Umarım göründüğü kadar kötü değildir de en kısa sürede sağlığına kavuşup döner sahalara
12 fark oldu güzeel. 3. çeyrek şovu izler miyiz @Sherlock
Looney acı içinde de olsa oynuyor aslanım benim Yalnız adam baya kötü, tamam sakatlığı oynamasına engel olmuyor ama belli yani çektiği acı. Geldi kenara şimdi ama sonra girer tekrar herhalde.Looney de gidici gibi... @MasacRE
Vanvleet bütün takım çökmüş işte sen de çöksene artık ne üçlük atıp duruyorsun
Kawhi şu ana kadar çok kötü oynuyor @Sherlock beyciğim ama ne yapacağı belli olmaz yine de bir anda coşabilir.
4-15 olmuş isabeti. Deniyor ama girmiyor bugün şutları. Yok ya hiç öyle rahat bir maç olmuyor, bir Kawhi'a bakar Toronto'nun dönüşüTam onu yazıyordum size Utku beyciğim, kayboldu ortadan resmen. Ama dediğiniz gibi bir anda ağırlığını koyabilir sahaya. Ben buradan Toronto’nun maçı çevirme şansının olduğunu düşünmüyorum ama, Curry bu maçı vermeyecek belli yani.
Kralsın Looney beyciğim
4-15 olmuş isabeti. Deniyor ama girmiyor bugün şutları. Yok ya hiç öyle rahat bir maç olmuyor, bir Kawhi'a bakar Toronto'nun dönüşü
Bilemiyorum valla. Ama alırsa bu maçı GSW, önümüzdeki maçı sahasında vermez diye düşünüyorum. O durumda son maç eller ayaklar titreyecek herkeste artık ne olur bilmem ama önce şu maçı alması lazım tabiOyundan düştüler iyice ya, özellikle çok iyi oldukları savunmada o kadar iyi değiller. En fazla 4 sayıya indirebildiler şu ana kadar. (2. yarı için konuşuyorum) Kawhi kendine geldi geldi, gelmedi maç gitti. Hatta seri 3-2 olursa psikolojik üstünlüğü de kaybederler bence.
Bilemiyorum valla. Ama alırsa bu maçı GSW, önümüzdeki maçı sahasında vermez diye düşünüyorum. O durumda son maç eller ayaklar titreyecek herkeste artık ne olur bilmem ama önce şu maçı alması lazım tabi