Tolstoyevski'nin Forumda 7. Yılı

2014'te geliyor ama 2015'le birlikte aktifliğini artırıyor, yani ben yokken. Sen de öyle. 2015'ten sonra zaten ben foruma ara vermeye başladım sık sık, ara vermesem muhtemelen iyi bir mesaj sayısına ulaşırdım. :A
Beni diyorsan ben 2015'te üye oldum, 2016 sonbaharında aktifliği arttırdım ve o süreçte @Tolstoyevski ve @MEnes ile tanışmıştım.
Sonra 2017'de hep aralarım vardı. Haftanın 2-3 günü gelirdim. 2018'de 2 aylık uzun ara 2019'da 4 aylık uzun bir aram olmuştu. 2020'ye girdiğimizden bu yana tam aktifliğim oldu. Çok nadiren haftanın bir kaç günü ara veriyordum. Son aylarda da günlük aktifim :A

Beni diyorsan ben 2015'te üye oldum, 2016 sonbaharında aktifliği arttırdım ve o süreçte @Tolstoyevski ve @MEnes ile tanışmıştım.
Sonra 2017'de hep aralarım vardı. Haftanın 2-3 günü gelirdim. 2018'de 2 aylık uzun ara 2019'da 4 aylık uzun bir aram olmuştu. 2020'ye girdiğimizden bu yana tam aktifliğim oldu. Çok nadiren haftanın bir kaç günü ara veriyordum. Son aylarda da günlük aktifim :A
Tamam işte, benim aktifliğim azalınca aktifliğiniz arttı. Aktifliğimin azalması daha iyi tabii, boşa zaman kaybı olurdu ayarı tutturamadığım için. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Tamam işte, benim aktifliğim azalınca aktifliğiniz arttı. Aktifliğimin azalması daha iyi tabii, boşa zaman kaybı olurdu ayarı tutturamadığım için. :A
Bende son aylarda ayarı tutruramıyorum yoksa hep azaltmak istediğimde oluyordu :A okul veya iş durumu olmadan o iş zor olur gibi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
7. Yılın Kutlu Olsun @Tolstoyevski :D

Kırmızı elbiseli Sarı Yıldız. Yasak Elma seviyordun diye hatırlıyorum.💛❤️

Ekli dosyayı görüntüle 105252

Sarı Kırmızı Takımın.❤️💛

Ekli dosyayı görüntüle 105253

@Dosi sağ olsun hayatta işimizin olmayacağı diziyle içli dışlı etmişti bizleri :bilmem: Ama Yıldız'ı da fazlasıyla severim yani Eda'yı, şu şirinliğe bak :Z

Bu iki güzel hediye için de çok teşekkür ediyorum :bhr:

@Dosi sağ olsun hayatta işimizin olmayacağı diziyle içli dışlı etmişti bizleri :bilmem: Ama Yıldız'ı da fazlasıyla severim yani Eda'yı, şu şirinliğe bak :Z

Bu iki güzel hediye için de çok teşekkür ediyorum :bhr:

Diğer dizisinde de lakabı Cimbomdu. GS ile bağdaşan bir kadın.:D 3. Sezon zirveydi. Son sezon GoT final sezonu seviyesinde.:A

Tebrikler @Tolstoyevski nice 7 yıllara. :bhr: Aramızda 5 aylık bir süreç var bende Aralık 2014'de kayıt olmuştum ama aktifliğim epey sonra başladı tabi. :A

Hiç heveslenme hediye olarak ecünnü verip gözlerinin bayram etmesine izin vermeyeceğim. :A

Ekli dosyayı görüntüle 105254

Aralık'ta senin de 7.senesini kutlamamız dileğiyle çok teşekkür ediyorum :bhr:

Olsun birisi bizim Mecnun, öteki de zaten güzel kadınlarla dolu bir sahne bunu da daha önce izlemiş gibiyim bir yerlerden :A :Z @Dosi
------

Forumdak doğum günün kutlu olsun @Tolstoyevski. Nice mutlu yıllara. :D

Her yıl dönümü ömürden geçen 1 seneyi daha hatırlatıyor... Zaman hızlı geçiyor velhasıl, senin de 10 gün sonra olacak 10.senen... Çok teşekkür ediyorum nice senelere birlikte inşallah :A

Olsun birisi bizim Mecnun, öteki de zaten güzel kadınlarla dolu bir sahne bunu da daha önce izlemiş gibiyim bir yerlerden :A :Z @Dosi
Ben sana sadece 1 sahne attım. Sen sonra kendin Yasak Elma'ya bakmaya başladın :A

Nice nice yıllara inşallah

Bende bu şarkıyı yolluyorum sana şu an nr dinliyorsun kısmında görmüştüm 😉

Çok teşekkür ederim AteşBöceği bu güzel şarkı adına da ayrıca teşekkür ettim. Evet benim için anlamı yüksek olan ve sık sık dinlediğim şarkılardan biridir, bu vesileyle yine dinlemiş olduk. :bhr:

• Harika
Reactions: AteşBöceği

------

Her yıl dönümü ömürden geçen 1 seneyi daha hatırlatıyor... Zaman hızlı geçiyor velhasıl, senin de 10 gün sonra olacak 10.senen... Çok teşekkür ediyorum nice senelere birlikte inşallah :A
Adam kaç gün sonra forumdaki doğum günüm olduğumu biliyor. Duygu ve düşüncelerimi içeren uzunca bir yazıyla konu açmayı düşünüyorum, hadi bakalım. :A

tebrikler @Tolstoyevski başarıların daim olmasını diliyorum 🤗
tebrikler-gift-kart-kt200-1-1.jpg

8WV3.gif

source.gif
Teşekkür ediyorum hem güzel temennilerin hem de cimbom Galatasaray için :Z

• Harika
Reactions: Turkuazz
Adam kaç gün sonra forumdaki doğum günüm olduğumu biliyor. Duygu ve düşüncelerimi içeren uzunca bir yazıyla konu açmayı düşünüyorum, hadi bakalım. :A
İyi açmamızı beklemeyeceksin:A @Tolstoyevski
Hem o senle yazımızdan dolayı biliyordur :A söz etmiştik konuda :A