Özellikle Lowry ile Siakam baya etkili. GSW de takımca iyi oynuyor bugün ama.Kawhi dışındaki tüm takım baya iyi oynuyor, gerçekten çok ilginç. O da başlarsa GSW adına büyük sıkıntı.
Bedenlerini ne zaman geri alacaklar bakalımKawhi 9 sayı, 3 faul yaptı. Lowry 19 sayı... Çok ilginç şeyler oluyor gerçekten. @MasacRE
Özellikle Lowry ile Siakam baya etkili. GSW de takımca iyi oynuyor bugün ama.
Bedenlerini ne zaman geri alacaklar bakalım
Bu arada Durant'in beklendiği gibi aşil kopmuş Şerlok beyciğim gördün mü Önümüzdeki sezon olmayacak büyük ihtimalle, sonrasında da nasıl döner muamma.İkinci yarı Lowry çöplüğüne geri dönecektir ve mala bağlayacaktır Utku beyciğim.
Hem Kawhi hem Curry'nin üzerinde öyle bir baskı var ki, onlar bir şey yapamıyor kolay kolay, diğer oyunculara fırsat doğuyor bu durumda.Özellikle Klay ve Green baya iyiler bugün. Curry de onların yanına eklense GSW çok daha iyi oynayacak ama Toronto pek izin vermiyor buna. Curry’e doğru düzgün oyun bile kurdurmuyor Toronto baksana.
Bu arada Durant'in beklendiği gibi aşil kopmuş Şerlok beyciğim gördün mü Önümüzdeki sezon olmayacak büyük ihtimalle, sonrasında da nasıl döner muamma.
Hem Kawhi hem Curry'nin üzerinde öyle bir baskı var ki, onlar bir şey yapamıyor kolay kolay, diğer oyunculara fırsat doğuyor bu durumda.
Yırtıldı diye de yazıyor da bilmiyorum ama gelecek sezon yok gibi görünüyor, o baş belası sakatlık işte anlaşılan. Çok baskı oluştu nerede KD nerede KD diye, sonunda bu oldu işte maalesef.Kendisi yırtıldı diye açıklamıştı ama kopmuş demek ki. Çok üzüldüm ya, izlemesi çok çok keyifli bir basketbolcu. Aşili koptuysa önümüzdeki koca sezonda kendisini izlememiz imkansız, dediğiniz gibi sonrasında döner ama eskisi kadar iyi oynar mı bilinmez. Aşil kopması yaşayıp eskisi kadar iyi oynayan sporcu sayısı çok az.
Drake ve bir tane sarıklı abi salmıyor asla
Drake ve bir tane sarıklı abi salmıyor asla
Yırtıldı diye de yazıyor da bilmiyorum ama gelecek sezon yok gibi görünüyor, o baş belası sakatlık işte anlaşılan. Çok baskı oluştu nerede KD nerede KD diye, sonunda bu oldu işte maalesef.
Daha aktif ama hala genelde Thompson atıyor ya. Yalnız bir ara sakatlanır oldu gibi ödüm koptu Kawhi bey de başladı oynamaya geçmiş olsunCurry kendine geldi. @MasacRE
Daha aktif ama hala genelde Thompson atıyor ya. Yalnız bir ara sakatlanır oldu gibi ödüm koptu Kawhi bey de başladı oynamaya geçmiş olsun