Tolstoyevski'nin Forumda 7. Yılı

Vaaay be yoldaşım demek 7 yıldır, dile kolay tam 7 yıldır buradasın ha... Seni takdir ve tebrik ediyorum tamı tamına 7 yıldır bu ortamda durup bizimle sanatsal ve goygoysal olarak (arada sanatsal olarak düşsen de..
) böyle değerli fikirler ve sohbetler paylaştığın için... Sana bu güzide ortamda ve hayatında nice mutlu, huzurlu ve sanat dolu ve goygoy dolu yıllar diliyorum...

Öncelikle seni bu destansı eserle tekrardan baş başa bırakmak istiyorum...

Sonralıkla ise yine başka bir destansı eserle... All hail EREN f... JAEGER...

Reactions: Tolstoyevski
Öncelikle 7. yılın kutlu olsun @Tolstoyevski . Daha nice güzel senelerin geçer forumda inşallah.
Ben türkü dinlemeyi ve o türkü ile hayallere dalmayı severim. Sana da sevdiğim birkaç türküyü dinlemen için buraya bırakıyorum . Umarım beğenirsin.

Pilav üstü kuru Henry Onyekuru hediyesi için çok teşekkür ediyorum

keşke bu adama büyük ayıp etmeseydik ah ah..
------

İki destansı ve epik hediye de tüylerimi ürpertti, bir ara Steins Gate'in final yorumunu da yapacağım o kadar izledik final yorumu araya kaynadı.
Hediyelerin ve bu güzel sıvamaların için (yer yer gömmelerin olsa da
) çok teşekkür ediyorum nice kan ve vahşet dolu senelere inşallah

------

Türküleri ben de dinlemeyi çok severim ve her birini gece dinleyeceğim inşallah her biri için ve güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum

Reactions: MEnes and Cervantes
Reactions: The_Erinch
Tebrikler kardeşim

Tebrikler, nice senelere.

Bu sıcak yaz günlerinden sürekli yakındığını görüyorum. Ben de gönlü bol bir insan olarak sana iyisinden bir klima hediye ediyorum. Keyifli serinlemeler.