Kemik çorbası yapar kurtlar kemik sevmiyormu@Harunnn60 izin vermez, korur beni.Hem ben etli butlu değilim, kurdun zevkine layık birini tanıyorum ama neyse.
![]()
Kemik çorbası yapar kurtlar kemik sevmiyormu@Harunnn60 izin vermez, korur beni.Hem ben etli butlu değilim, kurdun zevkine layık birini tanıyorum ama neyse.
![]()
İlk videoyu bitirdim, 1. Bölüm 1 saat işte1 Saat demişsin bu arada 1.bölüm toplammı ozaman süreler kısa @Harunnn60 aslında iyide olabilir yarına kalmadan izlerim![]()
![]()
![]()
Ayy hadi izle yoksa ben ısıracğaım seni@Harunnn60 izin vermez, korur beni.Hem ben etli butlu değilim, kurdun zevkine layık birini tanıyorum ama neyse.
![]()
20 şer dakıka falan ozaman bu bize vız gelir çünkü video bası 1 saat izliyordukİlk videoyu bitirdim, 1. Bölüm 1 saat işte3 videonun toplamı evet
![]()
Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı.Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
İlk 3 video 1.bölüme kadar. 1 saat sürüyor.
Bu gece boş olan izlesin boş olmayan yarın bakar.
Toplam 8 video var işte ilk 3 videoyu izlersiniz.@kerem @Çiğdem
![]()
THE WALKING DEAD MICHONNE - Türkçe Çevirili *Bitti
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Başımıza iş aldık neyse Haruncum istemiş izleriz.
Niye gözünden düştü ki. 😱
Bu konudakı oyun serisini izlemiştik @Harunnn60 la cnm ilk defa oyun izledim 4 sezon bitirdik bitirmiştikSen bitirdin mi.![]()
Çok naz yaptın hadi beğenirsin benceBaşımıza iş aldık neyse Haruncum istemiş izleriz.(2 çarpı hıza alırım tabii.
)
Aman bak kaldık senin okçuya ekibi mahvetti.Ricki sevmiyordum kı ben cnm![]()
![]()
![]()
Ablacım bayağı izlemişsiniz ya ben sadece buna bakacağım bakabilirsem inşallah.Bu konudakı oyun serisini izlemiştik @Harunnn60 la cnm ilk defa oyun izledim 4 sezon bitirdik bitirmiştik![]()
![]()
Hem oyun çok güzel twd son sezonlarından daha güzeldi hemde oyunu youtubede oynayan adamıda çok sevdik çok komik anlatıyorMiconneyi bende henüz bakmadım ama bu konudakı oyuna bayılıcaksın ona eminim
![]()
Miconnemi sen Miconneyle bir bismillah de evet zaten bitirince şapkalı kızı kendin izlemek isticenAman bak kaldık senin okçuya ekibi mahvetti.
Ablacım bayağı izlemişsiniz ya ben sadece buna bakacağım bakabilirsem inşallah.![]()
Ooo bölümü bitirmişsin1x1
Sonda ki seçim neydi öyle bee. 😳 Birkaç seçimi farklı yapsa nasıl olurdu acaba merak ettim.
Başları ve sonları heyecanlıydı ortada duraksadı biraz. 2.bölüm heyecanlı olacak gibi.
Şu 2 ergen yüzünden resmen ihaleye dahil olduk ya.ikisi de malın teki ama çocuğun ölmesine üzüldğö orada onu öldüren adamı sonda öldürsek ne olurdu acaba.
Çocuğun sorgu sırasında altına işemesi güldürdü.
Şu şişko karı da grubunuz var mı dedi orada teknede ki arkadaşları söylemediğimix iyi oldu.
Michonne, nin cocuklarla olan sahneleri aşırı iyiydi, ben bile gerildim birde oynayan adam kendine gel diyor
Michone bölüm başında intihara kalkışmasın şok oldum..
2.bölğmde kaçacağız gibi oradan
@Çiğdem @kerem @mrt-06
Kemik çorbası yapar kurtlar kemik sevmiyormu![]()
![]()
![]()
İlk 2 videoyu izledim, son 25 dk'lık video kaldı. Şöyle söyleyeyim adamın seçimleri başta normal olsa da son videoda çok kötüydü. Daha iyi secimler yapması gerekiyor.1x1
Sonda ki seçim neydi öyle bee. 😳 Birkaç seçimi farklı yapsa nasıl olurdu acaba merak ettim.
Başları ve sonları heyecanlıydı ortada duraksadı biraz. 2.bölüm heyecanlı olacak gibi.
Şu 2 ergen yüzünden resmen ihaleye dahil olduk ya.ikisi de malın teki ama çocuğun ölmesine üzüldğö orada onu öldüren adamı sonda öldürsek ne olurdu acaba.
Çocuğun sorgu sırasında altına işemesi güldürdü.
Şu şişko karı da grubunuz var mı dedi orada teknede ki arkadaşları söylemediğimix iyi oldu.
Michonne, nin cocuklarla olan sahneleri aşırı iyiydi, ben bile gerildim birde oynayan adam kendine gel diyor
Michone bölüm başında intihara kalkışmasın şok oldum..
2.bölğmde kaçacağız gibi oradan
@Çiğdem @kerem @mrt-06
Onun seçimleri son oyunda da öyleydiİlk 2 videoyu izledim, son 25 dk'lık video kaldı. Şöyle söyleyeyim adamın seçimleri başta normal olsa da son videoda çok kötüydü. Daha iyi secimler yapması gerekiyor.![]()
Ben f. sanıyordum amatör çıktı.
Kıskanma adamı o olmasa izlenmez 😱 😱 😱 @Harunnn60Ben f. sanıyordum amatör çıktı.Kendimiz oynasak daha güzel izlenir dizi.
![]()
Ben f. sanıyordum amatör çıktı.Kendimiz oynasak daha güzel izlenir dizi.
![]()
HAHAHA
Kıskanırım sende çok paylaşmaMiconnemi sen Miconneyle bir bismillah de evet zaten bitirince şapkalı kızı kendin izlemek isticen@Harunnn60
Ben hayatım boyunca oyun izlemedim soğuk bakıyordum ama dizilerden daha keyifli vlla oyunu oynatan adamda renk katıyor sıkılmıyorsun![]()
![]()
@Harunnn60 O adamı bile kıskandı yaa![]()
![]()
![]()