Alper Saldıran kim ya afişte var mı? Birkan Sokullu Kevin o zamanHayır b e Alper saldıran toby![]()
Alper Saldıran kim ya afişte var mı? Birkan Sokullu Kevin o zamanHayır b e Alper saldıran toby![]()
Senin alamancı @xemrexxx in radarına girmek üzere dikkat et dul kalma @Harunnn60Bunun yerine Medyapım'ın uyarlamasını izlemeyi düşünüyorum.@dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem- @Harunnn60
Birkan Sokullu un altındaki karedeAlper Saldıran kim ya afişte var mı? Birkan Sokullu Kevin o zaman![]()
Orjinali izleBunun yerine Medyapım'ın uyarlamasını izlemeyi düşünüyorum.@dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem- @Harunnn60
Kadın'ı izlemeyen bunu övecek olan @xemrexxx kınım kınım kınıyorumMundar etmişler zaten uyarlamayı hazırlamışlar bile![]()
![]()
@xemrexxx seveceği türden bir şişko kadında buldular mı tamamdır
![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60
Med Yapım fanı oldun iyice.Bunun yerine Medyapım'ın uyarlamasını izlemeyi düşünüyorum.@dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem- @Harunnn60
Belki Kadın bitince başlarNiye ertelendi anlamadım Çarşamba AB bomboş başlasın bir an önce.![]()
O boşluğu dolduranlar var canım merak etme. İzlediğin ama bir türlü takdir edemediğin diziden bahsediyorum evet.Niye ertelendi anlamadım Çarşamba AB bomboş başlasın bir an önce.![]()
O boşluğu dolduranlar var canım merak etme. İzlediğin ama bir türlü takdir edemediğin diziden bahsediyorum evet.![]()
Az önce yeni JS konusu açtım ona da bak.Düşmanlarımı sevindirmeyeceğim.![]()
izleme beni bekleYazın izliyorumHaftalık cekilmıyor bu dizi
![]()
Bu diziyi zaten yazın ancak cekebiliyorum. 2.sezonu hiç beğenmedim. Zenci adamın evlatlık sorunuyla geçiyordu hepizleme beni bekle
hem ozark ın ikinci sezonuna ne zaman başlıyoruz ?