Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Bugün Sörloth'un kiralanması konusunda Leipzig ile ilk kez maddi konularda temas kurulmuş.

Barış Alper Yılmaz için kulübüyle 600 bin + 2 oyuncu karşılığında anlaşmışız ama yabancı sınırı sonrası başkanları anlaşmayı bozup 3 milyon € istemiş. Şu yasak işi bir an önce kaldırılsın yoksa böyle başkanların eline kalacağız.

• Sinir Bozucu
Reactions: Gerekli24
Barış Alper Yılmaz için kulübüyle 600 bin + 2 oyuncu karşılığında anlaşmışız ama yabancı sınırı sonrası başkanları anlaşmayı bozup 3 milyon € istemiş. Şu yasak işi bir an önce kaldırılsın yoksa böyle başkanların eline kalacağız.
Böyle adamlardan nefret ediyorum. Almasın böyle adamlardan futbolcu.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Ceyhun Gülselam hamlesi bana mantıklı geliyor. Oyunun son bölümlerinde işe yarayacak düşük bütçeli rotasyon oyuncusu. Kadroda 6 numara yok. Hocanın asıl oyun planında 6 numara düşünmediğini biliyoruz. Kenarda duracak yerli topçuda yok. Kesinlikle lazım olacağı maçlar olacaktır.

Yabancı sınırının konuşulduğu şu günlerde iş ahlakı, tecrübesi ve yeteneğiyle gayet iyi transfer olur. Terim gitti Aytaç'ı aldı Ceyhun ondan sekiz kat daha iyi. Ceyhun'a ek olarak Köybaşı ve Mert Günok alıp kafayı rahatlatıyoruz.

Bugün Hamsik'i izledikten sonra Berat'ın kadroda banko olacağını tahmin ediyorum. Ömür-Bakasetas-Hamsik arasında sağ ve sol iç sürekli el değiştirir.

Hamsik için fiziği eskisi gibi iyi değil diyorlardı. Bence de iyi değil çünkü çok iyi.

Bugün bir kez daha anladım ki bu adam yatmaya gelmemiş. Yatmak isteyen adam turnuvada iyi oynayıp sonrasında daha yüksek kontratla bir yere giderdi. Bu adam resmen projeye ve şehre inanmış. Bir an önce çubuklu ile görmek istiyorum.

Yabancı kuralının aynı olması bizim için çok kötü oldu. İlk on birde yabancı sayısı 9 olsa bile yeterdi. Şimdi sol bekte İsmail Köybaşı olacak. Yani ne diyeyim ki artık? Türk futbolunun altına bir kez daha dinamit yerleştirildi. İnşallah bu kez patlar da herkes rahatlar.

Koita'ya verilen paraya bak hey yavrum hey. Nerede görsem tanırım bu tam bir kul ahmet transferi. Önceden çalarken sessiz sedasız yapardı şimdi açık yapıyor. Ne yaparsan yap Aralık ayında gideceksin.

Fenerbahçe'nin Dalic haberi umarım doğrudur. Eğer bu olursa önümüzdeki en büyük engel kul ahmet olacak. Koita transferinin hesabını mutlaka verecek.

Bu saçma yabancı sınırı yüzünden yerli transferi yapamıyoruz. Burak Kapacak için 2, Barış Alper Yılmaz için 3 istiyor kulüpleri. İkisini de çok istiyorum. Şimdilik bizden başka isteyen olmadığı için kulüp beklemeye geçmiş. Transfer döneminin sonuna kadar istedikleri fiyatlar gelmezse makul seviyelere ineceklerdir. Bu saçma kuralı getirenlere bir kez daha lanet olsun.

Ben Avcı takıntılı bir adam diyince kötü oluyorum. Herif yaz boyunca deli gibi idman yapan Flavio ve kiralık gittiği yerde verimli oynayan Diabate'yi kampa götürmüyor da halı saha topçusu Trondsen, yeteneksiz Türkmen ve torpilli Parmak kampa gidiyor.

Sağ bekte çalım yemediği adam kalmayan Serkan Asan'ın maaşına da beş kat zam yapacaklarmış. Vallahi bizim bunlardan en yakın zamanda kurtulmamız gerek. Şampiyon olamazsak Ersun&Usta döneminden daha beter batıracaklar bizi.

Bu Parmak mevzusu bizim için sezonun kaderini belirleyecek. Adam 1 ay boyunca çalışmak yerine tatile çıktı idmana başladığı ilk gün direkt taraftara laf atıyor. Bu adamı tutmakla kafaya sıkmak aynı şey. Avcı BJK'de yaşadığı olaylardan belli ki ders çıkaramamış. Şu olay büyük kaos habercisi.

Avcı tribünler boşken kulübü istediği gibi yönetti. Aşılama bu hızda giderse yeni sezon yüksek ihtimalle seyircili olur. Aynı şekilde devam ederse statta yiyeceği küfürler için kendini hazırlasın. O Parmak beyefendide maçlar başlamadan kaçmaya baksın yoksa sahaya çıkacağı ilk maçta stattan ağlayarak çıkması çok yüksek.

BJK&Sergen işi de yüksek ihtimalle olumsuz olacak. Bizim gelecek olan sol bek ve forvetle birlikte şampiyon olmamamız çok az. Fener'de kötü bir hoca tercih ederse önümüzdeki tek engeller kul ahmet ve Avcı'nın loserlığı olacak. Umarım Allah Avcı'ya bu seferlik destek çıkar.

Bu Parmak mevzusu bizim için sezonun kaderini belirleyecek. Adam 1 ay boyunca çalışmak yerine tatile çıktı idmana başladığı ilk gün direkt taraftara laf atıyor. Bu adamı tutmakla kafaya sıkmak aynı şey. Avcı BJK'de yaşadığı olaylardan belli ki ders çıkaramamış. Şu olay büyük kaos habercisi.

Avcı tribünler boşken kulübü istediği gibi yönetti. Aşılama bu hızda giderse yeni sezon yüksek ihtimalle seyircili olur. Aynı şekilde devam ederse statta yiyeceği küfürler için kendini hazırlasın. O Parmak beyefendide maçlar başlamadan kaçmaya baksın yoksa sahaya çıkacağı ilk maçta stattan ağlayarak çıkması çok yüksek.

BJK&Sergen işi de yüksek ihtimalle olumsuz olacak. Bizim gelecek olan sol bek ve forvetle birlikte şampiyon olmamamız çok az. Fener'de kötü bir hoca tercih ederse önümüzdeki tek engeller kul ahmet ve Avcı'nın loserlığı olacak. Umarım Allah Avcı'ya bu seferlik destek çıkar.
Hocam benden küçüksün sana bir tavsiye söylemek isterim. Uygula, uygulama beni orası ilgilendirmez. Ahmet Ağaoğlu ile sen kafayı bozmuş biri olarak görüyorum seni. Her mesajında bir şekilde kul Ahmet diye mesajı bitiriyorsun. İyi değilsin benden söylemesi. Bu kadar takma.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Hocam benden küçüksün sana bir tavsiye söylemek isterim. Uygula, uygulama beni orası ilgilendirmez. Ahmet Ağaoğlu ile sen kafayı bozmuş biri olarak görüyorum seni. Her mesajında bir şekilde kul Ahmet diye mesajı bitiriyorsun. İyi değilsin benden söylemesi. Bu kadar takma.
Göz göre göre takımıma zarar veren adama tabii ki kafayı taktım. Onun gittiği gün kulübün kurtuluşu olacak. Geçen sene yöneticisi kendisine o isimle çağırıyordu. Demek ki kendisinin bununla bir sıkıntısı yok.

Göz göre göre takımıma zarar veren adama tabii ki kafayı taktım. Onun gittiği gün kulübün kurtuluşu olacak. Geçen sene yöneticisi kendisine o isimle çağırıyordu. Demek ki kendisinin bununla bir sıkıntısı yok.
Sen hakikaten takım konusunda sıkıntılısın. Takım tutmuyorsun fanatizm tam olarak senin ki. Neyse sana başarılar. Bu şekilde bir takım tutmuyorum ben.

Sen hakikaten takım konusunda sıkıntılısın. Takım tutmuyorsun fanatizm tam olarak senin ki. Neyse sana başarılar. Bu şekilde bir takım tutmuyorum ben.
Evet fanatiğim. :D Takımım için en iyisini istiyorum. Umarım iş işten geçtikten sonra kafanızı taşlara vururken bunları sana hatırlatmak zorunda kalmam hocam. :D