Günlerdir reklamı yapılan bu video beni çok etkilemedi. Yine de güzel ve hoş bir iş olmuş.
Ancak... Bu sahnede videoyu durdurmak zorunda kaldım. Bu sahne hayali falan değil. Gelecek bir şampiyonlukta insanlar önce sevinecek sonra mezarlığa gidip sevdiklerine şampiyon olduğumuzu söyleyecek. Gelecek olan kupanın gideceği çok mezarlık var...
Herkesin tuttuğu takımlara, takım sevgilerine, fanatikliklerine saygım var ama hiç birisi bizim gibi olamaz. Üç büyükleri tutanların çoğu muhtemelen tuttukları takımın maçını bir kez stattan izlememiştir ya da takımını tesislerden maça uğurlamamıştır. Öyle şeyleri yapmayan kişiler bence çok büyük bir sevgiden ve zevkten mahrum kalıyorlar.
Çoğu kişi Karadeniz'i özellikle de Trabzon'u sevmez. Bunun kesinlikle farkındayız ve inanın gram umurumuzda değil. Bizim tek derdimiz şu takımı dünya gözüyle bir kez şampiyon olduğunu görmek. Sizi temin ederim hayatınızda görebileceğiniz en duygusal, en komik, en eğlenceli ve en fantastik şampiyonluk kutlaması olacaktır.
O yüzden bu sezon benim gözümde bu şehrin son şansı olabilir. Olası bir başarısızlıkta bu mali yükü kaldıracak bir gücümüz yok. Tekrar küçülmeye gideceğimiz kesin. Bu sene Mucib Avcı bizi şampiyon yapmak zorunda. 2. olursa bile başarısızdır. Başkan sıfatıyla son günlerini yaşadığını umduğum kişi umarım bu kez egolarını bir kenara bırakır ve tarihe iyi bir şekilde geçmek ister. Ben artık başkalarının mutlu sonunu görmek istemiyorum. Ben artık direkt mutlu son görmek istiyorum.