The Walking Dead Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

@Çiğdem- için fark etmez, önceki sezonu bile izlemeden geçti bu sezona deli kız

Gerçekten mi 😱

Yarıya kadar falan izlemişti galiba, sonrasını bulamadım her yerden kaldırılmış deyip atladı bu sezona

Tamam be izleyeyim hadi madem bu kadar ısrar ettiniz
Beğenmezsem benden çekeceğiniz var ama
@Çiğdem-
ilk yarısı 9 bölümü izlemiştim ikinci yarısını bulamadık ama konuyu biliyoruz sezon finalini izleyip yenis ezona geçtim Arrowda da öyle yapmıştım bazen eziyet sezonlarında öyle yapmak gerekiyor
Ama Rwwoun bölümü oldu halde dayanamamıştım izlemeye TWD 2.Yarıyı bulamadım için sezon finalini izledim tümünü bakamayıp

Yok artık şaka mısın nasıl geçtin izlememeyi. 😵

1. sezon çöp, 2. sezon son iki bölümü hariç çöpün bir tık üstü, 3.s güzel, 4.s çok güzel, 5.s çok güzel, 6.s vasatın bir tık üstü, 7.s vasat, 8.s vasat.

Aynı diziyimi izliyoruz sen TWD başlıklı başka dizi izliyor olmayasın zaten yorumlarında alakasız
@destere @MasacRE- @dreamy @Harunnn60
FTWD'yi severek izleyen bir insanın TWD'nin 1. sezonuna çöp demesine şaşırmamak lazım

Bu sezon gerçekten dizi toparladı Darly tek başrol olmaya hazırlanıyor ilk 3 sezonun karizması tekrar yüklenmiş adama izlemek büyük bir keyif
@dreamy @Harunnn60 @destere
Daryl'ın ilk 3 sezon ne karizması vardı sanki atma sen de o zaman geri plandaki silik bir tipti. Rick ile Shane ön plandaydı
Neyse dediğim gibi karakterler umurumda değil, bir bakacağım dizi biraz düzelmişse devam ederim

Carol saçlarını uzatmış gördün mü
@destere Beğenir artık
Hiçbir zaman karizması olmadı ki o adamın.
Benim bu sezonki favorim belli ama söylemeyeyim spoiler olur.
Dizinin en sevilen karakteri çizgi romanda olmamasına rağmen Darly
Ricki seven bir kaç avuç kişi oyüzden kıskanıyor adamı sizin gibiler

Carolde Maggilerle birlikte geberip gitsin @Harunnn60
@destere