- Reaksiyon puanı
- 29,797
- Puanı
- 1,059
Ya ne meşgulü, komik olmayan espriler yapıp tüm forumu etiketlemeyi biliyor amaMeşkul çocuk senin gibi tek mesleği kütüklük yapmak değil
Ya ne meşgulü, komik olmayan espriler yapıp tüm forumu etiketlemeyi biliyor amaMeşkul çocuk senin gibi tek mesleği kütüklük yapmak değil
2 Konuyu alt alta verip @DarkLegenD ile senin ipinizi nasıl pazara çıkarmıştık ama @Afet Güçverir @xemrexxxYa ne meşgulü, komik olmayan espriler yapıp tüm forumu etiketlemeyi biliyor ama
Biri komikti diğeri değildi, başka da bir sebebi yok2 Konuyu alt alta verip @DarkLegenD ile senin ipinizi nasıl pazara çıkarmıştık ama @Afet Güçverir @xemrexxx
Biz bitirelim sen yetiş bana yeni sezon gelmeden bitirmek lazımBir dahaki yaza kalmış o iş.
Yeni sezon 2-3 haftaya başlıyor zaten. Bitirme ihtimalim 0Biz bitirelim sen yetiş bana yeni sezon gelmeden bitirmek lazım
@Yiğitt Sende kütük beye bakma izle bak bu sezon Rickten kurtuluyoruz Darly tek başrol olacakmış dizi yeni başlıyor
Biz bitirelim sen yetiş bana yeni sezon gelmeden bitirmek lazım
@Yiğitt Sende kütük beye bakma izle bak bu sezon Rickten kurtuluyoruz Darly tek başrol olacakmış dizi yeni başlıyor
Oğlana kütük bey demeye okadar alışmısım kı baze etiket yapmayı unutuyorum sankı kütük diyince görücekmiş gibi yine öyle bir mesaj Nickini Kütük bey yap sende kurtul bende @MasacRE-Yeni sezon 2-3 haftaya başlıyor zaten. Bitirme ihtimalim 0
Rick’in yerine Daryl’a bıraktığını da görmek istemiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam 5. sezon finalini izledim en son, büyük ihtimal boş olduğum bir ara baştan başlayıp izleyeceğim. Özledim.Kaçıncı sezondaydın? 5. sezon çok kötü, 6’da toparlıyor.
Tabii ilk 4 sezonun yeri ayrı her anlamda.Yanlış hatırlamıyorsam 5. sezon finalini izledim en son, büyük ihtimal boş olduğum bir ara baştan başlayıp izleyeceğim. Özledim.