Toronto Raptors - Golden State Warriors | NBA Final Serisi 6. Maç

Çok kötü düşmüş ya. Böyle bir sakatlık daha gerçekleşirse GSW’nin değil NBA’in seyir zevki iyice düşecek artık. Bu ne şanssızlık ya...

Adamlar döve döve sakatlaya sakatlaya kazanmaya gelmiş baksana. Ya alın şampiyonluğunuzu başınıza çalın arkadaş.

Çok çirkin oynuyorlar arkadaş ya, taraftarları da büyük haz alıyor bu sakatlıklardan. Gsw ve Cavs’ın şerefli mücadelesini özledim. Sanırım an itibariyle GSW’yi desteklemeye başlıyorum, Kawhi sevgimiz bir yere kadar...

Çok çirkin oynuyorlar arkadaş ya, taraftarları da büyük haz alıyor bu sakatlıklardan. Gsw ve Cavs’ın şerefli mücadelesini özledim. Sanırım an itibariyle GSW’yi desteklemeye başlıyorum, Kawhi sevgimiz bir yere kadar...
Kawhi'in yeri ayrı tabi de Toronto'lu adamların bir çoğu kazanmak için çirkinleşiyor. Geçmişte GSW'nin de rakiplerinden sakatlananlar oldu ama bir pozisyon bir şey oluyordu, bütün maç rakibe dalmıyordu hiçbir zaman GSW.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Arkadaş ne çok ribaunt verdiniz ya. Bu Ibaka da ne hayvan bir şey böyle. Eşitlikle giriyoruz son çeyreğe.