Tarayıcıyı açık bırakmadım. Sabah uyandığımda ekrana bildirim olarak gelmişti, tıkladım ama hata verdi.İlginç ama gecenin o saatinde forumda yoktu@Cervantes Gerçi gecenin 4'ünde neredeyse kimse yoktu, in cin futbol maçı oynuyordu
![]()
Tarayıcıyı açık bırakmadım. Sabah uyandığımda ekrana bildirim olarak gelmişti, tıkladım ama hata verdi.İlginç ama gecenin o saatinde forumda yoktu@Cervantes Gerçi gecenin 4'ünde neredeyse kimse yoktu, in cin futbol maçı oynuyordu
![]()
Silme yerine edit yeterliydi. Zaten alıntı yapıldı sorun değilTarayıcıyı açık bırakmadım. Sabah uyandığımda ekrana bildirim olarak gelmişti, tıkladım ama hata verdi.Zaten mesajımı sildim, konu açıldığında ilk defa duyuyormuş gibi yapacağım.
![]()
Ne bileyim birden sırrı bozmuş gibi hissedip sildim hemen.Silme yerine edit yeterliydi. Zaten alıntı yapıldı sorun değil![]()
Tarayıcıyı açık bırakmadım. Sabah uyandığımda ekrana bildirim olarak gelmişti, tıkladım ama hata verdi.Zaten mesajımı sildim, konu açıldığında ilk defa duyuyormuş gibi yapacağım.
![]()
Benim kutlama konumu geçtigerçi benimki etiketsiz konu
![]()
@MasacRE var dahaBu konudaki ilk mesaj 24 reaksiyon almış cidden çok iyi ama seninkisi de etiketsizdi o yüzden seninkisi daha bir başarı
@Cervantes mesajını geri getirdim bu arada silmene gerek yoktu diye ama istersen yine silinebilir![]()
Sizin için sıkıntı yoksa kalsın, ben sizin için sıkıntı olursa diye silmiştim.Bu konudaki ilk mesaj 24 reaksiyon almış cidden çok iyi ama seninkisi de etiketsizdi o yüzden seninkisi daha bir başarı
@Cervantes mesajını geri getirdim bu arada silmene gerek yoktu diye ama istersen yine silinebilir![]()
Herkes tek tek gelmeye başladı
Sizin için sıkıntı yoksa kalsın, ben sizin için sıkıntı olursa diye silmiştim.Merakla bekliyorum bakalım yeni projenin detaylarını. Hayırlı olsun şimdiden.
@Tolstoyevski @Dosi
Ben daha ne olduğunu bilmiyorum amaÇok teşekkür ederim, çok basit, biraz amatör ve ilkel ama bir o kadar da eğlenceli bir format olacak @Dosi nin de hakemliğiyle![]()
![]()
Neleri öğrenmedin ki bu forumda ohoo liste yapacak olsan herhalde baya tutar 😱
Beni oyalama gidip biraz hazırlık yapayım sonra reyting konusu için gelirimNeleri öğrenmedin ki bu forumda ohoo liste yapacak olsan herhalde baya tutar 😱![]()
Günlük fırçamızı da yedik iştahımız yoktu zaten son dönemde bu iyi geldiBeni oyalama gidip biraz hazırlık yapayım sonra reyting konusu için gelirim(20 dakika sonra gibi)
5 dakikam daha harcandı
(parantez içi) sen doldur5 dakikam daha harcandı
Sessizce telefonu bırakıp gidiyorum...
Hoşbuldum arkadaşlar
Kalıcı mısın peki yoksa geçerken mi uğradın şöyleHoşbuldum arkadaşlargerçekten de uzun zaman oldu özlemişim buraları
![]()
Kalıcıyım kalıcı