Bir parlakla yaşama da kimle nasıl yaşarsan yaşa.Ben aşkımı gizli yaşarım. Hiç o hale düşmeyiz yani
Yok be ne ütüsü vs. Orda yukar kurutur eve getiririz. Ütü gerektirmeyen kumaştan giysiler tercih
Bir parlakla yaşama da kimle nasıl yaşarsan yaşa.Ben aşkımı gizli yaşarım. Hiç o hale düşmeyiz yani
Yok be ne ütüsü vs. Orda yukar kurutur eve getiririz. Ütü gerektirmeyen kumaştan giysiler tercih
Sana göre nerdeyse herkes parlakBir parlakla yaşama da kimle nasıl yaşarsan yaşa.
Hayır ben gayet seçici bir insanım.Sana göre nerdeyse herkes parlakkar üstünde izimi belli etmem merak etme. Gizlerim senden
Sevdiceğime göz dikip benle aran bozulmasın diye dedimHayır ben gayet seçici bir insanım.
Aşk olsun sisterından da saklayacaksan ben sana ne diyim...
Aaa sen de tipsiz çirkin birini bul.Sevdiceğime göz dikip benle aran bozulmasın diye dedim
Oldu paşa. Senin için öyle yaparımAaa sen de tipsiz çirkin birini bul.
Layık görmek değil, sevgilini elinden almak istemediğim için öyle dedim.Oldu paşa. Senin için öyle yaparımbana öyle birini layık gördüğün için teşekkürler
İki destansı ve epik hediye de tüylerimi ürpertti, bir ara Steins Gate'in final yorumunu da yapacağım o kadar izledik final yorumu araya kaynadı.Vaaay be yoldaşım demek 7 yıldır, dile kolay tam 7 yıldır buradasın ha... Seni takdir ve tebrik ediyorum tamı tamına 7 yıldır bu ortamda durup bizimle sanatsal ve goygoysal olarak (arada sanatsal olarak düşsen de..) böyle değerli fikirler ve sohbetler paylaştığın için... Sana bu güzide ortamda ve hayatında nice mutlu, huzurlu ve sanat dolu ve goygoy dolu yıllar diliyorum...
Öncelikle seni bu destansı eserle tekrardan baş başa bırakmak istiyorum...
Sonralıkla ise yine başka bir destansı eserle... All hail EREN f... JAEGER...
Türküleri ben de dinlemeyi çok severim ve her birini gece dinleyeceğim inşallah her biri için ve güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorumÖncelikle 7. yılın kutlu olsun @Tolstoyevski . Daha nice güzel senelerin geçer forumda inşallah.Ben türkü dinlemeyi ve o türkü ile hayallere dalmayı severim. Sana da sevdiğim birkaç türküyü dinlemen için buraya bırakıyorum . Umarım beğenirsin.
Ne kadarda düşünceli, duygulandımLayık görmek değil, sevgilini elinden almak istemediğim için öyle dedim.
Bu çok değerli söz ve güzel hediyeler adına teşekkür ediyorum, nice dolu dizgin senelerimize inşallahEkli dosyayı görüntüle 105276
Ekli dosyayı görüntüle 105277
Daha Nice Yılların Forumda Kardeşim. @Tolstoyevski
Seviliyorsun.
Çenem açıldı vb. ama senede 2 kez nasip oluyor zaten bir kulüp konusu bir de yıldönümü konusu o yüzden halen eskiden izler taşıyor gibiyim
Bu fırın günlerde içimi serinleten bu epik fotoğraf hediyeler ve bu konu adına çok teşekkür ediyorum kanal ortağım ve canım arkadaşım, iyi ki varsın.
------
Çok teşekkür ederim Fifa rakibim ve değerli arkadaşım inşallah hep birlikte nice yıllara
------
Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah
------
Şaka maka 7 sene olmuş... Sabahın köründe, 06.00'da üye olmuşum, gece kuşu olayım oldum olası devam ediyor anlaşılan
Tebrikler kardeşimÇenem açıldı vb. ama senede 2 kez nasip oluyor zaten bir kulüp konusu bir de yıldönümü konusu o yüzden halen eskiden izler taşıyor gibiyim
Bu fırın günlerde içimi serinleten bu epik fotoğraf hediyeler ve bu konu adına çok teşekkür ediyorum kanal ortağım ve canım arkadaşım, iyi ki varsın.
------
Çok teşekkür ederim Fifa rakibim ve değerli arkadaşım inşallah hep birlikte nice yıllara
------
Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah
------
Şaka maka 7 sene olmuş... Sabahın köründe, 06.00'da üye olmuşum, gece kuşu olayım oldum olası devam ediyor anlaşılan
1 ay sonra sen de 1.senene gireceksin darısı 10.seneye de inşallahTebrikler kardeşim
Saol aynen kardeşim 1 sene olcak 1 ay kaldı1 ay sonra sen de 1.senene gireceksin darısı 10.seneye de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?