HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben tecavüz beklemiyorum, cinayet bekliyorum. :D
Zaten dizinin konusu cinayette sen nasıl o ayrıntıya takılıp beni de taktın anlamadım:F Çok kuşkulu bi sahneye dikkat cektin ama:X

@berkann'ın dediği şeyden bir şey çıkarsa ben de yok artık derim. :D Ama gerçekten düşününce çok boşu boşuna bir sahne gibi. Arkasında bir şey olmalı. :):)
Bana aile içi yaşantıdan bni sahne gibi geldi. Ama felaket soru :F:F

Bence çok enteresan bir sahneydi. Kaç tane çocuk öyle resimler çiziyor ki? :D
Bebekleri seviştirme sahneside vardı hatırlarsan. Her çocuk illa bebekleri yatağa sokar yani:F Hele ki 90'larin TV dünyasında yaşan her çocuk:X Malum bi ara tv izleme sahnelerinide gösterdiler:F Gecenin köründe kalkıp kırmızı noktalı film :X

Bebekleri seviştirme sahneside vardı hatırlarsan. Her çocuk illa bebekleri yatağa sokar yani:F Hele ki 90'larin TV dünyasında yaşan her çocuk:X Malum bi ara tv izleme sahnelerinide gösterdiler:F Gecenin köründe kalkıp kırmızı noktalı film :X

Evet ama onlar daha normaller. :D Yine de bunların toplamında bir şeylerin çıkması olağan gibi duruyor. :)

çok derinlere daldınız normal sıradan aile halleri çocuk ebeveyn ilişkileri işte... bende o yaşlarda malzemeyi kopya kağıdına koyup birebir resmini çizerdim nolmuşki :)

çok derinlere daldınız normal sıradan aile halleri çocuk ebeveyn ilişkileri işte... bende o yaşlarda malzemeyi kopya kağıdına koyup birebir resmini çizerdim nolmuşki :)
İşte ben de öyle diyorum ama :X

Hatırlatayım diziyi indirmeye başla:X Yeni bölüm işte:)

Günde kaç dizi izliyorsun ki? Hem sen 2'ye kadar burdasın yani gece 12'de başlasan 2 ye kadar 3 yabancı dizi izlersin:X Sanırım sen 1 dizi izliyorsun?

Çıktı çıktı:X Gece yorumlamaya gelirim belkide yarına kalır:)

bir bizden bir onlardan yani bir yerli bir yabancı :))