'The Walking Dead' Yeni Bölümleriyle Yakında BluTV'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
the-walking-dead-temporada-6-the-walking.jpg

Türkiye'de dijital platformun öncü kanalı BluTV'den büyük atılım!

Yayınlandığı günden beri dünyada en çok izlenen diziler arasına giren The Walking Dead, ilk 8 sezonu ve yeni bölümleriyle çok yakında BluTV’de sevenleriyle buluşacak.​

Bozdu mu iyice? :( 6. sezon sonunda kalmıştım galiba, askere gidişle bir de FX'nin yayın haklarını alması sebebiyle bir yerde de bulamayınca kalmıştı. :D

İlk sezonlar ne efsaneydi...
Bozdu ya eski tadı yok :D Uzattıkça da uzatıyorlar diziyi, bu kadar izlemişken bitireyim diyordum ama bitirme gibi bir niyetleri yok adamların :A

BluTV'ye kayıt olma vakti geldi de geçiyor sanırım, kaçırmamak lazım. :Z Son iki sezonu izleyemiyorum zaten, bu sayede baştan sarıp izler yetişirim. :bhr: @Çiğdem- @MasacRE- @dreamy @turkuazz @sokak sanati @DarkLegenD
Boşver hiç izleme, nerede kaldıysan orada bırak :A
Burada var. 7. Sezon var mı onu bilmiyorum ama. :A
https://www.diziking5.com/the-walking-dead-8-sezon-1-bolumu-izle/

Dizi zaten bozmaya başlamıştı ya bende yeri ayrı olduğu için devam edecektim. Belki izlerim belli olmaz yine de. :A
Aaa sen akma şu Kütük beye :A :A :A

Son sezon bende de yarım gerçi @dreamy @mrt tövbe tövbe yine mrt diye bailadık etikete :F :F :F @Afet Güçverir biz son sezonu tamamlıcaktık zaten ama paralı dizi izlemem ben son sezon nette duruyordur inş :A :A :A

Yüklenince buradan izlersin :A

Zaten hangi sitelerde var ki, doğru dürüst bir yerde de yok. :F

Son sezon bende de yarım gerçi @dreamy @mrt tövbe tövbe yine mrt diye bailadık etikete :F :F :F @Afet Güçverir biz son sezonu tamamlıcaktık zaten ama paralı dizi izlemem ben son sezon nette duruyordur inş :A :A :A
Diziyi izlemeyen birinin mi lafına güveneceksin yoksa tamamını bitirip öyle konuşanın mı sen seç :A

Sana yetişeceğim diyordum bir de, düşün ilerleyemedim. İnternette var hala üstte @Yiğitt ’e atmıştım o siteden izle izleyeceksen. :A

Sana yetişeceğim diyordum bir de, düşün ilerleyemedim. İnternette var hala üstte @Yiğitt ’e atmıştım o siteden izle izleyeceksen. :A
Sen varken @Çiğdem- kim ya, onun lafına mı bakarım ben aslanım? :bhr:
Diziyi izlemeyen birinin mi lafına güveneceksin yoksa tamamını bitirip öyle konuşanın mı sen seç :A
@Afet Güçverir Dizi ekibi kuruyordu Walking Deadı bitirelim :A :A :A