@Harunnn60 Güncele kadar izlemedi sanırım yaa yanı bizle ilk bölümleri yorumluyordu ama gerisini tamamladımı hatırlamıyorum@Harunnn60 da güncel takip etmiyor muydu o nerede koptu
@Harunnn60 Güncele kadar izlemedi sanırım yaa yanı bizle ilk bölümleri yorumluyordu ama gerisini tamamladımı hatırlamıyorum@Harunnn60 da güncel takip etmiyor muydu o nerede koptu
Akşama izlicem ben, sıkıntıdan patlayacam demekYeni Bölümü dizimag vermiş ama sezon biticne bölümler yine uçacak yanı @Forumdash ile ben güncel rahat rahat izliyoruz @MasacRE- de öyle Siz @destere ile bölüm arayın dururn şimdi
@Forumdash @MasacRE-
Sonran telif geliyor oyüzden günceli kaçırma bende bu gece bakacamAkşama izlicem ben, sıkıntıdan patlayacam demek
doğru diyorsun da torren denen şey var Ama ben biriktirip eziyet cekmemek için haftalık takip ediyorumSonran telif geliyor oyüzden günceli kaçırma bende bu gece bakacam
Onla uğraşacağına aç siteden izle ayolldoğru diyorsun da torren denen şey var Ama ben biriktirip eziyet cekmemek için haftalık takip ediyorum
Sen kaçta kaldın ki? Hayr yeni bölümlerse bişey olmaz ama yok bilmem kaçıncı sezonun kaçıncı bölümüyse yemi ederim zulum gibisinListeye at gitsin Ondan sonra kafa sakin oluyorr
Yok ki bulamıyoruz yeni bölümleri Her yerden kaldırmaya çalışıyorlar
@Forumdash İş sende
Bİ gün içinde kalksa diyorum yaniOnla uğraşacağına aç siteden izle ayoll
Negan vardır inş bölümde
8.sezon da kalmıştım unuttun mu Em son 5.bölümü izledim sonra kaldırıldı her yerden zaten /(Sen kaçta kaldın ki? Hayr yeni bölümlerse bişey olmaz ama yok bilmem kaçıncı sezonun kaçıncı bölümüyse yemi ederim zulum gibisin
Bİ gün içinde kalksa diyorum yani
Aaa tamam işte @MasacRE- e ilk bölümleri yorumluyordu sonra koptu diye hatırlıyorum demiştim Ama keşke torrent falan bir şekilde izleseydin cnm çünkü bu yeni bölümleri dizimag vericek bir süre sonra videolar yine kalkacak yanı dizi bitince yine video bulamıcaksın onları tamamlayıp yetiş Haftaya pazartesine kadar @Forumdash8.sezon da kalmıştım unuttun mu Em son 5.bölümü izledim sonra kaldırıldı her yerden zaten /(
Ben niye hatırlim ki Sen unutma yeter. Ben sana link bulurum8.sezon da kalmıştım unuttun mu Em son 5.bölümü izledim sonra kaldırıldı her yerden zaten /(
Bence de haftaya da kadar yetişsin. Yoksa leş der dururum tüm sezon boyuncaAaa tamam işte @MasacRE- e ilk bölümleri yorumluyordu sonra koptu diye hatırlıyorum demiştim Ama keşke torrent falan bir şekilde izleseydin cnm çünkü bu yeni bölümleri dizimag vericek bir süre sonra videolar yine kalkacak yanı dizi bitince yine video bulamıcaksın onları tamamlayıp yetiş Haftaya pazartesine kadar @Forumdash
Ahh hep bu ecünnü dizileri bozdu @Harunnn60 ayarını eskiden türk dizisi izlemez ama Twd hep 1.önceliği olurdu şimdi ecünnü dizilerine onuda kaptırdık malesef , avatarından anlaışıyor zaten kaptırdığımızBen niye hatırlim ki Sen unutma yeter. Ben sana link bulurum
Bence de haftaya da kadar yetişsin. Yoksa leş der dururum tüm sezon boyunca
@Harunnn60 hayata yeni atiliyor, kendini keşfediyor elleşme şimdilikAhh hep bu ecünnü dizileri bozdu @Harunnn60 ayarını eskiden türk dizisi izlemez ama Twd hep 1.önceliği olurdu şimdi ecünnü dizilerine onuda kaptırdık malesef , avatarından anlaışıyor zaten kaptırdığımız
Çukur a bakacaktı hatta bakıyordu ama devamı geldimi bilmiyorum sakın bırakma @Harunnn60@Harunnn60 hayata yeni atiliyor, kendini keşfediyor elleşme şimdilik
Selim karakterinden bol bol bahset o zaman bakacaktırÇukur a bakacaktı hatta bakıyordu ama devamı geldimi bilmiyorum sakın bırakma @Harunnn60
@Forumdash torrent abiyi adres gösterir ordanda indirmem mecburen listeye atmak zorundayım orda beklesin birazListeye at gitsin Ondan sonra kafa sakin oluyorr
Yok ki bulamıyoruz yeni bölümleri Her yerden kaldırmaya çalışıyorlar
@Forumdash İş sende
dizimag verdiği bölümlere sahip çıksa bizde izleriz hangi ara yayınlıyor hangi ara kaldırıyor anlamak mümkün değil bir bakıyon yok olmuş yasakları delmek için aşırı hız yapıyorYeni Bölümü dizimag vermiş ama sezon biticne bölümler yine uçacak yanı @Forumdash ile ben güncel rahat rahat izliyoruz @MasacRE- de öyle Siz @destere ile bölüm arayın dururn şimdi
@Forumdash @MasacRE-
bu selimlerin hepsi karizmatik zeki çevik oluyor kızların hepsini selimler kaptığı için gaga kıskançlıktan çatlar, selim dersen kaçacak yer arar kendisineSelim karakterinden bol bol bahset o zaman bakacaktır
Ahahah Çukur'daki Selimden bahsediyorduk ama @Çiğdem-@Forumdash torrent abiyi adres gösterir ordanda indirmem mecburen listeye atmak zorundayım orda beklesin biraz
dizimag verdiği bölümlere sahip çıksa bizde izleriz hangi ara yayınlıyor hangi ara kaldırıyor anlamak mümkün değil bir bakıyon yok olmuş yasakları delmek için aşırı hız yapıyor
bu selimlerin hepsi karizmatik zeki çevik oluyor kızların hepsini selimler kaptığı için gaga kıskançlıktan çatlar, selim dersen kaçacak yer arar kendisine
selim ismiyle alakalı problem yaşıyor gaga isterse çukurda olsun farketmiyor onun içinAhahah Çukur'daki Selimden bahsediyorduk ama @Çiğdem-
8.sezon da kalmıştım unuttun mu Em son 5.bölümü izledim sonra kaldırıldı her yerden zaten /(
Harikanı atayım yarın izlerimS08B09
izledim @Çiğdem- @Mascre-
Carl'ın ısırılmasına sevindim.
Sayıkladım....
İçim geçmiş....
uyumuşum....
Carl öldü