The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Artık izleyelim diyorum uygun bir vakitte hepi topu 3 bölümcük zaten. :A Çünkü bende izlemedim. :A

@mrt-06 Söz vermiştin ablana. yavaş yavaş izleriz. ?

@kerem dizi ile alakası yok yani ben hiç izlemedim anlamam ki gibi bir bahanen olmayacak. :A

@Çiğdem Sende hazırsın. :A
apps.44390.66252839971129113.8f5f5ae5-f77d-4f3c-8388-3b220332b617.e2d2592d-3847-49a5-8158-a887da363ef6
MS curcunası baslamadan izlemiş oluruz daha iyi vakit ayırırım :A :A :A @mrt-06 İzlermi bilmiyorum Miconneyi henüz bakmadım ama şapkalı kızı çok severdi :F
Anam nerden izleyeceğiz bunu :A

Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı. :A Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
İlk 3 video 1.bölüme kadar. 1 saat sürüyor.
Bu gece boş olan izlesin boş olmayan yarın bakar.
Toplam 8 video var işte ilk 3 videoyu izlersiniz. :Z @kerem @Çiğdem

Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı. :A Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
Kaç bölümüne? :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Oyunu oynayan adamı @mrt-06 da sevecektir :F Ben bu gece bakarım geceleri izlemeyi özledim :bhr::bhr::bhr:

Bende ama tadı damağımızda kalacak
Aslında @mrt-06 Şapkalı kızın ilk sezonunu izleyip yorumlasa daha iyi olabilir kuzenlere izlettirmem bile yetmedi heyecanımın bitmesine :F Birde Oyuna en iyisiyle başlamak devamının gelmesi için etkili oluyor sonrakı denemeleri sonra yapardı benim gibi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Aslında @mrt-06 Şapkalı kızın ilk sezonunu izleyip yorumlasa daha iyi olabilir kuzenlere izlettirmem bile yetmedi heyecanımın bitmesine :F Birde Oyuna en iyisiyle başlamak devamının gelmesi için etkili oluyor sonrakı denemeleri sonra yapardı benim gibi :A :A :A
Şöyle bir şey var @mrt-06 michonneyi seviyor birde 2016 da söz vermişti şimdi :A yoksa haklısın ama sever bence ya.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem