The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı. :A Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
İlk 3 video 1.bölüme kadar. 1 saat sürüyor.
Bu gece boş olan izlesin boş olmayan yarın bakar.
Toplam 8 video var işte ilk 3 videoyu izlersiniz. :Z @kerem @Çiğdem
Oyunu oynayan adamı @mrt-06 da sevecektir :F Ben bu gece bakarım geceleri izlemeyi özledim :bhr::bhr::bhr:
Başımıza iş aldık neyse Haruncum istemiş izleriz. :bhr: (2 çarpı hıza alırım tabii. :A)

Bu konudakı oyun serisini izlemiştik @Harunnn60 la cnm ilk defa oyun izledim 4 sezon bitirdik bitirmiştik :A :A :A

Hem oyun çok güzel twd son sezonlarından daha güzeldi hemde oyunu youtubede oynayan adamıda çok sevdik çok komik anlatıyor :A Miconneyi bende henüz bakmadım ama bu konudakı oyuna bayılıcaksın ona eminim :A

1x1

Sonda ki seçim neydi öyle bee. 😳 Birkaç seçimi farklı yapsa nasıl olurdu acaba merak ettim.

Başları ve sonları heyecanlıydı ortada duraksadı biraz. 2.bölüm heyecanlı olacak gibi. :D

Şu 2 ergen yüzünden resmen ihaleye dahil olduk ya. :F ikisi de malın teki ama çocuğun ölmesine üzüldğö orada onu öldüren adamı sonda öldürsek ne olurdu acaba.
Çocuğun sorgu sırasında altına işemesi güldürdü. :A

Şu şişko karı da grubunuz var mı dedi orada teknede ki arkadaşları söylemediğimix iyi oldu. :A

Michonne, nin cocuklarla olan sahneleri aşırı iyiydi, ben bile gerildim birde oynayan adam kendine gel diyor :F

Michone bölüm başında intihara kalkışmasın şok oldum..

2.bölğmde kaçacağız gibi oradan :A

@Çiğdem @kerem @mrt-06

• Harika
Reactions: kerem and Çiğdem
Ricki sevmiyordum kı ben cnm :F :F :F
Aman bak kaldık senin okçuya ekibi mahvetti. :A

Bu konudakı oyun serisini izlemiştik @Harunnn60 la cnm ilk defa oyun izledim 4 sezon bitirdik bitirmiştik :A :A :A

Hem oyun çok güzel twd son sezonlarından daha güzeldi hemde oyunu youtubede oynayan adamıda çok sevdik çok komik anlatıyor :A Miconneyi bende henüz bakmadım ama bu konudakı oyuna bayılıcaksın ona eminim :A
Ablacım bayağı izlemişsiniz ya ben sadece buna bakacağım bakabilirsem inşallah. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Aman bak kaldık senin okçuya ekibi mahvetti. :A

Ablacım bayağı izlemişsiniz ya ben sadece buna bakacağım bakabilirsem inşallah. :A
Miconnemi sen Miconneyle bir bismillah de evet zaten bitirince şapkalı kızı kendin izlemek isticen :A @Harunnn60

Ben hayatım boyunca oyun izlemedim soğuk bakıyordum ama dizilerden daha keyifli vlla oyunu oynatan adamda renk katıyor sıkılmıyorsun :A :A :A

@Harunnn60 O adamı bile kıskandı yaa :F :F :F
maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
1x1

Sonda ki seçim neydi öyle bee. 😳 Birkaç seçimi farklı yapsa nasıl olurdu acaba merak ettim.

Başları ve sonları heyecanlıydı ortada duraksadı biraz. 2.bölüm heyecanlı olacak gibi. :D

Şu 2 ergen yüzünden resmen ihaleye dahil olduk ya. :F ikisi de malın teki ama çocuğun ölmesine üzüldğö orada onu öldüren adamı sonda öldürsek ne olurdu acaba.

Şu şişko karı da grubunuz var mı dedi orada teknede ki arkadaşları söylemediğimix iyi oldu. :A

Michonne, nin cocuklarla olan sahneleri aşırı iyiydi, ben bile gerildim birde oynayan adam kendine gel diyor :F

@Çiğdem @kerem @mrt-06
Ooo bölümü bitirmişsin :F Spoisiz biraz anlat buda güzelmi oyunu oynayan adamın performansı falan :F

Kemik çorbası yapar kurtlar kemik sevmiyormu :A :A :A
1x1

@Çiğdem @kerem @mrt-06
İlk 2 videoyu izledim, son 25 dk'lık video kaldı. Şöyle söyleyeyim adamın seçimleri başta normal olsa da son videoda çok kötüydü. Daha iyi secimler yapması gerekiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Miconnemi sen Miconneyle bir bismillah de evet zaten bitirince şapkalı kızı kendin izlemek isticen :A @Harunnn60

Ben hayatım boyunca oyun izlemedim soğuk bakıyordum ama dizilerden daha keyifli vlla oyunu oynatan adamda renk katıyor sıkılmıyorsun :A :A :A

@Harunnn60 O adamı bile kıskandı yaa :F :F :F
maxresdefault.jpg
Kıskanırım sende çok paylaşma :F @mrt-06