi merakım iki kat arttısıfır model kızlarıda sıfır model
Bak şimdi merakım iki kat arttı
Kızlar olan izlediğim yabancı dizilerilk bölümüne bak zaten dizinin sarıp sarmayacağı ilk bölümde anlaşılır
kesinlikle bir true dedective değil
ama kaliteli bir dizi tarihi bir dizi farklı bir konusu var
kızlarda var yani )
Kızlar olan izlediğim yabancı diziler
1-Secret Diary of a Call Girl
2-Satisfaction
3-Sex and the City
ilk iki muhteşem dizi bence
Bir dizi daha izledim ismini çıkaramadım futbolcularla Sex yapan taş gibi bir bayan vardı o'da cnbc-e'de yayınlanmıştı.Pll dizisinde oynayanlar daha çocuk ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum.onlara bir pll eklenmezmi
ekle bence süper gider çerez niyetine
Bir dizi daha izledim ismini çıkaramadım futbolcularla Sex yapan taş gibi bir bayan vardı o'da cnbc-e'de yayınlanmıştı.Pll dizisinde oynayanlar daha çocuk ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum.
yok artık 😱Bir dizi daha izledim ismini çıkaramadım futbolcularla Sex yapan taş gibi bir bayan vardı o'da cnbc-e'de yayınlanmıştı.Pll dizisinde oynayanlar daha çocuk ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum.
ilki efsanetül mefsaneKızlar olan izlediğim yabancı diziler
1-Secret Diary of a Call Girl
2-Satisfaction
3-Sex and the City
ilk iki muhteşem dizi bence
Bu diziyi ben İtalyan madiaset kanallarında izledimyok artık 😱
ilki efsanetül mefsane
Futbolcular'ın karıları??? bu mu dediğin dizi???Bir dizi daha izledim ismini çıkaramadım futbolcularla Sex yapan taş gibi bir bayan vardı o'da cnbc-e'de yayınlanmıştı.Pll dizisinde oynayanlar daha çocuk ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum.
İnternette 1-2 bölüm izlemiştim evde de avrupaya bakan ikinci bir çanağım olduğundan İtalyancayı bilmesemde hikayeyi biliyordum hem her bölümü 20-22 dakikaydınasıl anladın konuşmaları
altyazı işi noldu?
AynenFutbolcular'ın karıları??? bu mu dediğin dizi???
Eğer buysa zamanında cnbc-e'de bende izlemiştim biraz muhteşemdi yaa. Ara ara izledim ama çok iyiydi
O dizi bizde nasıl tutmadı ya Oysa entrikası bol diziydi. İnternette de bulamıyorum Olsa izlerim.
Entrika hafif kalır her bölümde boynuzlama vardı yanılmıyorsam İngiliz dizisiydiO dizi bizde nasıl tutmadı ya Oysa entrikası bol diziydi. İnternette de bulamıyorum Olsa izlerim.
Evet ingiliz dizisi. Bi bölümünde cocuk kaçirma vardi. Operasyonlu filan değilde sinsice bir plandı hatırladiğim kadariyla Bu diziyi hatırlatman iyi oldu araştirayım da ingilizce alt yazılı bari izleyeyim anladiğimiz kadariyla artıkEntrika hafif kalır her bölümde boynuzlama vardı yanılmıyorsam İngiliz dizisiydi