Hhaha Herşe ye yarın diyoruz ama kış ayında her yıl olduğu gibi pek vakit bulamıyoruzDaha @destere nin koreli dizisini izlicen Filmleri saymıyorum
Ben yarın diyorum ama bakıyorum Bak şimdi koreliyi izlicemHhaha Herşe ye yarın diyoruz ama kış ayında her yıl olduğu gibi pek vakit bulamıyoruz
Ama Twd kesin bakacam
Aaa o diziden 1 saat demişsin daha da soğudum Ama sen bak benim beğenip beğenmiceğimi anlarsınBen yarın diyorum ama bakıyorum Bak şimdi koreliyi izlicem
Ne bileyim kızım hiç koreli izledin mi sen oradaki parlak denen oğlanlar üzerinden de senii fiştekleyemem Hepsi kız gibiAaa o diziden 1 saat demişsin daha da soğudum Ama sen bak benim beğenip beğenmiceğimi anlarsın
Fantastik bu dizi diyordu @destere Ama onun fantastik anlayışı fantaziye kaçıyor Sen bir bakNe bileyim kızım hiç koreli izledin mi sen oradaki parlak denen oğlanlar üzerinden de senii fiştekleyemem Hepsi kız gibi
Aaa işte bir süre sonra kaldırıyorlar Mesala bu yeni bölümlerde Sezon bittiğinde yada finale yakın kalkmaya başlar @Forumdash@Forumdash torrent abiyi adres gösterir ordanda indirmem mecburen listeye atmak zorundayım orda beklesin biraz
dizimag verdiği bölümlere sahip çıksa bizde izleriz hangi ara yayınlıyor hangi ara kaldırıyor anlamak mümkün değil bir bakıyon yok olmuş yasakları delmek için aşırı hız yapıyor
bu selimlerin hepsi karizmatik zeki çevik oluyor kızların hepsini selimler kaptığı için gaga kıskançlıktan çatlar, selim dersen kaçacak yer arar kendisine
Ne berbat bölümler vardı, bu fena değildi bence nasıl uyumayı başardınS08B09
izledim @Çiğdem- @Mascre-
Carl'ın ısırılmasına sevindim.
Sayıkladım....
İçim geçmiş....
uyumuşum....
Carl öldü
yorumlarımda sayıkladım dediğim zaman gerçekten uyumuş buluorum Bilmiyorum ama sıkıldım baya Neden slow motion senaryo anlamadım. Ben ilk 5 sezona dönmek istiyorum8x9
Carl'ın tam ergenliğinin son aşamasına gelmişken ölmesine üzüldüm açıkçası. Karakter gelişimi açısından çok önemli biriydi, TWD'deki tek çocuktu sonuçta ana karakterler arasından. Şu halden şu hale kadar gelişini izledik bir de yetişkin halini görmek isterdim kendisinin son aşamada.
Bakalım gider ayak hepimiz kardeşiz, bu kavga ne diye temalı konuşması nereye bağlanacak. Rick yapacağım söylediklerini dedi, bir barış yoluna gitmeyi deneyecektir herhalde ama bunca yaşanan olaydan sonra o hayallerdeki Negan'lı Rick'li ortamın olması pek mümkün gözükmüyor
Diğer tarafta da Ezekiel'i kurtarma operasyonu yapıldı iki terminatör tarafından Morgan'ın da bir ortası yok herif ya hümanist, kimseye dokunmuyor, zarar vermiyor ya da böyle önüne geleni katlediyor
Ne berbat bölümler vardı, bu fena değildi bence nasıl uyumayı başardın
Aslında çizgi roman hala devam ediyormuş, malzeme çok yani ama daha uzun yıllar sürdürmeyi planlıyorlar herhalde ondan böyle ilerliyor dizi Ama bu bölüm de istisnaydı bir yandan.yorumlarımda sayıkladım dediğim zaman gerçekten uyumuş buluorum Bilmiyorum ama sıkıldım baya Neden slow motion senaryo anlamadım. Ben ilk 5 sezona dönmek istiyorum
Bölüm Carl'a özel 56 dkmıydı neydi zaten Evet 12.sezona kadar devam edecekmişAslında çizgi roman hala devam ediyormuş, malzeme çok yani ama daha uzun yıllar sürdürmeyi planlıyorlar herhalde ondan böyle ilerliyor dizi Ama bu bölüm de istisnaydı bir yandan.Ölen karakter Carl yani normal bir bölüme yayılması sürecin. Her bölüm böyle olmaz ama sezon finalleri dışında pek heyecanlı iyi bölümler olmasını beklemiyorum.
Biliyorum onu farukcum aman forumdash'cımm.Selim karakterinden bol bol bahset o zaman bakacaktır
Niye bozuldun şimcik haruncum pardon Harunnnnaltmış'cımBiliyorum onu farukcum aman forumdash'cımm.
9.Bölüm Aslında evet bahsedilecek tek bir şey vardı bölümdeS08B09
izledim @Çiğdem- @Mascre-
Carl'ın ısırılmasına sevindim.
Sayıkladım....
İçim geçmiş....
uyumuşum....
Carl öldü
Göndermen ile ben ne alaka canımcımNiye bozuldun şimcik haruncum pardon Harunnnnaltmış'cım
@MasacRE- fularlılarla izlemiş galiba yine bu sıkıcı bölümü beğenmiş9.Bölüm Aslında evet bahsedilecek tek bir şey vardı bölümde
Çok durgun bir bölümdü , Carly bölüm boyu gösterdiler 50 dakıka da anca geberebildi
Alaka kurmalımıydım Değişik bi karakter, ilgini çeker diye Alaka kurmak ve kurmamı istemen?Göndermen ile ben ne alaka canımcım
Bu sayfada az yukarda@MasacRE- e bölüm yorumu nerde ben görmedim
8x9
Carl'ın tam ergenliğinin son aşamasına gelmişken ölmesine üzüldüm açıkçası. Karakter gelişimi açısından çok önemli biriydi, TWD'deki tek çocuktu sonuçta ana karakterler arasından. Şu halden şu hale kadar gelişini izledik bir de yetişkin halini görmek isterdim kendisinin son aşamada.
Bakalım gider ayak hepimiz kardeşiz, bu kavga ne diye temalı konuşması nereye bağlanacak. Rick yapacağım söylediklerini dedi, bir barış yoluna gitmeyi deneyecektir herhalde ama bunca yaşanan olaydan sonra o hayallerdeki Negan'lı Rick'li ortamın olması pek mümkün gözükmüyor
Diğer tarafta da Ezekiel'i kurtarma operasyonu yapıldı iki terminatör tarafından Morgan'ın da bir ortası yok herif ya hümanist, kimseye dokunmuyor, zarar vermiyor ya da böyle önüne geleni katlediyor
Ne berbat bölümler vardı, bu fena değildi bence nasıl uyumayı başardın
Aaa gördüm Nasıl yine boş resimden okadar yorumu çıkarmış pes doğrusuAlaka kurmalımıydım Değişik bi karakter, ilgini çeker diye Alaka kurmak ve kurmamı istemen?
Bu sayfada az yukarda
Sen özele gelsene şu 6-7-8 bölümleri atsanaAlaka kurmalımıydım Değişik bi karakter, ilgini çeker diye Alaka kurmak ve kurmamı istemen?
Bu sayfada az yukarda