Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Oyuncudan yana sıkıntı yok. Zamanında F ile başlayan kulüp kendisi tarafından reddedilmişti. :D Yönetim istediği sürece Nwakeme bizimle kalır.
Yönetim yeterince istediğini göstermesi lazım yalnız, Novak ve Sosa'yı elinizden kaçırmıştınız bu yüzden. Gerçi ikisi de olmasa da olur, hatta iyi ki kurtulmuşsunuz, bize çok büyük katkıları olmadı. Nwakaeme'yi kesin uzatmanız lazım ama, üç dört yıl daha rahat oynar. :D

Yönetim yeterince istediğini göstermesi lazım yalnız, Novak ve Sosa'yı elinizden kaçırmıştınız bu yüzden. Gerçi ikisi de olmasa da olur, hatta iyi ki kurtulmuşsunuz, bize çok büyük katkıları olmadı. Nwakaeme'yi kesin uzatmanız lazım ama, üç dört yıl daha rahat oynar. :D
Novak ve Sosa'nın yeri dolar da Waka abimin yeri dolmaz. O yüzden bizde şimdiden uzatılması için çağrı yapıyoruz.

Novak ve Sosa'nın yeri dolar da Waka abimin yeri dolmaz. O yüzden bizde şimdiden uzatılması için çağrı yapıyoruz.
Novak'ın yerine zaten bir sürü oyuncu bulursun ama bulamadınız gerçi, hiçbiri tutmadı ama yine de bir şekilde bulunur. Sosa'nın yerine zaten iyi oyuncu buldunuz ama Nwakaeme gibi bir oyuncuyu zor bulursunuz. :D

Djaniny sağlam olduğu sürece kadroya adı yazılacak ilk isim. Gervinho'nun köyündeki taşa kadar sövdüm. Gereksiz kırmızı kart olmasaydı hayvan gibi top oynayacak havası veriyordu takım. Bir kaç isim hariç hepsinden razıyım. İkinci yarı büyük karakter koydular sahaya.

Uğurcan bu maçlar birlikte sezon başı sendromuna son verdi. Bize inanılmaz bir puan kazandırdı. Maçta özellikle son anlarda yaptığı kurtarışları herkes yapamaz. Sezon başından beri hakkında saçma sapan konuştular ama bu maçtan sonra yine maç başı en çok kurtarış yapan kaleci oldu.

Müthiş maç olmuş Konyaspor Trabzonspor maçı. Kırmızı kart doğru. Kendi kalesine atılan gol bayağı ilginç bir gol. İki kaleci de güzel müdahaleler yapmış ama Uğurcan'ın son iki kurtarışı muazzam.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Milli aradan sonra Başak-BJK, GS-Konya ve TS-FB maçları var. O hafta 1 puan alsak bile karlıyız. Olurda kazanırsak devreyi lider kapatırız. Ligin ilk yarısı için kader haftası olacak.

Bir sonraki hafta FB-Alanya, GS-BJK maçları var. Biz de ligin en kötü takımı Göztepe ile oynayacağız. Şu iki haftadan 6 puan almak demek ilk yarıyı farkla lider kapatmak demek. Bu iki maçı kazanırsak BJK deplasmanından 1 puan alsak bile yeter.

Yine de ben FB'ye yenileceğimizi düşünüyorum. Avcı'nın büyük maç krizi tutar. O yüzden 1 puan benim için iyidir. Fener'in bizim maçtan sonraki fikstürü korkunç. Milli aradan sonra onlara puan kaybetmezsek kısa sürede liderliği geri alabiliriz.

FB9IM8uX0AQT5TV

Bundan sonra cacikiye cacık, dolmakiye dolma diyenle büyük kavga ederim.

Benim için çok sinirli bir maç oldu. Göztepe oyuncularında anlam veremediğim bir sertlik vardı. Ben bu sezon böyle bir maç oynadıklarını görmedim. Sonuç olarak yendik. Kendilerini sezon sonunda kümeye düşmüş bir şekilde görmek istiyorum.

Maç boyu Nwakaeme'den çok Bakasetas'ı aradık. Hem oyun olarak hem de karakter olarak bizi çok eksik bıraktı. Oyun olarak Hamsik ve yer yer Ömür boşluğunu kapattı. Çıkana kadar Dorukhan ve girdikten sonra da Siopis karakter eksiğini kapattı. Rakibin sertliğine güzel cevap verdiler.

Siopis bizim için sezonun transferi olabilir. Herif oyuna her girdiğinde orta sahayı ele geçiriyor. Bugün 5 kişiyi resmen boğdu boğdu duvara attı. Seviyorum seni gardaşım.

Bu maç FB maçından daha önemliydi ve sorunsuz kapatmak sevindirdi. Haftaya Rize'yi taraftarla birlikte yener geçeriz. Beşiktaş maçına tek Peres eksiği ile gidersek çok iyi olacak.

Tanım 2: 2021-2022 Süper Lig sezonunun “ilk 10 hafta itibariyle” şampiyonluğun en güçlü adayıdır.

Galatasaray şampiyon olamazsa Trabzon’un olmasını açıkçası tercih ederim. Ki BJK ve FB tarafları da kendi takımları şampiyon olamazsa doğal olarak TS’yi yeğleyeceklerdir dört büyüklerden biri şampiyon olacaksa…

Tanım 2: 2021-2022 Süper Lig sezonunun “ilk 10 hafta itibariyle” şampiyonluğun en güçlü adayıdır.

Galatasaray şampiyon olamazsa Trabzon’un olmasını açıkçası tercih ederim. Ki BJK ve FB tarafları da kendi takımları şampiyon olamazsa doğal olarak TS’yi yeğleyeceklerdir dört büyüklerden biri şampiyon olacaksa…
Hayır. Ben Galatasaray şampiyon olsun isterim.

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Şimdi sezon başı biraz da ama sezonun son maçında cidden TS kaybetsin GS olsun ister miydin :A Ben açık konuşayım hayatta FB ya da BJK olsun istemezdim biz olamazsak. :A
Çok ama çok ciddiyim ve bu fikrim asla değişmez. Bizim iyice rezil olmamız lazım Ts, Başak gbi takımlar şampiyon olunca amaan diyen bir yapısı var camianın. Buna biraz Bjk da dahil

Çok ama çok ciddiyim ve bu fikrim asla değişmez. Bizim iyice rezil olmamız lazım Ts, Başak gbi takımlar şampiyon olunca amaan diyen bir yapısı var camianın. Buna biraz Bjk da dahil
GS adına da üst üste 2 BJK şampiyonluğu camiada çok karışıklık yaratmaz ama üst üste 2 FB şampiyonluğunda kaos olur, aynısı tam tersi için de geçerli haklısın. Bir şeylerin değişmesi için bazı şeyler mecbur kalıyor....

2016 senelerinde herkes Beşiktaş'a daha ılımlı idi ama şu anda pek öyle değil özellikle Galatasaraylılar

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
2016 senelerinde herkes Beşiktaş'a daha ılımlı idi ama şu anda pek öyle değil özellikle Galatasaraylılar
Beşiktaşlılar için Galatasaray da o kadar nefret edilen bir takım değildi bence o zamanlar.Ara sıra şakasına GsTs Fbjk FbGs goygoyu döner twitterda ama kimse Gsjk yazamaz.O derece nefret ediyor taraftarlar :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Beşiktaşlılar için Galatasaray da o kadar nefret edilen bir takım değildi bence o zamanlar.Ara sıra şakasına GsTs Fbjk FbGs goygoyu döner twitterda ama kimse Gsjk yazamaz.O derece nefret ediyor taraftarlar :D
Trabzonspor gidip Karagümrüke Kasımpaşa’ya Hataya bile şampiyonluk verebilir

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
İte kaka bir galibiyet daha aldık. Şükür bu hafta da patlamadık. Şimdi haftaya herkesin kafasındaki maça konsantre olma vakti.

Dorukhan çok güzel geri döndü. Gervinho dedem muhtemelen sezonu kapattı. Devre arası Alanya'dan Davidson'a çökmemiz garantilendi sanırım.

İki haftadır takımlar bizimle maça değil de kavgaya çıkıyor gibiler. Umarım ikisi de küme düşer.

Gervinho dedem Hakk'a yürüdüğüne göre devre arası Hulk işi ciddiye biner. Devre arası buna ek olarak sol bek, yerli kanat ve net bir golcü almalıyız. Elimizde Gekas tarzı bitirici birisi olmalı. Bana kalırsa bir tane de sert stoper almalıyız. Edgar bana bir tık yumuşak geliyor.

Devre arası Gervinho dedenin sözleşmeyi dondurup Koita, Yunus Mallı ve Trondsen'i de elden çıkartırsak mis gibi olur.