Aaa dur bakalım daha numarasını görmedik bir izleyelim önceJudith Grimes
Aaa dur bakalım daha numarasını görmedik bir izleyelim önceJudith Grimes
Amerikada her yapılan ankette Darly fark atmıştır forumda anketde bile berabere bitmişlerdi @Harunnn60 yapmıştı @MasacRE- @dreamyİzleyicilerin bundan niye haberi yok?
Daryl gibi sönük bir karakteri insan niye beğenir ki. ??? Lık bir durum.Amerikada her yapılan ankette Darly fark atmıştır forumda anketde bile berabere bitmişlerdi @Harunnn60 yapmıştı @MasacRE- @dreamy
Yaaa ne kadar tatlı bir şey olmuş.Judith Grimes
Fragman yeter ondaki cevheri görmeye.Aaa dur bakalım daha numarasını görmedik bir izleyelim önce
Diziye yeniden başlamak için güzel bir sebep.Yaaa ne kadar tatlı bir şey olmuş.
Bebekti ben bıraktığımda.
Yabancı dizilerde fragmana bakmıyorum bölümü izliyor gibi hissediyorum tüm heyecan kaçıyor @Harunnn60Fragman yeter ondaki cevheri görmeye.
Az kaldı tek adam olmasına bekle ayoll Seninkinide yanına alsında çifte çatla sen anlamışsındırDaryl gibi sönük bir karakteri insan niye beğenir ki. ??? Lık bir durum.
O kadar da değil abartmayalım.Diziye yeniden başlamak için güzel bir sebep.
geçici bir süreliğine gidiyormuşMaggie gidiyor bu sezon unuttun mu
evet maggie bu sezon diziyi bayağı toparlamış gözüküyor hogathaBu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif @dreamy @Harunnn60 @destere
hogatham diğer bölümleri pas geçip sezon finalini izlese anlardıkta finali pas geçmesi pek akıllıca olmamışYok artık şaka mısın nasıl geçtin izlememeyi. 😵
Aynen kesinlikle çok şaşırdım Sen izledin mihogatham diğer bölümleri pas geçip sezon finalini izlese anlardıkta finali pas geçmesi pek akıllıca olmamış
o tamamen soyunsada sevgimi kazanamayacak keşke ölseCarol saçlarını uzatmış gördün mü @destere Beğenir artık
bende blutv var @Çiğdem- im hogatham bluzsuz takılıyor o yüzden izleyememiştirAynen kesinlikle çok şaşırdım Sen izledin mi
Judith Grimes
Yaaa ne kadar tatlı bir şey olmuş.
Bebekti ben bıraktığımda.
O zamana kadar devam eder mi acaba. Belki bir zaman atlaması daha olur.tıfılkende güzeldi dört beş yaşlarındaykende sempatikti ben asıl 18 lerinden sonrasını merak ediyorum
bir dokuz sezon daha dayansa dizi judith in 18 lik halini görebilirdik biraz dişini sıkması lazımO zamana kadar devam eder mi acaba. Belki bir zaman atlaması daha olur.