Gece yorum yaptığım zaman genel değerlendiririm ama sıkıcıydı diğer bölümlere göre. Pek bir olay olmadı.O iki siteden birine elbet gelir bir gün. Bari 1 ay daha beklemesem nasıldı bölüm çatlıcam
Gece yorum yaptığım zaman genel değerlendiririm ama sıkıcıydı diğer bölümlere göre. Pek bir olay olmadı.O iki siteden birine elbet gelir bir gün. Bari 1 ay daha beklemesem nasıldı bölüm çatlıcam
Sırıtma delircem bana çözüm buluver beGece yorum yaptığım zaman genel değerlendiririm ama sıkıcıydı diğer bölümlere göre. Pek bir olay olmadı.
Atmadın bugün atacaktın yorumunuGece yorum yaptığım zaman genel değerlendiririm ama sıkıcıydı diğer bölümlere göre. Pek bir olay olmadı.
3x10 Bölüm Yorumu:
Çok güzeldi bölüm yine. Randall yine kazandı son anda. Kate kocasını kızdırdı biraz ama sonunda o çok mutlu o da, kocasını da mutlu etmeyi başardı.
Kevin ve sevgilisi barıştı o kız hamile bence. Jack kardeşinin yaşadığını biliyormuş neden söylememiş ki ailesine? @dreamy
Bölüme puanım 10 üzerinden 9 Jack ve eşi çok azdı.
Futbol sahası süperdi ışıklandırmalar süperdiUnutmak istiyordur belki ondan söylememiştir.
3x10
Nedense bölümü izlerken sıkıldım aslında özlemiştim niye böyle oldu acaba...
Bölüm Randall üzerine kuruluydu, aslında severim karakteri ama ilerlemedi sahneleri.
Jack - Rebecca sahneleri azdı sanırım ondan boş geldi bölüm...
Kate - Toby'li sahneleri Kate'in Kocasının oyuncaklarını geri almaya çalışması, sonra da Toby'nin ona yaptığı futbol sahası güzeldi.
11. Bölüm bu gece burada imiş paylaşmışlar gördün mü?Gece yorum yaptığım zaman genel değerlendiririm ama sıkıcıydı diğer bölümlere göre. Pek bir olay olmadı.
Çeviriyorlar altyazıyı ya geç de olsa. Bol vaktim olsa çevirmek isterim de çok zor iş, öyle bir vaktim yok maalesef.Şaka maka 3 sezon izlediğim bir diziyi bırakmanın eşiğindeyim. Sitelerde bulamadım, torrent şeklinde indirdim ama o zaman da altyazı bulamadım. Senin çevirmenlik geçmişin vardı galiba bu dizinin çevirisini yapabilirsin bence. @bazinga
Geçen bölüm yayınlanalı yarın bir hafta olacak ama hala görünürlerde altyazı yok.Çeviriyorlar altyazıyı ya geç de olsa. Bol vaktim olsa çevirmek isterim de çok zor iş, öyle bir vaktim yok maalesef.
Gelir 1- 2 güneGeçen bölüm yayınlanalı yarın bir hafta olacak ama hala görünürlerde altyazı yok.
Orijinalini bitirdiysen BAH’ı izle artık.ss3x17
Sezon finaline bir kala çok iyi diyemeyeceğim bir bölüm izledim. Sezonun ikinci yarısından yeterince zevk alamadım ya, umarım sezonu bunu unutturarak kapatmayı başarırlar.
R & B ?
Bu arada Randall ilk evlendiği dönemlerde çok tatlı değil mi.
Altyazının bölümden bir hafta sonra çıktığını varsayarsak 6 günüm var hadi bakalım. @haluk792 sen aynı siteden mi izledin? Ben de oraya geçiş yapabilirim belki.
Zor buldum altyazı siz, arkadaşım çeviriyor 18 de var. Çevirisi az kaldı3x17
Sezon finaline bir kala çok iyi diyemeyeceğim bir bölüm izledim. Sezonun ikinci yarısından yeterince zevk alamadım ya, umarım sezonu bunu unutturarak kapatmayı başarırlar.
R & B ?
Bu arada Randall ilk evlendiği dönemlerde çok tatlı değil mi.
Altyazının bölümden bir hafta sonra çıktığını varsayarsak 6 günüm var hadi bakalım. @haluk792 sen aynı siteden mi izledin? Ben de oraya geçiş yapabilirim belki.
3. bölümün çoğunu izledim, son 10 dakikası takıldı nasıl bir siteyse artık... @xBUGRAxOrijinalini bitirdiysen BAH’ı izle artık.ss
Bir şey anlamadım dediğinden aynı siteden mi izliyorsun yani? Çok önemli hemen izlemem lazım.Zor buldum altyazı siz, arkadaşım çeviriyor 18 de var. Çevirisi az kaldı