Zey TV Tolstoyevski'nin Takıntıları...

Konuya güldürü atmamışım yeni farkettim 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Neyse işlemi tamamlandım

Demek ki yoğun ve yorgun olduğumda mesajlarımda : A reis azaldıkça bir diğer mevzu da mesajlara tepki bırakmayı unutuyor olmammış

Ve böyle şeyler hiç gözümden kaçmıyor biliyorsun

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ama bu gözünden kaçmış
gerçi açan sen değilsin diye ve işte gör, ben herkese böyleyim
Gözümden kaçtığından emin misin...
Yorgunluğu fark edip tepki göstermemen için belki sessiz kalmışmışımdr, ya da lanet olsun konu nasılsa benim değil diyerek hainlik etmişizdir...
@Sherlock

O o o, isteklisin
@Sherlock zaten sana sormadan konuk edecekti seni. İyi oldu
Adaşım bana sormadan bazı şeylere karar verip kötü sonuçlar aldığı oluyor ama böyle bir konu için bana sormasına gerek yok diyebilirim...

Demek benim terapi yöntemlerimi ortalığa saçıyorsun... Hani sır olarak kalacaktı, çok ayıp...

Son düzenleme:
Birincisi benim senden hiçbir zaman izin almama gerek yok, ikincisi ise ne zaman kötü sonuçlar vermiş sanki bu tip kararlarım...

Senden öğrendiğim terapi yöntemlerini çeşitlendirdim ben, kendimden bir şeyler kattım. Bu yüzden hala sır olarak kalıyor diyebiliriz.

Reactions: 12.Adam and MEnes
Ama bu gözünden kaçmış
gerçi açan sen değilsin diye ve işte gör, ben herkese böyleyim
Gözümden kaçtığından emin misin...
Yorgunluğu fark edip tepki göstermemen için belki sessiz kalmışmışımdr, ya da lanet olsun konu nasılsa benim değil diyerek hainlik etmişizdir...
@Sherlock
Vay be... Patron dedik, maaşımızı ödüyor dedik, iyi para teklif etti dedik... O gitmiş kendi kanalının logosunun bulunduğu konuya tepki dahi bırakmamış, üzücü...

Tedavi de başarı göstermeye başlamış, @Tolstoyevski hemen ayrıntıları yakalamaya başlamış. Dikkat dağınıklığının önüne geçeceğiz tedavinin sonunda...

Eklenecek çoğu şey eklenmiş hocam
Ekstra olarak Fifa oynarken hiç gol sevinci yapmamasını söyleyim ben de tuhafıma gitmişti
Golü atar atmaz geçiyor saniyesinde
Hocam rakibini uzun uzun sevinerek çıldırtmak istemiyor işte, ilkeli bir hareket.
@Tolstoyevski

Eklenecek çoğu şey eklenmiş hocam
Ekstra olarak Fifa oynarken hiç gol sevinci yapmamasını söyleyim ben de tuhafıma gitmişti
Golü atar atmaz geçiyor saniyesinde

Hocam rakibini uzun uzun sevinerek çıldırtmak istemiyor işte, ilkeli bir hareket.
@Tolstoyevski

Gol yediğimde golün tekrar tekrar izlenmesinden en hafif tabirle nefret ettiğim için, aynısını da ben yapmış olmayayım diyorum.
Ama mesela eğer ilk golü karşı taraf atmışsa ve tekrar tekrar izlemişse, golü attığımda orta sahayı turladığım oluyor.

Ya reis teknik direktörlük anılarını anlattığın bir dizi yazmayı düşünür müsün her zaman okurum ben

Kötü sonuçlar dediğim senin izin almadan benim adıma yaptığın şeylerin bazen bende olumlu karşılık bulmaması...
MEnes bu kardeşim, işine gelmeyen bir şeyi ne zaman kabul etmiş...

O zaman sorun yok, biraz orjinal ol hep benim kopyam olma be adam...
(Yine kendini övdü...) @Dosi @Tolstoyevski

Ben ne yaparsam yapayım senin işine gelir, şov yapma burada...

En orijinal benim, sen eski model bir tost makinesinden fazlası değilsin.
Neredesiniz yoldaşlarım, aramızda hain var, atalım bu moruk herifi gemiden... @MasacRE @Maskeli Fedai