Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Evet mobilden de gitmiş zaten YouTube tarafında bide makas eklenmiş değişmiş galibaBu arada nedense videoların adı gözükmüyor artık PC'de en azından @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 105244
Çok saçma olmuş bence de, umarım geçicidir ama dur herhalde Youtube'a girmemiz için yapmış çakallarEvet mobilden de gitmiş zaten YouTube tarafında bide makas eklenmiş değişmiş galiba
Bu olmadı, klip açarken kapaktan kontrol ederdim
Yok orda da gitmişÇok saçma olmuş bence de, umarım geçicidir ama dur herhalde Youtube'a girmemiz için yapmış çakallar
Yok orda da gitmiş
Makas dediğim oydu. Galiba işaret edip link atınca istediğin saniyede açılıyor @xdragxx bu ara öyle videolar paylaşıyorDur bi dk klip diye bir seçenek gelmiş 😱
Ekli dosyayı görüntüle 105249
Tıklayınca klip kısmına şöyle bir şey çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 105250
Ve bu da paylaşılan link
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Sen seversin bu tarz müzikleri, Selda'ya odaklanÇok teşekkür ederim, Çukur'u hiç izlemedim ama olsun hediye hediyedir
Yok paylaşa basınca pc'den saniyeyi ayarlayabiliyorsun Yıllardır olan bir şeyMakas dediğim oydu. Galiba işaret edip link atınca istediğin saniyede açılıyor @xdragxx bu ara öyle videolar paylaşıyor
Zaman odaklı paylaşılıyor senelerdir ben de şu su şeyini öyle paylaşmıştım ama bu makas olayı daha yeniMakas dediğim oydu. Galiba işaret edip link atınca istediğin saniyede açılıyor @xdragxx bu ara öyle videolar paylaşıyor
Her biri ince düşünülmüş bu buram buram sanat kokan hediyelerin için çok teşekkür ediyorum sağ ol var olTebrik ederim cidden az bir rakam değil 7 ama mesaj sayına bakınca cidden şaşırıyor insan benim dönemimde hep aktif biriydin. Şimdi hediye merasimine geçelim.
Futbolla başlayalım hoş benim de iyi bulduğum bir marş.
Vadinin sıradan ama benim hoşuma giden her zamanki gibi dolu sahnelerinden biri
Ekli dosyayı görüntüle 105245
Lüks bir satranç takımı
Ekli dosyayı görüntüle 105246
Ekli dosyayı görüntüle 105247
Ekli dosyayı görüntüle 105248
Ve çoğu kızdan daha güzel mükemmel Norveç'ten kareler şu günlerde daha ayrı bir özlüyoruz çünkü bunaltıcı bir sıcak var.
Evet eskiden bende yapardım sonra gitti ama şimdi mobilede gelmiş olabilir. Bakmadım dahaYok paylaşa basınca pc'den saniyeyi ayarlayabiliyorsun Yıllardır olan bir şey
Makas ne peki bakmadım dahaZaman odaklı paylaşılıyor senelerdir ben de şu su şeyini öyle paylaşmıştım ama bu makas olayı daha yeni
------
Her biri ince düşünülmüş bu buram buram sanat kokan hediyelerin için çok teşekkür ediyorum sağ ol var ol
Ah ah keşke havalar da bu manzaralardaki gibi olsa... İçim gitti :/
Herhalde bir videonun belli bir başı ile istediğin sonunu göstermeni sağlıyor mesela 6 dakikalık videoda 2.23 ile 3.45 arası gibiEvet eskiden bende yapardım sonra gitti ama şimdi mobilede gelmiş olabilir. Bakmadım daha
------
Makas ne peki bakmadım daha
Olunacak en güzel hediye bence. Düz parlak vermemişsinTebrikler @Tolstoyevski nice 7 yıllara. Aramızda 5 aylık bir süreç var bende Aralık 2014'de kayıt olmuştum ama aktifliğim epey sonra başladı tabi.
Hiç heveslenme hediye olarak ecünnü verip gözlerinin bayram etmesine izin vermeyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 105254
Seninkide yaklaşmış. 10 sene ama toplasan belki 5 sene. Yada okadar varsaForumdak doğum günün kutlu olsun @Tolstoyevski. Nice mutlu yıllara.
2014'te geliyor ama 2015'le birlikte aktifliğini artırıyor, yani ben yokken. Sen de öyle. 2015'ten sonra zaten ben foruma ara vermeye başladım sık sık, ara vermesem muhtemelen iyi bir mesaj sayısına ulaşırdım.Seninkide yaklaşmış. 10 sene ama toplasan belki 5 sene. Yada okadar varsa