Bruno Peres bu ligin üstünde bir bek. Sezonun en çok konuşulacak isimlerinden birisi olmasını bekliyorum. En sevindiğim transferlerden biri olabilir. Tam ihtiyacımız olan bir isimdi. İddia ediyorum millete Rosier'i unutturur.
Eğer Cornelius işi şu anlık olmuyorsa fazla zorlamaya gerek yok. Ona bu kadar yüksek maaş veren başka takım yok. Dönem sonunu bekleyebiliriz. Djaniny veya Ekuban satılmadığı sürece forvette fazla acele etmeye gerek yok. Ağustos'a doğru bir fırsat transferi yapmak daha mantıklı.
Forvetten önce Tello'nun bitmesini istiyorum. O oğlanı alırsak Gervinho'yu forvette bile kullanabiliriz. Tello işi epey zor ama hocanın en çok istediği iki adamdan biri. Umarım bitirilir.
Gervinho'ya maaşı yüzünden biraz soğuk bakıyordum ama bu ligde iş yapmaması gibi bir ihtimal yok. Nwakaeme'nin ve takımın tam aradığı adam. Topu ayağına istemiyor arkaya boş koşuyu çok iyi yapıyor. Sırf bu şekilde bir sürü gol atacaktır. Ben çok rahat 20 gol katkısı vereceğini iddia ediyorum.
Medyada bizim transferler konuşulmuyor ama asıl ismi düşmeyen birisi var. 2018'den gelen sevdamız Hamsik ile tekrar ilgileniyoruz. Eskisi kadar da para istemiyor. Olursa varya yaşanacakları düşünmek istemiyorum.
Piyasa değerinde rekor kırması kadar doğal bir şey yok. Geçen sezon öyle bir hata yaptılar Sörloth-Muriqi kıyasladılar sonuçları ortada. Bu adamın ülkede hiç bir dengi yok. Hiç kimse sırf fanatiklik için birileriyle kıyaslama yapmasın.
Ben istatistiklerle birilerini kıyaslamayı sevmem. Gözümle izlediğim şeyler bana yorum yapmak için yeter ama bu çocuk istatistiklerde de önde. Uğurcan ile bu ligden bir kaleciyi kıyaslayanların artık futbol aklından şüphe ederim.