Ben bile izliyorsam o izlemiyorsa baltayı geçir kafaısna abicimMasacre kütükbey Çağatay'ını izlesin ben izlerimYoğun ısrarlarla izlerim diyip izlemediğim bi tek @Harunnn60 cugumun X-Men'i var
Ben bile izliyorsam o izlemiyorsa baltayı geçir kafaısna abicimMasacre kütükbey Çağatay'ını izlesin ben izlerimYoğun ısrarlarla izlerim diyip izlemediğim bi tek @Harunnn60 cugumun X-Men'i var
O eziyete değerBen koca sezon izleyeceğim, sen karşılığında bir bölümcük mü
Anlıktır
Ne yapsan az birde Çağatayı savunuyor utanmadan @MasacRE
Sen de Aras'ı savunup duruyorsun, al hadi bunu izle o zamanNe yapsan az birde Çağatayı savunuyor utanmadan @MasacREAaa sanada burda laf ediyor
Sen gelmeden önce onunla seni çekiştiriyorduk şimdis eninle onu
İçerde den önce zibidi gurubumdaydı bu saçma diziler yüzündenSen de Aras'ı savunup duruyorsun, al hadi bunu izle o zaman
Dur bee önce bi izlesin hele bekle adımlarını yavaş at
Nerden buldun bunuSen de Aras'ı savunup duruyorsun, al hadi bunu izle o zaman
Tamam ben yine dalga geçecek bişi bulurum nasılsa hiç bulamazsam kütük fotosunu atarımDur bee önce bi izlesin hele bekle adımlarını yavaş at
Nerden buldun bunu
adam bu diziyle birlikte parlaklaştı ve gözüme girdi, diğer dizileri umrumda değil
İçerde ile çıkışını yaptı Çağatayı ezerek başladıadam bu diziyle birlikte parlaklaştı ve gözüme girdi, diğer dizileri umrumda değil
Tam olarak spoilerdeki gibi düşünüyorum.Sezon finali nasıldı @DarkLegenD gerçi sende diziyi izledin halde biz izlemeyenlere sormuşsun bir sürü şeyde@MasacRE
İzleyince bakarım artık şimdi nasıl bakalımTam olarak spoilerdeki gibi düşünüyorum.
Spoiler ama 'spoiler' değil. Gönül rahatlığıyla açabilirsin.İzleyince bakarım artık şimdi nasıl bakalım
Orda damı soru işareti varSpoiler ama 'spoiler' değil. Gönül rahatlığıyla açabilirsin.
orda hep Çağatayın gölgesindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?