HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk bölümüne bak zaten dizinin sarıp sarmayacağı ilk bölümde anlaşılır

kesinlikle bir true dedective değil

ama kaliteli bir dizi tarihi bir dizi farklı bir konusu var

kızlarda var yani :))
Kızlar olan izlediğim yabancı diziler:)

1-Secret Diary of a Call Girl
2-Satisfaction
3-Sex and the City

ilk iki muhteşem dizi bence:)

onlara bir pll eklenmezmi :)

ekle bence süper gider çerez niyetine :)
Bir dizi daha izledim ismini çıkaramadım futbolcularla Sex yapan taş gibi bir bayan vardı o'da cnbc-e'de yayınlanmıştı.Pll dizisinde oynayanlar daha çocuk ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum.:)

Bir dizi daha izledim ismini çıkaramadım futbolcularla Sex yapan taş gibi bir bayan vardı o'da cnbc-e'de yayınlanmıştı.Pll dizisinde oynayanlar daha çocuk ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum.:)

neresi çocuk bende öyle zannediyordum:) @xemrexxx yi kandırabilirler beni asla :) ordaki spencer şu anda 29 yaşlarında en küçükleri hanna ile aria 24 yaşlarındalar .. beni geçmişler çoktan .. sanada yetişmek üzereler yaşta :)) bence çocuk değilller dizide 15 yaşında görünmelerine bakma :))

yok artık 😱

ilki efsanetül mefsane :A
Bu diziyi ben İtalyan madiaset kanallarında izledim:)

43e9c461f0fa93c56da4d94eadd30974.jpg

Futbolcular'ın karıları??? bu mu dediğin dizi???

Eğer buysa zamanında cnbc-e'de bende izlemiştim biraz muhteşemdi yaa. Ara ara izledim ama çok iyiydi:A

nasıl anladın konuşmaları

altyazı işi noldu?
İnternette 1-2 bölüm izlemiştim evde de avrupaya bakan ikinci bir çanağım olduğundan İtalyancayı bilmesemde hikayeyi biliyordum hem her bölümü 20-22 dakikaydı:)

Futbolcular'ın karıları??? bu mu dediğin dizi???

Eğer buysa zamanında cnbc-e'de bende izlemiştim biraz muhteşemdi yaa. Ara ara izledim ama çok iyiydi:A
Aynen:)

Entrika hafif kalır her bölümde boynuzlama vardı yanılmıyorsam İngiliz dizisiydi:)
Evet ingiliz dizisi. Bi bölümünde cocuk kaçirma vardi. Operasyonlu filan değilde sinsice bir plandı hatırladiğim kadariyla(b) Bu diziyi hatırlatman iyi oldu araştirayım da ingilizce alt yazılı bari izleyeyim anladiğimiz kadariyla artık:(