yok sınavlarım bitsin izleyeceğim dedi.MS curcunası baslamadan izlemiş oluruz daha iyi vakit ayırırım![]()
![]()
@mrt-06 İzlermi bilmiyorum Miconneyi henüz bakmadım ama şapkalı kızı çok severdi
![]()
yok sınavlarım bitsin izleyeceğim dedi.MS curcunası baslamadan izlemiş oluruz daha iyi vakit ayırırım![]()
![]()
@mrt-06 İzlermi bilmiyorum Miconneyi henüz bakmadım ama şapkalı kızı çok severdi
![]()
Bu fotoyu nereden buldun sen
Foto konusunda sen sabıkalısınBu fotoyu nereden buldun senSanki sana özel atmış gibi. 🙄 🙄
Yok sen sevdin zaten bunu da , orada da şaşırttın beniFoto konusunda sen sabıkalısın![]()
![]()
![]()
Bizim kızlarda sevdi komik adamYok sen sevdin zaten bunu da , orada da şaşırttın beni![]()
Ayy bir kız daha buldum aman allahım nasıl bir ses yaBizim kızlarda sevdi komik adam![]()
![]()
Senin kişneyen kızl baslasaydık 1.bölüm bile yarım kalabilirdi ilk sezonu bırak![]()
![]()
![]()
Keşke videoyu kedi çekseymişAyy bir kız daha buldum aman allahım nasıl bir ses yaBaşlarken selamlar youtube diyor böyle nasıl bir gıcık ses tonudur
Sanırım bu kız karadenizli
Sadece 5 saniye dayanacaksın
0 Saniyeden başlat lütfen
Kulağımı tırmaladıKeşke videoyu kedi çekseymiş![]()
![]()
![]()
Karadenizli kesinAaa iyi sendede gelişme var cnm![]()
![]()
![]()
Sanmam Karadeniz insanı samimi olurKaradenizli kesin![]()
Sinirim bozuldu vallaSanmam Karadeniz insanı samimi olur![]()
Başta karadeniz şarkısı varBunun kapak fotosu bile yetti![]()
![]()
![]()
Oyunu oynayan adamı izlemeye devam en iyisiBaşta karadeniz şarkısı varOynaması bile sinir bozucu
![]()
açmaz olaydımOyunu oynayan adamı izlemeye devam en iyisi![]()
![]()
![]()
Sen yeter ki iste hemen başlarız.
Teşekkür ederimSen yeter ki iste hemen başlarız.![]()