Ha anladımYokmu zombilerin arasına karışan insanlar var fısıldayıp onları yönetiyorlar ?A![]()
Ha anladımYokmu zombilerin arasına karışan insanlar var fısıldayıp onları yönetiyorlar ?A![]()
@ForumdashTWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
TWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
Annen sanırım şapkalı küçük kız sen olduna göre
Benim öyle bir derdim yok, torrentten ne zaman istersem indirip izliyorum ne de olsaGünceli kaçırmadan izlemek lazım sezon bittimi kaldırıyorlar@Harunnn60 @MasacRE
Ne zaman başlıyordu![]()
Ben de diyorum adam ölmemiş miydi.TWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
Dün yarısını izledim bugün de kalanını izliycem.Darlye kalmıs dizi daha bırakırmıyım hevesim arttı ?A
Cuma olmuş Flash yayınlanmıstır gidip bakayım@mrt-06
Arrow yine son bölümler birikti döndük başa![]()
TWD’yi izlemeyecek misin? Önce onu izle.@Çiğdem
Bu sezon tam onluk gerçektende ama biraz geride sanırımDün yarısını izledim bugün de kalanını izliycem.![]()
Adamın konuşmasından kötülük akıyor. Bu dizide nasıl iyi bir karakteri canlandırıyor.TWD ekrana dönene kadar Negan açılışı çoktan yaptı@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @dreamy @turkuazz @DarkLegenD
8. sezonu nerede izleyebileceğini sormuştun ya bize.İzleyeceğim dedim tatilde ama nerede kaldığımı unuttum, epey gerideyim sanırım.@Çiğdem
8. sezonu nerede izleyebileceğini sormuştun ya bize.![]()
Site bulsa hemen yetişir flash gibiİzleyeceğim dedim tatilde ama nerede kaldığımı unuttum, epey gerideyim sanırım.@Çiğdem
Ben yurtta değil torrent indirmek, dizinin bir bölümünü dahi izleyemiyorum bazen o kadar yavaş.Site bulsa hemen yetişir flash gibi ?AAma önceki sezonları bırak bu sezonu bile önceki bölümler yok bulması zor
@MasacRE torrenti kalıyor geriye ama yurtta onu uğraşıcak neti bulabilirmi ?A
![]()
Tüm vücudum ile ciddiyim. 480-720p seçenekleri var.Ciddi misin 😱
Ne sobası doğalgazlı bir yurtta kalıyorduk