NBC This Is Us 3. Sezon Yorumları

izleme beni bekle
hem ozark ın ikinci sezonuna ne zaman başlıyoruz ?

Bu diziyi zaten yazın ancak cekebiliyorum. 2.sezonu hiç beğenmedim. Zenci adamın evlatlık sorunuyla geçiyordu hep:T: 3.sezonu da yazın izlerim.

Ben Ozark'ı izlemiştim Eylülde mi ne, düştüğü haftalarda işte:( Bence 2.sezon dur-bekle yapılacak sezon değildi:( @MasacRE-
destere'nin haberi yok tabi Forumdash'ın yaptığı hainlikten :A Sıvadaşım biz bu arkadaş gelsin beraber izleyelim diye beklerken o forumda olmadığı dönemde oturmuş izlemiş bütün sezonu :T:

destere'nin haberi yok tabi Forumdash'ın yaptığı hainlikten :A Sıvadaşım biz bu arkadaş gelsin beraber izleyelim diye beklerken o forumda olmadığı dönemde oturmuş izlemiş bütün sezonu :T:
Bak kalplıyorum yorumunu ne kadar pişman oldugumu anlayın diye:( Ben de boşluktaydım napim, indirmiştim tüm sezonu :X

En azından @destere gibi değilim. Haber veriyorum giderken:A Evden kaçan kız gibi mektup bırakıyorum resmen:F

destere'nin oysa bekleyeni var. Benim o da yok. Haber vermelisin kayınço :F
Eskiden o da haber veriyordu aslında. Son zamanlarda huy edindi bu habersiz gitmeleri :A

Bi gelemedi :A Forumda tutmak için @Çiğdem- e hergün her Allah'ın günü söz vermeli ki forumdan cıkamasın:F
Neyse ben daha bir şey demiyorum, destere gelsin biraz da o konuşsun :A
Aaa bana jest yapıp gidiyor @destere vlla napıyor ne ediyor bilmiyorum ama bu aralar gittikçe centilmen olmaya başladı :A :A :A

Fıs fıs İsmail Çocuklar Duymasında centilmenlik dersleri almaya baslıyordu bir ünlü adamdan ama adamın adı aklıma gelmedinden bu seferlik video atamıyorum dediğime görsel örnek olarak :A :A :A @xemrexxx

Aaa bana jest yapıp gidiyor @destere vlla napıyor ne ediyor bilmiyorum ama bu aralar gittikçe centilmen olmaya başladı :A :A :A

Fıs fıs İsmail Çocuklar Duymasında centilmenlik dersleri almaya baslıyordu bir ünlü adamdan ama adamın adı aklıma gelmedinden bu seferlik video atamıyorum dediğime görsel örnek olarak :A :A :A @xemrexxx
Hee şiir miir okuyordu. atv'deki eski bölümler mi :F

Bölüm gelince sitesiyle beraber bana atabilir misin rica etsem? :innocent:
Şu an hiçbir sitede göremedim ben. Altyazılı olarak çıkınca atarım. :D

Şu diziye Türkiye’de yeterince önem verilmiyor o kadar ödülü ve adaylıkları olmasına rağmen. Arz talep meselesi işte, saçma diziler izleniyor ama böyle bir yapım rağbet görmüyor.

Şu an hiçbir sitede göremedim ben. Altyazılı olarak çıkınca atarım. :D

Şu diziye Türkiye’de yeterince önem verilmiyor o kadar ödülü ve adaylıkları olmasına rağmen. Arz talep meselesi işte, saçma diziler izleniyor ama böyle bir yapım rağbet görmüyor.
:D Olsun kendi ülkesinde rekor kırıyor bizde de FOX'ta olacak uyarlaması. :D O da bomba gibi geliyor! :D İlk kim görürse bir sitede atsın ona tamam mı? Sağol. :bhr: