Toronto Raptors - Golden State Warriors | NBA Final Serisi 6. Maç

Iguodala en başta Curry’i görebilmiş olsa Curry bomboş pozisyonda üçlüğü atacaktı az önceki hücumda.

Özellikle Lowry ile Siakam baya etkili. GSW de takımca iyi oynuyor bugün ama.

Özellikle Klay ve Green baya iyiler bugün. Curry de onların yanına eklense GSW çok daha iyi oynayacak ama Toronto pek izin vermiyor buna. Curry’e doğru düzgün oyun bile kurdurmuyor Toronto baksana.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Özellikle Klay ve Green baya iyiler bugün. Curry de onların yanına eklense GSW çok daha iyi oynayacak ama Toronto pek izin vermiyor buna. Curry’e doğru düzgün oyun bile kurdurmuyor Toronto baksana.
Hem Kawhi hem Curry'nin üzerinde öyle bir baskı var ki, onlar bir şey yapamıyor kolay kolay, diğer oyunculara fırsat doğuyor bu durumda.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Bu arada Durant'in beklendiği gibi aşil kopmuş Şerlok beyciğim gördün mü :( Önümüzdeki sezon olmayacak büyük ihtimalle, sonrasında da nasıl döner muamma.

Kendisi yırtıldı diye açıklamıştı ama kopmuş demek ki. Çok üzüldüm ya, izlemesi çok çok keyifli bir basketbolcu. Aşili koptuysa önümüzdeki koca sezonda kendisini izlememiz imkansız, dediğiniz gibi sonrasında döner ama eskisi kadar iyi oynar mı bilinmez. Aşil kopması yaşayıp eskisi kadar iyi oynayan sporcu sayısı çok az. :(

• Üzücü
Reactions: MEnes and MasacRE
Hem Kawhi hem Curry'nin üzerinde öyle bir baskı var ki, onlar bir şey yapamıyor kolay kolay, diğer oyunculara fırsat doğuyor bu durumda.

Aynen öyle, GSW çoğu sayısını pota altında buldu zaten Utku beyciğim. Normalde Curry ve Klay önderliğinde 3500 tane üçlük denemişti GSW.

• Beğendim
Kendisi yırtıldı diye açıklamıştı ama kopmuş demek ki. Çok üzüldüm ya, izlemesi çok çok keyifli bir basketbolcu. Aşili koptuysa önümüzdeki koca sezonda kendisini izlememiz imkansız, dediğiniz gibi sonrasında döner ama eskisi kadar iyi oynar mı bilinmez. Aşil kopması yaşayıp eskisi kadar iyi oynayan sporcu sayısı çok az. :(
Yırtıldı diye de yazıyor da bilmiyorum ama gelecek sezon yok gibi görünüyor, o baş belası sakatlık işte anlaşılan. Çok baskı oluştu nerede KD nerede KD diye, sonunda bu oldu işte maalesef.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Yırtıldı diye de yazıyor da bilmiyorum ama gelecek sezon yok gibi görünüyor, o baş belası sakatlık işte anlaşılan. Çok baskı oluştu nerede KD nerede KD diye, sonunda bu oldu işte maalesef.

GSW süreci çok kötü yönetti ya, sakatlığının ciddi olduğu belliydi ama ısrarla “dönecek, oynayacak” dedikleri için Durant de beklentileri karşılamış olmak istedi sanırım. Kısa sürede sergilediği o muhteşem performans sayesinde GSW belki maçı kazandı ama Durant her açıdan çok büyük kayıp.

• Beğendim