Hayır hayır, bu sefer parantez içerisine yazmayı düşündüğün şey olmayacak.Parantez reisi devreye sokmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü fikri sevdim
Hayır hayır, bu sefer parantez içerisine yazmayı düşündüğün şey olmayacak.Parantez reisi devreye sokmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü fikri sevdim
Çünkü haklı birşey yazdınHayır o kadını niye etiketliyorsun her şeyin içinde olmasından haz etmiyorum
Teşekkür ederim tatlım sen de olmasan kimse haklı bulmuyor beni
Benden haz etmiyorsun ama yine sana hak veren benimTeşekkür ederim tatlım sen de olmasan kimse haklı bulmuyor beni
Birazdan @Angelica gelecek ve aşk olsun marul ben sana hak vermiyor muyum diyecek shshshsBenden haz etmiyorsun ama yine sana hak veren benim
@MasacRE hediye bekleriz
Serhat'ım canımdır benimSjsjjsjs
@serhatt sana hak veren bir diğer isim
Sen bana ne kadar laf atsanda yerin bende ayrıSerhat'ım canımdır benim
Teşekkür ederim tatlım sen de olmasan kimse haklı bulmuyor beni
Şu mesaj canım bana senden başka hak veren yok dediKonuyu anlasamda ona göre yorum yapsam keşke bir sayfa geri gittim ama yine anlamadım @Dosi bu marul kafa ne diyo zeyno
Şu mesaj canım bana senden başka hak veren yok dedi
Dava arkadaşım, eski takımdaşım, meslektaşım...
Entelektüellik ✔️
Elitlik ✔️
Faşizm yanlısı ✔️
Ateizm, deizm ve agnostisizm üçlüsünün savunucusu ✔️
@Tolstoyevski 35'leri, 42'leri konuştuğumuz günleri görürüz umarım. 🥰😍
Rahat ol, faşist bir adama bir şey yapmaya hiçkimsenin cesareti olmaz. (???)Son kısım olmadı, o konulara girmeyelim en iyisi derin sular çıkılmaz
İlk 3 övgün için teşekkür ediyorum 50.seneyi birlikte görmek dileğiyle
Bakarız
İşte beklediğim arkadaşlık seviyesi, bizleri hediyelere boğduracak bir güç
Tols nekadar da heveslenmişti hâlbukiBakarız
@MasacRE vay be... 🚬Tols nekadar da heveslenmişti hâlbuki
Konuya gerekeni yapmayı ihmal etme bari
Biraz zor olabilir söz veremem sonuçta bir aile gelecek bizimle ve o kalabalık o kargaşada durum ne olur belirsiz.@Dosi bugün sözünü yerine getirebilecek misin bakalım