Tolstoyevski'nin Forumda 7. Yılı

Bu arada nedense videoların adı gözükmüyor artık PC'de en azından :A @Dosi

Screenshot 2021-07-14 020714.png

• İlginç
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet mobilden de gitmiş :A zaten YouTube tarafında bide makas eklenmiş :A değişmiş galiba :A
Bu olmadı, klip açarken kapaktan kontrol ederdim :F
Çok saçma olmuş bence de, umarım geçicidir ama dur herhalde Youtube'a girmemiz için yapmış çakallar :A

• Güldürdün
Tebrik ederim cidden az bir rakam değil 7 ama mesaj sayına bakınca cidden şaşırıyor insan benim dönemimde hep aktif biriydin. Şimdi hediye merasimine geçelim.

Futbolla başlayalım hoş benim de iyi bulduğum bir marş.

Vadinin sıradan ama benim hoşuma giden her zamanki gibi dolu sahnelerinden biri

images - 2021-07-14T021209.574.jpeg

Lüks bir satranç takımı

434018845.jpg

1278431288.jpg

-1310253465.jpg

Ve çoğu kızdan daha güzel mükemmel Norveç'ten kareler şu günlerde daha ayrı bir özlüyoruz çünkü bunaltıcı bir sıcak var.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Yok orda da gitmiş :A

Dur bi dk klip diye bir seçenek gelmiş 😱

Screenshot 2021-07-14 021300.png

Tıklayınca klip kısmına şöyle bir şey çıkıyor

Screenshot 2021-07-14 021427.png

Ve bu da paylaşılan link (b)

• Güldürdün
Dur bi dk klip diye bir seçenek gelmiş 😱

Ekli dosyayı görüntüle 105249

Tıklayınca klip kısmına şöyle bir şey çıkıyor

Ekli dosyayı görüntüle 105250

Ve bu da paylaşılan link (b)

Makas dediğim oydu. Galiba işaret edip link atınca istediğin saniyede açılıyor :A @xdragxx bu ara öyle videolar paylaşıyor :A

Makas dediğim oydu. Galiba işaret edip link atınca istediğin saniyede açılıyor :A @xdragxx bu ara öyle videolar paylaşıyor :A
Zaman odaklı paylaşılıyor senelerdir ben de şu su şeyini öyle paylaşmıştım ama bu makas olayı daha yeni :A
------

Tebrik ederim cidden az bir rakam değil 7 ama mesaj sayına bakınca cidden şaşırıyor insan benim dönemimde hep aktif biriydin. Şimdi hediye merasimine geçelim.

Futbolla başlayalım hoş benim de iyi bulduğum bir marş.

Vadinin sıradan ama benim hoşuma giden her zamanki gibi dolu sahnelerinden biri

Ekli dosyayı görüntüle 105245
Lüks bir satranç takımı

Ekli dosyayı görüntüle 105246

Ekli dosyayı görüntüle 105247

Ekli dosyayı görüntüle 105248

Ve çoğu kızdan daha güzel mükemmel Norveç'ten kareler şu günlerde daha ayrı bir özlüyoruz çünkü bunaltıcı bir sıcak var.
Her biri ince düşünülmüş bu buram buram sanat kokan hediyelerin için çok teşekkür ediyorum sağ ol var ol :bhr:

Ah ah keşke havalar da bu manzaralardaki gibi olsa... İçim gitti :/

Yok paylaşa basınca pc'den saniyeyi ayarlayabiliyorsun :A Yıllardır olan bir şey :A
Evet eskiden bende yapardım sonra gitti ama şimdi mobilede gelmiş olabilir. Bakmadım daha :A
------

Zaman odaklı paylaşılıyor senelerdir ben de şu su şeyini öyle paylaşmıştım ama bu makas olayı daha yeni :A
------

Her biri ince düşünülmüş bu buram buram sanat kokan hediyelerin için çok teşekkür ediyorum sağ ol var ol :bhr:

Ah ah keşke havalar da bu manzaralardaki gibi olsa... İçim gitti :/
Makas ne peki bakmadım daha :A

Evet eskiden bende yapardım sonra gitti ama şimdi mobilede gelmiş olabilir. Bakmadım daha :A
------

Makas ne peki bakmadım daha :A
Herhalde bir videonun belli bir başı ile istediğin sonunu göstermeni sağlıyor mesela 6 dakikalık videoda 2.23 ile 3.45 arası gibi :A

• Güldürdün
Tebrikler @Tolstoyevski nice 7 yıllara. :bhr: Aramızda 5 aylık bir süreç var bende Aralık 2014'de kayıt olmuştum ama aktifliğim epey sonra başladı tabi. :A

Hiç heveslenme hediye olarak ecünnü verip gözlerinin bayram etmesine izin vermeyeceğim. :A

1626245444274.png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Seninkide yaklaşmış. 10 sene ama toplasan belki 5 sene. Yada okadar varsa :A
2014'te geliyor ama 2015'le birlikte aktifliğini artırıyor, yani ben yokken. Sen de öyle. 2015'ten sonra zaten ben foruma ara vermeye başladım sık sık, ara vermesem muhtemelen iyi bir mesaj sayısına ulaşırdım. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,112
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo