Aaa dur bakalım daha numarasını görmedik bir izleyelim önceJudith Grimes
![]()
Aaa dur bakalım daha numarasını görmedik bir izleyelim önceJudith Grimes
![]()
Amerikada her yapılan ankette Darly fark atmıştır forumda anketde bile berabere bitmişlerdi @Harunnn60 yapmıştıİzleyicilerin bundan niye haberi yok?![]()
Daryl gibi sönük bir karakteri insan niye beğenir ki. ??? Lık bir durum.Amerikada her yapılan ankette Darly fark atmıştır forumda anketde bile berabere bitmişlerdi @Harunnn60 yapmıştı![]()
![]()
@MasacRE- @dreamy
Yaaa ne kadar tatlı bir şey olmuş.Judith Grimes
![]()
Fragman yeter ondaki cevheri görmeye.Aaa dur bakalım daha numarasını görmedik bir izleyelim önce![]()
![]()
![]()
Diziye yeniden başlamak için güzel bir sebep.Yaaa ne kadar tatlı bir şey olmuş.
Bebekti ben bıraktığımda.![]()
Yabancı dizilerde fragmana bakmıyorum bölümü izliyor gibi hissediyorum tüm heyecan kaçıyorFragman yeter ondaki cevheri görmeye.![]()
Az kaldı tek adam olmasına bekle ayollDaryl gibi sönük bir karakteri insan niye beğenir ki. ??? Lık bir durum.![]()
O kadar da değil abartmayalım.Diziye yeniden başlamak için güzel bir sebep.![]()
geçici bir süreliğine gidiyormuşMaggie gidiyor bu sezon unuttun mu![]()
evet maggie bu sezon diziyi bayağı toparlamış gözüküyor hogathaBu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif@dreamy @Harunnn60 @destere
hogatham diğer bölümleri pas geçip sezon finalini izlese anlardıkta finali pas geçmesi pek akıllıca olmamışYok artık şaka mısın nasıl geçtin izlememeyi. 😵
Aynen kesinlikle çok şaşırdımhogatham diğer bölümleri pas geçip sezon finalini izlese anlardıkta finali pas geçmesi pek akıllıca olmamış![]()
o tamamen soyunsada sevgimi kazanamayacak keşke ölse
bende blutv var @Çiğdem- im hogatham bluzsuz takılıyor o yüzden izleyememiştirAynen kesinlikle çok şaşırdımSen izledin mi
![]()
Judith Grimes
![]()
Yaaa ne kadar tatlı bir şey olmuş.
Bebekti ben bıraktığımda.![]()
O zamana kadar devam eder mi acaba.tıfılkende güzeldi dört beş yaşlarındaykende sempatikti ben asıl 18 lerinden sonrasını merak ediyorum![]()
bir dokuz sezon daha dayansa dizi judith in 18 lik halini görebilirdik biraz dişini sıkması lazımO zamana kadar devam eder mi acaba.Belki bir zaman atlaması daha olur.
![]()