Şuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdiSen özele gelseneşu 6-7-8 bölümleri atsana
![]()
Şuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdiSen özele gelseneşu 6-7-8 bölümleri atsana
![]()
Sen atarsın müsait zamanda işteŞuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdiBu gece izliceksen haberlerden sonra bulduklarımı atarım. Ama yoook sonra bakıcam dersen @Çiğdem- ablaciğina
![]()
Sen atarsın müsait zamanda işte![]()
Twd mi diyorsunuzŞuan 2-3 haber açıcam link aratma şimdiBu gece izliceksen haberlerden sonra bulduklarımı atarım. Ama yoook sonra bakıcam dersen @Çiğdem- ablaciğina
![]()
Demek izlemicektinSen atarsın müsait zamanda işte![]()
AvetTwd mi diyorsunuz![]()
Aaa torrent linkidir ozaman ben onları bilmem bana birisi linki atacak ben öyle indiriyorumDemek izlemicektinMaksat torba dolsun
Avet![]()
Yok kız sohbet döndermek için söylediAaa torrent linkidir ozaman ben onları bilmem bana birisi linki atacak ben öyle indiriyorum@Harunnn60 a bu gece at çocuğu bekletme
![]()
Sitelerde yok ki olsa @destere izleyecektiYok kız sohbet döndermek için söylediİzleyeceği mizleyeceği yok bunun
Torrent demiyor hem normal dizimag gibi versen de razı
![]()
@MasacRE- fularlılarla izlemiş galiba yine bu sıkıcı bölümü beğenmiş![]()
Böyle kısacık yorum yapıp geçecekseniz hiç yapmayın yani bir sürü şey oldu bölümde nasıl izliyorsunuz sizAaa gördümNasıl yine boş resimden okadar yorumu çıkarmış pes doğrusu
![]()
Bizde böyle bölümlerde senin nasıl uzun uzun yazdiğna şaşiyoruzBöyle kısacık yorum yapıp geçecekseniz hiç yapmayın yani bir sürü şey oldu bölümde nasıl izliyorsunuz siz![]()
Böyle kısacık yorum yapıp geçecekseniz hiç yapmayın yani bir sürü şey oldu bölümde nasıl izliyorsunuz siz![]()
Aksiyon olsa bir şey olsa yazacam ama spoide dediğim olay dışında bölümde benim göremeyip senin gördükelrini görünce yorumunda pes dedimBizde böyle bölümlerde senin nasıl uzun uzun yazdiğna şaşiyoruz![]()
Aksiyon olsa bir şey olsa yazacam ama spoide dediğim olay dışında bölümde benim göremeyip senin gördükelrini görünce yorumunda pes dedim![]()
![]()
![]()
Morgan tarafı aksiyonluydu işte oraya yorum yazsaydınız bari o da yokBizde böyle bölümlerde senin nasıl uzun uzun yazdiğna şaşiyoruz![]()
Son 2 bölüme bakamadımS08B11
Şu rahip bi ölemedi hay anasını...
Ben bu sezonu da izleyip seneye bulaşmam daha... CW hariç yeni dizilere hemen atlamıcam artıkSon 2 bölüme bakamadımo malum olaydan sonra diziyi bıraktım dermişim
![]()
Aaa bir de Amerika dizileri türk ezgileriyle alakası yok ama ilk kez İspanyol ve Kore izledim ikiside türk ezgileriyle doluyduOrası öyleYeniler ilaç gibi geldi eskiden heycanla izlediimiz zehir gibi oldu
![]()
Ben koreye ilk Güneşi Beklerken dizisinin orjinalini izleyerek başladımAaa bir de Ameka dizileri türk ezgileriyle alakası yok ama ilk kez İspanyol ve Kore izledim ikiside türk ezgileriyle doluydu![]()