Ne mağduru olacağim acaba@Forumdash Tatil olayıyla senin ilgini çekti
Ben bir mağduriyet kartı bekliyorum geldiğindeForum mağdur insanları sever çünkü@Forumdash
Ne mağduru olacağim acaba@Forumdash Tatil olayıyla senin ilgini çekti
Ben bir mağduriyet kartı bekliyorum geldiğindeForum mağdur insanları sever çünkü@Forumdash
Hhaha vlla sen onu destekliyordun bize senaryo üretirken oyüzden şimdi intikam vakti abicim
Sen gerçekten tatil derken benim 5 yıldızlı tatil köylerinde fink attiğimi mi sanyorsunTatil ile ilgili planlarında sorun çıktı işte cnmKabul et
Ayrılığın acısını benden cıkarıyorHhaha vlla sen onu destekliyordun bize senaryo üretirken oyüzden şimdi intikam vakti abicim@Harunnn60 Güzel çözümleme yapıyorus gerçekten
Bahçeye tatileSen gerçekten tatil derken benim 5 yıldızlı tatil köylerinde fink attiğimi mi sanyorsun@Çiğdem de köye gidişini tatil diyebiliyorAra vermek tatildir
1 hafta önce gitceksin ya çayımı demle fındık agacı altında yorgunlugumu atıcam
@Harunnn60 da gelir belki kamufre eder kendini bizi gözetler1 hafta önce gitceksin ya çayımı demle fındık agacı altında yorgunlugumu atıcam
Yeter yoruldum sizden bende tatil yapacağım
Gel sana kokonat suyu ısmarlıcamYeter yoruldum sizden bende tatil yapacağım
Acı macı diyorsun hiç öyle bir şey yok olamaz da ? 😛
komploların acı veriyorAcı macı diyorsun hiç öyle bir şey yok olamaz da ? 😛
Şu kucağinda kız olan sensin, küçük kız da @Harunnn60 ile elinizde büyütüğünüz kız
Ozaman yanımızdakı @Harunnn60komploların acı veriyor
Şu kucağinda kız olan sensin, küçük kız da @Harunnn60 ile elinizde büyütüğünüz kız
Tabiki eksik kalmasınOzaman yanımızdakı @Harunnn60
Avlanmiş ateş yakmamiş.Ateşi kimin buldugu belirsizŞu en basta ateş yakan sen@Harunnn60
komploların acı veriyor
Ozaman yanımızdakı @Harunnn60
O yanan kütük parçalarıda @MasacRE yine tayfa toplanmışŞu en basta ateş yakan sen@Harunnn60
Az sonra canım yanıyor diye gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?