HeisenBerg
Favori Üye
Başka alternatifler de bulunur çok sıkıntı olmaz bence Cornelius olmazsa.Bu adamda tek sıkıntı para. Çok yüksekten gidiyor hem Parma hem de oyuncu.
Başka alternatifler de bulunur çok sıkıntı olmaz bence Cornelius olmazsa.Bu adamda tek sıkıntı para. Çok yüksekten gidiyor hem Parma hem de oyuncu.
Bugün Batshuayi ismini gördüm ama çok ihtimal vermiyorum. Cornelius tarafı istedikleri teklifleri bulamayınca tekrar görüşmek istemiş. Şimdi de bizimkiler bekletiyor.Başka alternatifler de bulunur çok sıkıntı olmaz bence Cornelius olmazsa.
Böyle adamlardan nefret ediyorum. Almasın böyle adamlardan futbolcu.Barış Alper Yılmaz için kulübüyle 600 bin + 2 oyuncu karşılığında anlaşmışız ama yabancı sınırı sonrası başkanları anlaşmayı bozup 3 milyon € istemiş. Şu yasak işi bir an önce kaldırılsın yoksa böyle başkanların eline kalacağız.
İşin komik tarafı adam Oflu.Böyle adamlardan nefret ediyorum. Almasın böyle adamlardan futbolcu.
Hocam benden küçüksün sana bir tavsiye söylemek isterim. Uygula, uygulama beni orası ilgilendirmez. Ahmet Ağaoğlu ile sen kafayı bozmuş biri olarak görüyorum seni. Her mesajında bir şekilde kul Ahmet diye mesajı bitiriyorsun. İyi değilsin benden söylemesi. Bu kadar takma.Bu Parmak mevzusu bizim için sezonun kaderini belirleyecek. Adam 1 ay boyunca çalışmak yerine tatile çıktı idmana başladığı ilk gün direkt taraftara laf atıyor. Bu adamı tutmakla kafaya sıkmak aynı şey. Avcı BJK'de yaşadığı olaylardan belli ki ders çıkaramamış. Şu olay büyük kaos habercisi.
Avcı tribünler boşken kulübü istediği gibi yönetti. Aşılama bu hızda giderse yeni sezon yüksek ihtimalle seyircili olur. Aynı şekilde devam ederse statta yiyeceği küfürler için kendini hazırlasın. O Parmak beyefendide maçlar başlamadan kaçmaya baksın yoksa sahaya çıkacağı ilk maçta stattan ağlayarak çıkması çok yüksek.
BJK&Sergen işi de yüksek ihtimalle olumsuz olacak. Bizim gelecek olan sol bek ve forvetle birlikte şampiyon olmamamız çok az. Fener'de kötü bir hoca tercih ederse önümüzdeki tek engeller kul ahmet ve Avcı'nın loserlığı olacak. Umarım Allah Avcı'ya bu seferlik destek çıkar.
Göz göre göre takımıma zarar veren adama tabii ki kafayı taktım. Onun gittiği gün kulübün kurtuluşu olacak. Geçen sene yöneticisi kendisine o isimle çağırıyordu. Demek ki kendisinin bununla bir sıkıntısı yok.Hocam benden küçüksün sana bir tavsiye söylemek isterim. Uygula, uygulama beni orası ilgilendirmez. Ahmet Ağaoğlu ile sen kafayı bozmuş biri olarak görüyorum seni. Her mesajında bir şekilde kul Ahmet diye mesajı bitiriyorsun. İyi değilsin benden söylemesi. Bu kadar takma.
Sen hakikaten takım konusunda sıkıntılısın. Takım tutmuyorsun fanatizm tam olarak senin ki. Neyse sana başarılar. Bu şekilde bir takım tutmuyorum ben.Göz göre göre takımıma zarar veren adama tabii ki kafayı taktım. Onun gittiği gün kulübün kurtuluşu olacak. Geçen sene yöneticisi kendisine o isimle çağırıyordu. Demek ki kendisinin bununla bir sıkıntısı yok.
Evet fanatiğim. Takımım için en iyisini istiyorum. Umarım iş işten geçtikten sonra kafanızı taşlara vururken bunları sana hatırlatmak zorunda kalmam hocam.Sen hakikaten takım konusunda sıkıntılısın. Takım tutmuyorsun fanatizm tam olarak senin ki. Neyse sana başarılar. Bu şekilde bir takım tutmuyorum ben.
Ben o kadar takmıyorum. İstediğini de umrumda değil ki.Evet fanatiğim. Takımım için en iyisini istiyorum. Umarım iş işten geçtikten sonra kafanızı taşlara vururken bunları sana hatırlatmak zorunda kalmam hocam.