The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

1x5 Final

Son sahnelerde ciddi gözüm doldu. 2013 yılında da gözüm doldu. Niye bilmiyorum ama çok etkiliyor beni o sahneler.
@Çiğdem sen ağladın mı yada gözlerin doldu mu?

Lee ile beraber kimse gelmedi ya şok oldum. 😳 Benim oyunumda birkaç kişi gelmişti en azından.
Bu adamın oyununda kimse gelmedi.
Kenny'lere garaja kilitlemişler orada baya güldüm.
Diğer gurup tekneyi alıp kaçmış.

Kenny'i Christa'yı kurtardı ama kendisi gitti
orada üzüldüm cidden. :/

Clem'i kaçıran adam taa 2.bölümde ki arabada erzakların sahibi olan adammış. Adam nasıl kin tutmuş. 😳 Neyse ki geberdi

Clem zombilerin arasında annesini gördü, o sahne çok feciydi.

Son sahnede Lee öldü. Clem'e kendini öldürtmedi. Benim oyunumda vurmuş muydu hatırlamıyorum.
O son konuşmaları ve vedaları baya üzücüydü. Yine duygulandırdı.

@Çiğdem

Reactions: Çiğdem
Hahah şu yorumlarını okuyunca güne pozitif başlıyorum cidden.
baya da güzel yorumlamışsın.
okurken hem güldürüyorsun hem düşündürüyorsun.

Dediğin gibi benimde güldüğüm yerler çok oldu.

Hahah sen bilgisayar bölümü okumuşsun aslında oyunlara da karşı ilgin olman lazım senin cnm
ama senin kafan 90'larda sabitlenmiş cnm
2000'lere geçememişsin
Şöyle oyunları takip etsen bazi oyunlar dizilerden filmlerden daha iyi
90'lardan bir kurtul sen en iyisi.

Ama bu oyun cidden iyi. 2012'yılının en iyi oyunu seçilmiş zaten
yani sen beğenmesen sende bir sorun var derdim
neyse ki kaliteden anlıyorsun.

Aslında pc senin çok iyi olsa şöyle güncel oyunlar oynarız aslında senle
ama neyse bunu daha sonra bir düşnürüz.

O sonda ki 2 kişi kim sence?

Oyunu oynayan adam kendisi tercih etti tek gitmeyi ısırldını göstermeyip ve sanırım azanlıktaymış yine zaten onun tercihleri genelde azınlıktan yana oldu oyunda
Buda iyi birşey sende genelde çoğunluğa uymuşsundur ve acaba diğer yolları seçsem ne olurdu diye merakını gidermişsindir

Tombik kız sims falan oynuyordum işte o dönem
Sonrasında daha takip etmedim atari oyunları hala oynuyorum bilgisayardan
Birde kızlarla bazende babamla playsationda araba yarısı oynarız
Öyle oyunlarla çok aram yok lisedeyken bilgisayar derslerinde aralalrda sınıfın erkekleri kantar mı ne öyle silahlı birşey oynarlardı şimdi başka oyunlar çıkmıştır bilmiyorum
Benim aklım hala atari oyunlarında evet

İki kişiden biri yeni kontrol edicemiz kişi olabilir

Oyuna biraz alışmak zaman aldı oyunu oynayan adam içinde benim içinde tamamen değişmiş eksikleride var artılarıda
@Harunnn60

2.sezon 1.bölümü gece yine sakin kafayla yaparım aceleye gelmiyor yorumlar sende unutma

Reactions: Harunnn60
İlk bölüm diye alışma süreci olur
2-3 te heyecanlanırsın
4-5 te ağzın açık izlersin

Clementine nasıl büyümüş baksana ?

İlk bölüm diye alışma süreci olur
2-3 te heyecanlanırsın
4-5 te ağzın açık izlersin

Clementine nasıl büyümüş baksana ?
İlk bölüm alışma süreciydi evet ikinci bölümle asıl başlarız oyuna

Bu kız büyüdükçe inş sevmediğim bir tipe bürünmez çocukken çok seviyordum ama

Oyun daha ciddi ve tamamen değişmiş olarak geldi ilk bölüm alışma süreci gibiydi @Harunnn60

2.Sezon 1.bölüm
Aaa evet 2.sezona oyunu oynayan adamın şiiri ile başladık arap adamın ağzından şapkalı kıza yazmış ve o duygusal müzik eşliğinde çok duygulandım
şapkalı kız bacağı sakat adam ve karısıyla birlikte bir yere gittiler tuvalette bir kadın şapkalı kızı tehdit etti ve bacağı sakat adamı öldürdü çok üzüldüm eşi hamileydi
ormanda
şapkalı kız arap adamı özledini söyledi hamile kadına biraz zaman atlamalasıyla büyüdü. ormanda adamlar saldırdı şapkalı kız adamın parmağını ısırıp kopardı oyunu oynayan adam dövüşürken kendisi dövüşüyor gibi sankı oaa falan mırıldayan sesler çıkarıyor hahah
Bir köpekle arkadaş olduk yiyecek bulduk adam köpeğe verdi al seni besleyecem ben aç kalırım dedi köpek kıza saldırdı
Oyunu oynayan adam rüyadır diye sırıtıyordu ama kızı öldürdü
Sonra 2.denemede köpeği öldürdü ama oyunu oynayan adam Allahım bu nasıl oyun siz manyakmısınız ya diyor
Senaryoya hala alışamadı bende öyle

Oyunda tamamen değişmiş oda keşfederken zorlandı
Kızı gelip kurtardılar bir yaşlı adamla oğlu ama kızı ısırıldı sandılar oyunu oynayan adam ısırılmadım diyor ama onu duyan yokkı
Doktor çok gcıktı kampta boşuna iğne iplik harcayamam kulubede kalacak yarına kadar dönüşmezse bakarım diyor

kız kulubede çekiç alırkan düştü kulubeden çıktı eve grip onları dinledi gözlüklü kızla tanıştılar kız söz ver diyip duyor adamda bune böyle ne istiyor bizden söz tamam sus diyor
Hamile kadın çocuğu başkasındanmıs oyunu oynayan adam vay şerefsiz kadın diyor
Kız kendisi yarayı dikti orada ürktüm bende
bez yere düştü oyunu oynayan adam bezi alırkan orada birşey olmazsa bende adım bu değil
dedi ve gerçektende zombi çıktı
Zombiyle kız dövüşürken oyunu oynayan adam yine garip sesler çıkarıyor
Ahhh diyor nasıl başladık oyuna böyle Allahım diyor
Doktor kızın yarasına baktı açmısın dediler oyunu oynayan adam açım tabikide diyor ama kız cevap vermiyor muhtaç değilim diye
doktorun kızı hakkında dedinden adam bişi anlamadı alt yazılarda sıkıntı var galiba saçma sapan konuşuyorlar diyor

kız yemek yerken arap adamı hatırlamaya devam ediyor benim yüzümden öldü diyor
hamile kadın kızı suçladı oyunu oynayan adamda tekrar konuş benle bende sana bebek kimden diye sorucam hadi bakalım diyor
Şimdide bunalrla uğraşıcak gibi
ormanda yaralı adam su istiyor oyunu oynayan adam geberecen zaten neyse al suyunu diyor

Son sahnede birisi ölmemiş ama kim bence bacağı sakat adamın karısı değil bu ölmeyen ya kenny yada darkı öldürdü için ormanda bıraktımız gıcık kadın ki malesef gıcık kadın olma ihtimali daha yüksek gibi hissediyorum nedense
onların öldünü görmemiştik

Reactions: Harunnn60
Tamamlayınca yarın okuyup yaparsın ozaman cnm
Güzel tahmin yapmışım bu arada
Ve 2 seçenek vermiştim en güzeli çıktı iyiki diğeri değil
6.hissin kuvettli cidden
Kopya çekmediğini düşünüyorum.

Eskilerden birisi şarttı
Şimdi hikaye daha da heeycanlandı.