Alper Saldıran kim ya afişte var mı? Birkan Sokullu Kevin o zamanHayır b e Alper saldıran toby
Alper Saldıran kim ya afişte var mı? Birkan Sokullu Kevin o zamanHayır b e Alper saldıran toby
Senin alamancı @xemrexxx in radarına girmek üzere dikkat et dul kalma @Harunnn60Bunun yerine Medyapım'ın uyarlamasını izlemeyi düşünüyorum. @dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem- @Harunnn60
Birkan Sokullu un altındaki karedeAlper Saldıran kim ya afişte var mı? Birkan Sokullu Kevin o zaman
Orjinali izle Bİzdeki başroller hiç uygun değil. Songul belki bi nebze kurtarır ama hele başrol erkek alakası yok. Jack rolü için kesin bizimkini kaslı maslı yapmak için ugraşiyorlar yoksa bu zamana kadar fragmanı düşerdi @xemrexxx @xBUGRAxBunun yerine Medyapım'ın uyarlamasını izlemeyi düşünüyorum. @dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem- @Harunnn60
Kadın'ı izlemeyen bunu övecek olan @xemrexxx kınım kınım kınıyorumMundar etmişler zaten uyarlamayı hazırlamışlar bile @xemrexxx seveceği türden bir şişko kadında buldular mı tamamdır @Forumdash @Harunnn60
Med Yapım fanı oldun iyice.Bunun yerine Medyapım'ın uyarlamasını izlemeyi düşünüyorum. @dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem- @Harunnn60
Belki Kadın bitince başlar Sezon ortası hiç başlamasın zatenNiye ertelendi anlamadım Çarşamba AB bomboş başlasın bir an önce.
O boşluğu dolduranlar var canım merak etme. İzlediğin ama bir türlü takdir edemediğin diziden bahsediyorum evet.Niye ertelendi anlamadım Çarşamba AB bomboş başlasın bir an önce.
O boşluğu dolduranlar var canım merak etme. İzlediğin ama bir türlü takdir edemediğin diziden bahsediyorum evet.
Az önce yeni JS konusu açtım ona da bak.Düşmanlarımı sevindirmeyeceğim.
izleme beni bekleYazın izliyorum Haftalık cekilmıyor bu dizi
Bu diziyi zaten yazın ancak cekebiliyorum. 2.sezonu hiç beğenmedim. Zenci adamın evlatlık sorunuyla geçiyordu hep 3.sezonu da yazın izlerim.izleme beni bekle
hem ozark ın ikinci sezonuna ne zaman başlıyoruz ?