Hayır hayır, bu sefer parantez içerisine yazmayı düşündüğün şey olmayacak.Parantez reisi devreye sokmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü fikri sevdim![]()
Hayır hayır, bu sefer parantez içerisine yazmayı düşündüğün şey olmayacak.Parantez reisi devreye sokmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü fikri sevdim![]()
Çünkü haklı birşey yazdınHayır o kadını niye etiketliyorsun her şeyin içinde olmasından haz etmiyorum![]()
Teşekkür ederim tatlım sen de olmasan kimse haklı bulmuyor beni
Benden haz etmiyorsun ama yine sana hak veren benimTeşekkür ederim tatlım sen de olmasan kimse haklı bulmuyor beni![]()
Birazdan @Angelica gelecek ve aşk olsun marul ben sana hak vermiyor muyum diyecek shshshsBenden haz etmiyorsun ama yine sana hak veren benim![]()
Serhat'ım canımdır benim
Sen bana ne kadar laf atsanda yerin bende ayrıSerhat'ım canımdır benim![]()
Teşekkür ederim tatlım sen de olmasan kimse haklı bulmuyor beni![]()
Şu mesaj canımKonuyu anlasamda ona göre yorum yapsam keşke bir sayfa geri gittim ama yine anlamadım @Dosi bu marul kafa ne diyo zeyno
![]()
Şu mesaj canımbana senden başka hak veren yok dedi
![]()
Dava arkadaşım, eski takımdaşım, meslektaşım...
Entelektüellik ✔️
Elitlik ✔️
Faşizm yanlısı ✔️
Ateizm, deizm ve agnostisizm üçlüsünün savunucusu ✔️
@Tolstoyevski 35'leri, 42'leri konuştuğumuz günleri görürüz umarım.🥰😍
Rahat ol, faşist bir adama bir şey yapmaya hiçkimsenin cesareti olmaz.Son kısım olmadı, o konulara girmeyelim en iyisi derin sular çıkılmaz
İlk 3 övgün için teşekkür ediyorum50.seneyi birlikte görmek dileğiyle
![]()
![]()
Bakarız
İşte beklediğim arkadaşlık seviyesi, bizleri hediyelere boğduracak bir güç![]()
![]()
![]()
Tols nekadar da heveslenmişti hâlbukiBakarız![]()
@MasacRE vay be... 🚬Tols nekadar da heveslenmişti hâlbuki
Konuya gerekeni yapmayı ihmal etme bari![]()
Biraz zor olabilir söz veremem@Dosi bugün sözünü yerine getirebilecek misin bakalım![]()