Toronto Raptors - Golden State Warriors | NBA Final Serisi 4. Maç

Umarım göründüğü kadar kötü değildir de en kısa sürede sağlığına kavuşup döner sahalara

NBA’in aktif olarak oynayan en iyi oyuncularından birisi, uzun süreli sakatlanırsa kariyeri ciddi hasar görecektir. İzlemesi de çok keyifli bence. Umarım döner en kısa sürede.

Reactions: MasacRE
12 fark oldu güzeel. 3. çeyrek şovu izler miyiz @Sherlock

Toronto şu ana kadar oynanan tüm maçlarda üçüncü çeyreklerde coştu aslında ama bu maç GSW buna izin vermeyecek gibi duruyor. Tam fark kapanacak düzeye iniyor, derken Curry kardeşimiz ipleri eline alıyor. 47 sayılık performansına yakın bir şey izleyeceğiz muhtemelen.
Bana fark açılacak gibi geliyor.

Berbat bir hakem yönetimi var sahada, gerçekten inanılmaz kötü ve mantıksız kararlar alıyorlar.

Vanvleet bütün takım çökmüş işte sen de çöksene artık ne üçlük atıp duruyorsun

Reactions: Sherlock
Kawhi şu ana kadar çok kötü oynuyor @Sherlock beyciğim ama ne yapacağı belli olmaz yine de bir anda coşabilir.

Kawhi şu ana kadar çok kötü oynuyor @Sherlock beyciğim ama ne yapacağı belli olmaz yine de bir anda coşabilir.

Tam onu yazıyordum size Utku beyciğim, kayboldu ortadan resmen. Ama dediğiniz gibi bir anda ağırlığını koyabilir sahaya. Ben buradan Toronto’nun maçı çevirme şansının olduğunu düşünmüyorum ama, Curry bu maçı vermeyecek belli yani.

4-15 olmuş isabeti. Deniyor ama girmiyor bugün şutları. Yok ya hiç öyle rahat bir maç olmuyor, bir Kawhi'a bakar Toronto'nun dönüşü

4-15 olmuş isabeti. Deniyor ama girmiyor bugün şutları. Yok ya hiç öyle rahat bir maç olmuyor, bir Kawhi'a bakar Toronto'nun dönüşü

Oyundan düştüler iyice ya, özellikle çok iyi oldukları savunmada o kadar iyi değiller. En fazla 4 sayıya indirebildiler şu ana kadar. (2. yarı için konuşuyorum) Kawhi kendine geldi geldi, gelmedi maç gitti.
Hatta seri 3-2 olursa psikolojik üstünlüğü de kaybederler bence.

Bilemiyorum valla. Ama alırsa bu maçı GSW, önümüzdeki maçı sahasında vermez diye düşünüyorum. O durumda son maç eller ayaklar titreyecek herkeste artık ne olur bilmem ama önce şu maçı alması lazım tabi

Yalnız Klay kadar hırslı çok az oyuncu görmüşümdür herhalde, iki dakika kenarda oturunca deliriyor adam resmen. Gözlerinde görebiliyorsun onu.
@MasacRE

Diyorum ya, bu maç Toronto açısından çok önemli. Burada kaybederler ve skor 3-2'ye gelirse aynen dediğin senaryo yaşanır ve seri son maça kalır muhtemelen. Orada da ne olur ne biter hiç kestiremiyorum, efsanevi bir maç olur tabii orası ayrı.