Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

12 maç oynadık 7'si deplasman. Tüm derbiler bitti. Rakipler daha birbirleriyle oynayacak. Takımın şu anda çok büyük kredisi var. Bundan sonra işlerin yolunda gitmediği dönemler muhtemelen olacaktır. Bu dönemde eskisinden farklı davranarak taraftar olarak sabırlı olup desteğe devam etmeliyiz.

Reactions: Gerekli24
Bizle yarışırlarsa Fener fobileri tutar verirler. Bizle yarışıp da en son şampiyon olduklarlarında sene 1984'tü. 96, 04, 05, 11 hepsinde saf dışı ettik onları.
Orço çaktırma totem yapıyoruz..

Yalnız Hunter bize de iki defa şampiyonluk verdi
Yani hiçbir şey kesin değil

Orço çaktırma totem yapıyoruz..

Yalnız Hunter bize de iki defa şampiyonluk verdi
Yani hiçbir şey kesin değil
GS zor bence ya. Havaya girerse belki mesela derbi iyi bir fırsat ama o maçı da kazanamazsa cidden zor.
Forvet, orta saha, bek 25 milyon euro harcayıp bu kadar defolu kadro kurmak tuhaf.

Reactions: Maskeli Fedai
GS zor bence ya. Havaya girerse belki mesela derbi iyi bir fırsat ama o maçı da kazanamazsa cidden zor.
Forvet, orta saha, bek 25 milyon euro harcayıp bu kadar defolu kadro kurmak tuhaf.
Ben bizim şampiyon olacağımızı düşünmüyorum bu arada. Çünkü orta sahan ve beklerin bu kadar defoluyken değil 25 bir 25 daha harcasan fayda etmez
Şu halimizle sıradan bir Anadolu takımından farkımız yok .

Reactions: HeisenBerg
Her şey 3-4 maç ile değişir ama şimdilik Trabzon muhteşem gidiyor, bir de rakiplerin hataları takıma ilaç gibi geliyordur.

Reactions: Gerekli24
Akşam üzeri Nwakaeme ile sözleşme konusunda yüksek oranda anlaşıldığını duymak beni mutlu etmişti ama geceye doğru hâlâ inanmakta zorluk çektiğim bir haber aldım. Ben yine olurunu az görüyorum ama çok ciddi isimler olumlu gittiğini bana söyledi. Son yıllardaki en büyük hayalim gerçek oluyor sanırım. Sarı saçlımı yaban ellerden alıyoruz.

Üstüne bir de Hulk konuşuluyor. Yönetimin geçtiğimiz aylarda yalanlaması boşa değilmiş. Mineiro'yu 40 yıl aradan sonra şampiyon yapıp buraya gelmesi farklı bir hikaye ortaya koyar. Sol bek ve stoper içinde isimler düştü önüme ama hâlâ içime sinen olmadı. Neyse Abdullah hocam istiyorsa vardır bir bildiği. Mesela o Fransa'daki şovmeni istememesi beni bir kez daha mutlu etti.

Hulk olmayacak transfer değil. Visça ama olmayacak transfer Emre Bellö ölür de vermez Visça'yı.

Reactions: 12.Adam
Hulk olmayacak transfer değil. Visça ama olmayacak transfer Emre Bellö ölür de vermez Visça'yı.
Bana da öyle geliyor ama nedense bizimkiler çok emin konuşuyor. Normalde bu kadar erken konuşmayan adamlar bile bitti diyorlar.

Bana da öyle geliyor ama nedense bizimkiler çok emin konuşuyor. Normalde bu kadar erken konuşmayan adamlar bile bitti diyorlar.
Twitterda gördüm Bilal Hanzi denen sevimsiz bir fotosunu beğenmiş onla alakası yoktu bu ümidinizin inş