Bizde de nem var. 2 gündür aşırıOna da az kaldı cidden ama evet fazla spoiler vermeyelim![]()
Hava aşırı sıcak ve sizin orasının aksine nemli... Nem nedir Antalya'da görmüşsündür sadece...
Bizde de nem var. 2 gündür aşırıOna da az kaldı cidden ama evet fazla spoiler vermeyelim![]()
Hava aşırı sıcak ve sizin orasının aksine nemli... Nem nedir Antalya'da görmüşsündür sadece...
What 😱 Ben nem denize kıyısı olmayan şehirlerde olmaz diye sanıyordumBizde de nem var. 2 gündür aşırı![]()
Çok teşekkür ederim bu değerli hediyen ve güzel sözler içinTebrik ediyorum @Tolstoyevski nice 7'lere diyelim.Forumda her zaman olması gereken üyelerdensin bence.
Hediyeni de MS'den vereyim dedim.Çok sevdiğim bir Tarkan şarkısı.
İki hediye de harika çok teşekkür ederim afiş yakıyorGeç oldu farkındayım ama yine de kutlamadan geçmek istemem.Nice yıllara ve nice mesajlara.
@Tolstoyevski
Hediyelerin:
![]()
Doğru 8 mesaj yazıyor 😱 konuya tepkide görmeyince mesaj yok sandımBu konuda tebrik etmiştim diye hatırlıyorum @Tolstoyevski yi![]()
Senin konu karşıma çıkmamış demek ki ne yapayımDoğru 8 mesaj yazıyor 😱 konuya tepkide görmeyince mesaj yok sandımbu konu benle arası pek yoktu. Onu tebrik edip beni es geçmiş olman olmamış
bak yine kızdım.
Hediyeyi verdinya. Fazlasına gerek yokSenin konu karşıma çıkmamış demek ki ne yapayımtamam kızma hediye istememişsin ama 70 bine girince yeni hediyelerle gelirim senin konuna
![]()
Bana hediye vermedi ama @eskici öyle tebrik etti sadece :/Hediyeyi verdinya. Fazlasına gerek yokbu konu aşırı etkileşim almış. Sende katkı ver bari ilk mesaja
@Tolstoyevski beni geçti![]()
HallettimHediyeyi verdinya. Fazlasına gerek yokbu konu aşırı etkileşim almış. Sende katkı ver bari ilk mesaja
@Tolstoyevski beni geçti![]()
İstediğin hediye olsunBana hediye vermedi ama @eskici öyle tebrik etti sadece :/![]()