Anam nerden izleyeceğiz bunuMS curcunası baslamadan izlemiş oluruz daha iyi vakit ayırırım @mrt-06 İzlermi bilmiyorum Miconneyi henüz bakmadım ama şapkalı kızı çok severdi
Anam nerden izleyeceğiz bunuMS curcunası baslamadan izlemiş oluruz daha iyi vakit ayırırım @mrt-06 İzlermi bilmiyorum Miconneyi henüz bakmadım ama şapkalı kızı çok severdi
Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı. Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.Anam nerden izleyeceğiz bunu
Kaç bölümüne?Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı. Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
İlk 3 video 1.bölüme kadar. 1 saat sürüyor.
Bu gece boş olan izlesin boş olmayan yarın bakar.
Toplam 8 video var işte ilk 3 videoyu izlersiniz. @kerem @Çiğdem
THE WALKING DEAD MICHONNE - Türkçe Çevirili *Bitti
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Anam nerden izleyeceğiz bunu
Oyunu oynayan adamı @mrt-06 da sevecektir Ben bu gece bakarım geceleri izlemeyi özledimTabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı. Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
İlk 3 video 1.bölüme kadar. 1 saat sürüyor.
Bu gece boş olan izlesin boş olmayan yarın bakar.
Toplam 8 video var işte ilk 3 videoyu izlersiniz. @kerem @Çiğdem
THE WALKING DEAD MICHONNE - Türkçe Çevirili *Bitti
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
İlk 3 video 1 bölüm zaten, 1. Bölüm sonu diyor zaten bitince @ÇiğdemKaç bölümüne?
Bende ama tadı damağımızda kalacakOyunu oynayan adamı @mrt-06 da sevecektir Ben bu gece bakarım geceleri izlemeyi özledim
İlk 3'ü izleyeceksek ben başlayayım şimdiden.İlk 3 video 1 bölüm zaten, 1. Bölüm sonu diyor zaten bitince @Çiğdem
1 saat zaten bende başlayayım o zamanİlk 3'ü izleyeceksek ben başlayayım şimdiden.
Aslında @mrt-06 Şapkalı kızın ilk sezonunu izleyip yorumlasa daha iyi olabilir kuzenlere izlettirmem bile yetmedi heyecanımın bitmesine Birde Oyuna en iyisiyle başlamak devamının gelmesi için etkili oluyor sonrakı denemeleri sonra yapardı benim gibiBende ama tadı damağımızda kalacak
Şöyle bir şey var @mrt-06 michonneyi seviyor birde 2016 da söz vermişti şimdi yoksa haklısın ama sever bence ya.Aslında @mrt-06 Şapkalı kızın ilk sezonunu izleyip yorumlasa daha iyi olabilir kuzenlere izlettirmem bile yetmedi heyecanımın bitmesine Birde Oyuna en iyisiyle başlamak devamının gelmesi için etkili oluyor sonrakı denemeleri sonra yapardı benim gibi
O kurt yer inş seni @Harunnn60 ı da kurtarmış oluruzŞapkalı kız deyince aklıma gelen;
@Harunnn60 izin vermez, korur beni. Hem ben etli butlu değilim, kurdun zevkine layık birini tanıyorum ama neyse.O kurt yer inş seni @Harunnn60 ı da kurtarmış oluruz