Tamam be izleyeyim hadi madem bu kadar ısrar ettiniz Beğenmezsem benden çekeceğiniz var ama @Çiğdem-Tamam işte başlayarak hepsini kendi gözlerinle görebilirsin. 9. sezondan sonra TWD sevgim kabardı
Tamam be izleyeyim hadi madem bu kadar ısrar ettiniz Beğenmezsem benden çekeceğiniz var ama @Çiğdem-Tamam işte başlayarak hepsini kendi gözlerinle görebilirsin. 9. sezondan sonra TWD sevgim kabardı
Aynı diziyimi izliyoruz sen TWD başlıklı başka dizi izliyor olmayasın zaten yorumlarında alakasız @destere @MasacRE- @dreamy @Harunnn601. sezon çöp, 2. sezon son iki bölümü hariç çöpün bir tık üstü, 3.s güzel, 4.s çok güzel, 5.s çok güzel, 6.s vasatın bir tık üstü, 7.s vasat, 8.s vasat.
Bu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif @dreamy @Harunnn60 @destereTamam be izleyeyim hadi madem bu kadar ısrar ettiniz Beğenmezsem benden çekeceğiniz var ama @Çiğdem-
@Çiğdem- için fark etmez, önceki sezonu bile izlemeden geçti bu sezona deli kız
Gerçekten mi 😱
Yarıya kadar falan izlemişti galiba, sonrasını bulamadım her yerden kaldırılmış deyip atladı bu sezona
ilk yarısı 9 bölümü izlemiştim ikinci yarısını bulamadık ama konuyu biliyoruz sezon finalini izleyip yenis ezona geçtim Arrowda da öyle yapmıştım bazen eziyet sezonlarında öyle yapmak gerekiyor Ama Rwwoun bölümü oldu halde dayanamamıştım izlemeye TWD 2.Yarıyı bulamadım için sezon finalini izledim tümünü bakamayıpTamam be izleyeyim hadi madem bu kadar ısrar ettiniz Beğenmezsem benden çekeceğiniz var ama @Çiğdem-
Hepinizin zevksiz olduğunu defalarca kanıtladım.Aynı diziyimi izliyoruz sen TWD başlıklı başka dizi izliyor olmayasın zaten yorumlarında alakasız @destere @MasacRE- @dreamy @Harunnn60
Şimdide ağzına tuvalet kağıtı tıkılı ecünnü avatarınamı sardınHepinizin zevksiz olduğunu defalarca kanıtladım.
Yok artık şaka mısın nasıl geçtin izlememeyi. 😵ilk yarısı 9 bölümü izlemiştim ikinci yarısını bulamadık ama konuyu biliyoruz sezon finalini izleyip yenis ezona geçtim Arrowda da öyle yapmıştım bazen eziyet sezonlarında öyle yapmak gerekiyor Ama Rwwoun bölümü oldu halde dayanamamıştım izlemeye TWD 2.Yarıyı bulamadım için sezon finalini izledim tümünü bakamayıp
Carol saçlarını uzatmış gördün mü @destere Beğenir artıkBu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif @dreamy @Harunnn60 @destere
1. sezon çöp, 2. sezon son iki bölümü hariç çöpün bir tık üstü, 3.s güzel, 4.s çok güzel, 5.s çok güzel, 6.s vasatın bir tık üstü, 7.s vasat, 8.s vasat.
FTWD'yi severek izleyen bir insanın TWD'nin 1. sezonuna çöp demesine şaşırmamak lazımAynı diziyimi izliyoruz sen TWD başlıklı başka dizi izliyor olmayasın zaten yorumlarında alakasız @destere @MasacRE- @dreamy @Harunnn60
Daryl'ın ilk 3 sezon ne karizması vardı sanki atma sen de o zaman geri plandaki silik bir tipti. Rick ile Shane ön plandaydı Neyse dediğim gibi karakterler umurumda değil, bir bakacağım dizi biraz düzelmişse devam ederimBu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif @dreamy @Harunnn60 @destere
Helal be, pişman olmayacaksın.Tamam be izleyeyim hadi madem bu kadar ısrar ettiniz Beğenmezsem benden çekeceğiniz var ama @Çiğdem-
Hiçbir zaman karizması olmadı ki o adamın. Benim bu sezonki favorim belli ama söylemeyeyim spoiler olur.Bu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif @dreamy @Harunnn60 @destere
Ciddi ciddi benim 'yabancı dizi kültürü' hakkındaki bilgilerimi kıskanıyorsun, değil mi?FTWD'yi severek izleyen bir insanın TWD'nin 1. sezonuna çöp demesine şaşırmamak lazım
5 Bölümü izledim kimmiş favorinHiçbir zaman karizması olmadı ki o adamın. Benim bu sezonki favorim belli ama söylemeyeyim spoiler olur.
Carol saçlarını uzatmış gördün mü @destere Beğenir artık
Daryl'ın ilk 3 sezon ne karizması vardı sanki atma sen de o zaman geri plandaki silik bir tipti. Rick ile Shane ön plandaydı Neyse dediğim gibi karakterler umurumda değil, bir bakacağım dizi biraz düzelmişse devam ederim
Dizinin en sevilen karakteri çizgi romanda olmamasına rağmen Darly Ricki seven bir kaç avuç kişi oyüzden kıskanıyor adamı sizin gibilerHiçbir zaman karizması olmadı ki o adamın. Benim bu sezonki favorim belli ama söylemeyeyim spoiler olur.
Ben Rick'i sevmiyorum bir kere sadece objektifimDizinin en sevilen karakteri çizgi romanda olmamasına rağmen Darly Ricki seven bir kaç avuç kişi oyüzden kıskanıyor adamı sizin gibiler
Carolde Maggilerle birlikte geberip gitsin @Harunnn60 @destere
Gerçekten çok kıskanılacak bilgiler sunuyorsun bizeCiddi ciddi benim 'yabancı dizi kültürü' hakkındaki bilgilerimi kıskanıyorsun, değil mi?
İzleyicilerin bundan niye haberi yok?Dizinin en sevilen karakteri çizgi romanda olmamasına rağmen Darly Ricki seven bir kaç avuç kişi oyüzden kıskanıyor adamı sizin gibiler
Carolde Maggilerle birlikte geberip gitsin @Harunnn60 @destere