Anam nerden izleyeceğiz bunuMS curcunası baslamadan izlemiş oluruz daha iyi vakit ayırırım![]()
![]()
@mrt-06 İzlermi bilmiyorum Miconneyi henüz bakmadım ama şapkalı kızı çok severdi
![]()
Anam nerden izleyeceğiz bunuMS curcunası baslamadan izlemiş oluruz daha iyi vakit ayırırım![]()
![]()
@mrt-06 İzlermi bilmiyorum Miconneyi henüz bakmadım ama şapkalı kızı çok severdi
![]()
Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı.Anam nerden izleyeceğiz bunu![]()
Kaç bölümüne?Tabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı.Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
İlk 3 video 1.bölüme kadar. 1 saat sürüyor.
Bu gece boş olan izlesin boş olmayan yarın bakar.
Toplam 8 video var işte ilk 3 videoyu izlersiniz.@kerem @Çiğdem
![]()
THE WALKING DEAD MICHONNE - Türkçe Çevirili *Bitti
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Anam nerden izleyeceğiz bunu![]()
Oyunu oynayan adamı @mrt-06 da sevecektirTabi ki buradan hemde Türkçe altyazılı.Oynayan adamda ergen değil ciddiyetle, öyle küfür filanda yok. Yani beğeneceksiniz.
İlk 3 video 1.bölüme kadar. 1 saat sürüyor.
Bu gece boş olan izlesin boş olmayan yarın bakar.
Toplam 8 video var işte ilk 3 videoyu izlersiniz.@kerem @Çiğdem
![]()
THE WALKING DEAD MICHONNE - Türkçe Çevirili *Bitti
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
İlk 3 video 1 bölüm zaten,Kaç bölümüne?![]()
Bende ama tadı damağımızda kalacak
İlk 3'ü izleyeceksek ben başlayayım şimdiden.İlk 3 video 1 bölüm zaten,1. Bölüm sonu diyor zaten bitince
@Çiğdem
1 saat zaten bende başlayayım o zamanİlk 3'ü izleyeceksek ben başlayayım şimdiden.![]()
Aslında @mrt-06 Şapkalı kızın ilk sezonunu izleyip yorumlasa daha iyi olabilir kuzenlere izlettirmem bile yetmedi heyecanımın bitmesineBende ama tadı damağımızda kalacak
Şöyle bir şey var @mrt-06 michonneyi seviyor birde 2016 da söz vermişti şimdiAslında @mrt-06 Şapkalı kızın ilk sezonunu izleyip yorumlasa daha iyi olabilir kuzenlere izlettirmem bile yetmedi heyecanımın bitmesineBirde Oyuna en iyisiyle başlamak devamının gelmesi için etkili oluyor sonrakı denemeleri sonra yapardı benim gibi
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 izin vermez, korur beni.