Doldur boşalt olmaz duran top olur. Zaten çokta aman aman önemliliği yok.Yabancı sınırı var yapacak bir şey yok, Meraş'ın gündemde olması doğal. Hücum yönünden zengin takım TS bir zahmet Caner'in doldur boşaltlarına kalmayın.
Doldur boşalt olmaz duran top olur. Zaten çokta aman aman önemliliği yok.Yabancı sınırı var yapacak bir şey yok, Meraş'ın gündemde olması doğal. Hücum yönünden zengin takım TS bir zahmet Caner'in doldur boşaltlarına kalmayın.
Siopis akla gelebilecek her konuda denge bu takım için. En iyi böyle tanımlarım. Tek sıkıntı planlamadaki leşlik yüzünden sahaya takımın nasıl dizileceği.
Bakasetas için iyi oldu, vatandaşı geldi. Trabzonspor için iyi bir transfer olabilir, kadrosu da genişledi ama tek sıkıntı Alanyaspor bu kadar oyuncusunu bırakıyor, yerine oyuncularla doldurabilecek mi, orası var. Bu cümleleri kurarken fark ettim ki, Alanyaspor yine transfer yapmış. En son baktığımda bu kadar çok transfer görünmüyordu. Muhtemelen bu isimleri de parlatıp satabilirler. Transfer konusunda Alanyaspor'a güvenebilirim, çok iyi politika uyguluyorlar transfer konusunda.Siopis akla gelebilecek her konuda denge bu takım için. En iyi böyle tanımlarım. Tek sıkıntı planlamadaki leşlik yüzünden sahaya takımın nasıl dizileceği.
Emre Bey'in hesabını çalmışsın... @SherlockŞÖYLE İKİ...
Ligin en hazır takımını da paketleyip yolumuza devam ediyoruz. Siopis bizim eksik olan parçamıza tam oturdu. Berat'la bu iş olmayacak. Hocanın çok acil Ömür'ü takıma monte etmesi gerek. İsmail penaltı sonrası bir salaklık yaptı ama genel olarak ben beğendim. Djaniny değişik bir adam. Severek izliyoruz.
Takımın kudurtuculuk seviyesi de tam istediğim düzeyde. Rakibi saha içinde psikolojik olarak çok güzel sindiriyoruz.
Ben de bunun bir değişini yazmıştım.
Bu muhabbet geçen sezondan beri dönüyordu zaten. Gelirse çoğu kişi kabul eder.Ekli dosyayı görüntüle 108635
@Tolstoyevski, Trabzonspor'a da yakıştıran çıkmış bak. @mesmeso bence Çağdaş Atan tercihini kabul eder Abdullah Avcı'nın gitmesi durumunda, tabii son iki maça takılmazsa. Alanyaspor'dan hazır futbolcuları da var takımda.
Sen kabul etmezsin sanırım, pek ışık yakmıyor gibisin.Bu muhabbet geçen sezondan beri dönüyordu zaten. Gelirse çoğu kişi kabul eder.
Futbolunu sevdiğim bir isim. Çimşir'den daha kötü olmaz.Sen kabul etmezsin sanırım, pek ışık yakmıyor gibisin.
Alanyaspor dört büyüklere oyuncu dağıtıp adamı oyuncusuz bırakıp, sonra da iki maç üst üste fark yedi diye göndermeleri de sinir bozucu. Umarım parlayan bir isim olur, futbolculuk kariyeri pek parlak değildi ama umarım teknik direktörlük kariyeri parlak olur. Ülkenin yeni ve başarılı teknik direktörlere ihtiyacı var.Futbolunu sevdiğim bir isim. Çimşir'den daha kötü olmaz.
Evet yaptık böyle bir şey.
Oyuncudan yana sıkıntı yok. Zamanında F ile başlayan kulüp kendisi tarafından reddedilmişti. Yönetim istediği sürece Nwakeme bizimle kalır.Nwakaeme'ye acilen sözleşme yapın, pusuda bekleyenler olur. Hatta baş harfi F ile başlayan bir kulüp olabilir. @mesmeso bunu görünce sinirlenir şimdi.