Ya ne meşgulü, komik olmayan espriler yapıp tüm forumu etiketlemeyi biliyor amaMeşkul çocuk senin gibi tek mesleği kütüklük yapmak değil![]()
![]()
![]()
Ya ne meşgulü, komik olmayan espriler yapıp tüm forumu etiketlemeyi biliyor amaMeşkul çocuk senin gibi tek mesleği kütüklük yapmak değil![]()
![]()
![]()
2 Konuyu alt alta verip @DarkLegenD ile senin ipinizi nasıl pazara çıkarmıştık amaYa ne meşgulü, komik olmayan espriler yapıp tüm forumu etiketlemeyi biliyor ama![]()
Biri komikti diğeri değildi, başka da bir sebebi yok2 Konuyu alt alta verip @DarkLegenD ile senin ipinizi nasıl pazara çıkarmıştık ama![]()
![]()
@Afet Güçverir @xemrexxx
Bir dahaki yaza kalmış o iş.
Biz bitirelim sen yetiş bana yeni sezon gelmeden bitirmek lazımBir dahaki yaza kalmış o iş.![]()
Yeni sezon 2-3 haftaya başlıyor zaten. Bitirme ihtimalim 0Biz bitirelim sen yetiş bana yeni sezon gelmeden bitirmek lazım![]()
![]()
@Yiğitt Sende kütük beye bakma izle bak bu sezon Rickten kurtuluyoruz Darly tek başrol olacakmış dizi yeni başlıyor![]()
Biz bitirelim sen yetiş bana yeni sezon gelmeden bitirmek lazım![]()
![]()
@Yiğitt Sende kütük beye bakma izle bak bu sezon Rickten kurtuluyoruz Darly tek başrol olacakmış dizi yeni başlıyor![]()
Oğlana kütük bey demeye okadar alışmısım kı baze etiket yapmayı unutuyorum sankı kütük diyince görücekmiş gibi yine öyle bir mesajYeni sezon 2-3 haftaya başlıyor zaten. Bitirme ihtimalim 0
Rick’in yerine Daryl’a bıraktığını da görmek istemiyorum.![]()
Yanlış hatırlamıyorsam 5. sezon finalini izledim en son, büyük ihtimal boş olduğum bir ara baştan başlayıp izleyeceğim. Özledim.Kaçıncı sezondaydın? 5. sezon çok kötü, 6’da toparlıyor.![]()
Tabii ilk 4 sezonun yeri ayrı her anlamda.Yanlış hatırlamıyorsam 5. sezon finalini izledim en son, büyük ihtimal boş olduğum bir ara baştan başlayıp izleyeceğim. Özledim.![]()