Şuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdi Bu gece izliceksen haberlerden sonra bulduklarımı atarım. Ama yoook sonra bakıcam dersen @Çiğdem- ablaciğinaSen özele gelsene şu 6-7-8 bölümleri atsana
Şuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdi Bu gece izliceksen haberlerden sonra bulduklarımı atarım. Ama yoook sonra bakıcam dersen @Çiğdem- ablaciğinaSen özele gelsene şu 6-7-8 bölümleri atsana
Sen atarsın müsait zamanda işteŞuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdi Bu gece izliceksen haberlerden sonra bulduklarımı atarım. Ama yoook sonra bakıcam dersen @Çiğdem- ablaciğina
Sen atarsın müsait zamanda işte
Twd mi diyorsunuzŞuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdi Bu gece izliceksen haberlerden sonra bulduklarımı atarım. Ama yoook sonra bakıcam dersen @Çiğdem- ablaciğina
Demek izlemicektin Maksat torba dolsunSen atarsın müsait zamanda işte
AvetTwd mi diyorsunuz
Aaa torrent linkidir ozaman ben onları bilmem bana birisi linki atacak ben öyle indiriyorum @Harunnn60 a bu gece at çocuğu bekletmeDemek izlemicektin Maksat torba dolsun
Avet
Yok kız sohbet döndermek için söyledi İzleyeceği mizleyeceği yok bunun Torrent demiyor hem normal dizimag gibi versen de razıAaa torrent linkidir ozaman ben onları bilmem bana birisi linki atacak ben öyle indiriyorum @Harunnn60 a bu gece at çocuğu bekletme
Sitelerde yok ki olsa @destere izleyecektiYok kız sohbet döndermek için söyledi İzleyeceği mizleyeceği yok bunun Torrent demiyor hem normal dizimag gibi versen de razı
@MasacRE- fularlılarla izlemiş galiba yine bu sıkıcı bölümü beğenmiş
Böyle kısacık yorum yapıp geçecekseniz hiç yapmayın yani bir sürü şey oldu bölümde nasıl izliyorsunuz sizAaa gördüm Nasıl yine boş resimden okadar yorumu çıkarmış pes doğrusu
Bizde böyle bölümlerde senin nasıl uzun uzun yazdiğna şaşiyoruzBöyle kısacık yorum yapıp geçecekseniz hiç yapmayın yani bir sürü şey oldu bölümde nasıl izliyorsunuz siz
Böyle kısacık yorum yapıp geçecekseniz hiç yapmayın yani bir sürü şey oldu bölümde nasıl izliyorsunuz siz
Aksiyon olsa bir şey olsa yazacam ama spoide dediğim olay dışında bölümde benim göremeyip senin gördükelrini görünce yorumunda pes dedimBizde böyle bölümlerde senin nasıl uzun uzun yazdiğna şaşiyoruz
Aksiyon olsa bir şey olsa yazacam ama spoide dediğim olay dışında bölümde benim göremeyip senin gördükelrini görünce yorumunda pes dedim
Morgan tarafı aksiyonluydu işte oraya yorum yazsaydınız bari o da yok Yok ya sizle dizi mizi izlenmezBizde böyle bölümlerde senin nasıl uzun uzun yazdiğna şaşiyoruz
Son 2 bölüme bakamadım o malum olaydan sonra diziyi bıraktım dermişimS08B11
Şu rahip bi ölemedi hay anasını...
Ben bu sezonu da izleyip seneye bulaşmam daha... CW hariç yeni dizilere hemen atlamıcam artıkSon 2 bölüme bakamadım o malum olaydan sonra diziyi bıraktım dermişim
Aaa bir de Amerika dizileri türk ezgileriyle alakası yok ama ilk kez İspanyol ve Kore izledim ikiside türk ezgileriyle doluyduOrası öyle Yeniler ilaç gibi geldi eskiden heycanla izlediimiz zehir gibi oldu
Ben koreye ilk Güneşi Beklerken dizisinin orjinalini izleyerek başladım Sonra Anne'nin orjinali filan derken aliştim. Şimdi Sense8'deki kore kızın dizisi var Onu da izlicem.Aaa bir de Ameka dizileri türk ezgileriyle alakası yok ama ilk kez İspanyol ve Kore izledim ikiside türk ezgileriyle doluydu