Çiğdem konuyu kattlettin izle gece, yarında uzun yorum yap. 😡😕
Çiğdem konuyu kattlettin izle gece, yarında uzun yorum yap. 😡😕
Geldi sende @MasacRE ile mi kalıyorsun yoksa biz @Harunnn60 a diyordunya 😱 😱 😱Az sonra canım yanıyor diye gelir
Dur bende böyle öpeyim seni
Bunu nereden buldun
@Forumdash Abicim neredeysen yine Harunla biz geldikBunu nereden buldunsen bu adamı iyice sevmeye başladın , kıskanıyorum
Kateye karşı hamleBunu nereden buldunsen bu adamı iyice sevmeye başladın , kıskanıyorum
Kateyi mumla arayacaksın bence bu sezonKateye karşı hamle
Forumdan çıkınca uyumadan önce yine izleme keyfi yapacam sütümü alıpKateyi mumla arayacaksın bence bu sezon
Hadi izle
O canım atıştırmalık bir şey de alForumdan çıkınca uyumadan önce yine izleme keyfi yapacam sütümü alıp
Aaa evet bende zaten karanlıkta oyüzden altyazı biraz sıkıntı oluyordu adamda kaç bölüm onu uğraştıO canım atıştırmalık bir şey de alben yatağa uzanıyorum öyle izliyorum keyifle
Laptopu yaklaştır biraz , altyazı yine küçük :GAaa evet bende zaten karanlıkta oyüzden altyazı biraz sıkıntı oluyordu adamda kaç bölüm onu uğraştı
Karanlık sahnelerde adamlar bile görünmüyor bazen karanlığaLaptopu yaklaştır biraz , altyazı yine küçük :G
Yok kız öyle deme izlemesi zevkliKaranlık sahnelerde adamlar bile görünmüyor bazen karanlığa
Aaa merak etme bu adamdan kurtuluyorsun
Aaa bilmezmiyimYok kız öyle deme izlemesi zevkliBaşka dizi gibi bie oyun buluruz ileriki aylarda
Sen bakma bana ben hem söverim hemde severim bilirsin
Aynen öyleAaa bilmezmiyim
Bu adamın oynadıklarından seçeriz
3.VideO 1 saat ilk 2 video 40 dakıka normaldeAynen öyle
AA neyse hadi izle canım büyük ihtimal yarına kalır ama yarısını izle bu gece , yada sararsa bitirirsin senin işin belli olmaz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?