The Walking Dead Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

@Çiğdem- için fark etmez, önceki sezonu bile izlemeden geçti bu sezona deli kız :A

Gerçekten mi 😱

Yarıya kadar falan izlemişti galiba, sonrasını bulamadım her yerden kaldırılmış deyip atladı bu sezona :A

Tamam be izleyeyim hadi madem bu kadar ısrar ettiniz :A Beğenmezsem benden çekeceğiniz var ama :A @Çiğdem-
ilk yarısı 9 bölümü izlemiştim ikinci yarısını bulamadık ama konuyu biliyoruz sezon finalini izleyip yenis ezona geçtim Arrowda da öyle yapmıştım bazen eziyet sezonlarında öyle yapmak gerekiyor :A :A :A Ama Rwwoun bölümü oldu halde dayanamamıştım izlemeye TWD 2.Yarıyı bulamadım için sezon finalini izledim tümünü bakamayıp :A :A :A

ilk yarısı 9 bölümü izlemiştim ikinci yarısını bulamadık ama konuyu biliyoruz sezon finalini izleyip yenis ezona geçtim Arrowda da öyle yapmıştım bazen eziyet sezonlarında öyle yapmak gerekiyor :A :A :A Ama Rwwoun bölümü oldu halde dayanamamıştım izlemeye TWD 2.Yarıyı bulamadım için sezon finalini izledim tümünü bakamayıp :A :A :A
Yok artık şaka mısın nasıl geçtin izlememeyi. 😵

1. sezon çöp, 2. sezon son iki bölümü hariç çöpün bir tık üstü, 3.s güzel, 4.s çok güzel, 5.s çok güzel, 6.s vasatın bir tık üstü, 7.s vasat, 8.s vasat. :A :A

Aynı diziyimi izliyoruz sen TWD başlıklı başka dizi izliyor olmayasın zaten yorumlarında alakasız :A :A :A @destere @MasacRE- @dreamy @Harunnn60
FTWD'yi severek izleyen bir insanın TWD'nin 1. sezonuna çöp demesine şaşırmamak lazım :A

Bu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif :Z:Z:Z @dreamy @Harunnn60 @destere
Daryl'ın ilk 3 sezon ne karizması vardı sanki atma sen de o zaman geri plandaki silik bir tipti. Rick ile Shane ön plandaydı :A Neyse dediğim gibi karakterler umurumda değil, bir bakacağım dizi biraz düzelmişse devam ederim :A

Carol saçlarını uzatmış gördün mü :A @destere Beğenir artık :A
Daryl'ın ilk 3 sezon ne karizması vardı sanki atma sen de o zaman geri plandaki silik bir tipti. Rick ile Shane ön plandaydı :A Neyse dediğim gibi karakterler umurumda değil, bir bakacağım dizi biraz düzelmişse devam ederim :A
Hiçbir zaman karizması olmadı ki o adamın. :( Benim bu sezonki favorim belli ama söylemeyeyim spoiler olur. :A
Dizinin en sevilen karakteri çizgi romanda olmamasına rağmen Darly :Z Ricki seven bir kaç avuç kişi oyüzden kıskanıyor adamı sizin gibiler :A :A :A

Carolde Maggilerle birlikte geberip gitsin @Harunnn60 :A :A :A @destere

5 Bölümü izledim kimmiş favorin :A :A :A
Judith Grimes :bhr:

judith-grimes-the-walking-dead-1585765-54ce.jpg

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961