Ha anladımYokmu zombilerin arasına karışan insanlar var fısıldayıp onları yönetiyorlar ?A
Ha anladımYokmu zombilerin arasına karışan insanlar var fısıldayıp onları yönetiyorlar ?A
@ForumdashTWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
TWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
Annen sanırım şapkalı küçük kız sen olduna göre
Benim öyle bir derdim yok, torrentten ne zaman istersem indirip izliyorum ne de olsaGünceli kaçırmadan izlemek lazım sezon bittimi kaldırıyorlar@Harunnn60 @MasacRE
Ne zaman başlıyordu
Ben de diyorum adam ölmemiş miydi.TWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
Dün yarısını izledim bugün de kalanını izliycem.Darlye kalmıs dizi daha bırakırmıyım hevesim arttı ?A
Cuma olmuş Flash yayınlanmıstır gidip bakayım@mrt-06
Arrow yine son bölümler birikti döndük başa
TWD’yi izlemeyecek misin? Önce onu izle.@Çiğdem
Bu sezon tam onluk gerçektende ama biraz geride sanırımDün yarısını izledim bugün de kalanını izliycem.
Adamın konuşmasından kötülük akıyor. Bu dizide nasıl iyi bir karakteri canlandırıyor.TWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
8. sezonu nerede izleyebileceğini sormuştun ya bize.İzleyeceğim dedim tatilde ama nerede kaldığımı unuttum, epey gerideyim sanırım.@Çiğdem
8. sezonu nerede izleyebileceğini sormuştun ya bize.
Site bulsa hemen yetişir flash gibiİzleyeceğim dedim tatilde ama nerede kaldığımı unuttum, epey gerideyim sanırım.@Çiğdem
Ben yurtta değil torrent indirmek, dizinin bir bölümünü dahi izleyemiyorum bazen o kadar yavaş.Site bulsa hemen yetişir flash gibi ?AAma önceki sezonları bırak bu sezonu bile önceki bölümler yok bulması zor@MasacRE torrenti kalıyor geriye ama yurtta onu uğraşıcak neti bulabilirmi ?A
Tüm vücudum ile ciddiyim. 480-720p seçenekleri var.Ciddi misin 😱
Ne sobası doğalgazlı bir yurtta kalıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?