Bu gece açacam , bildirimler daha bitmediBende bakamadım yarın bakacağım.
Masacre 3. izlemiş 4.kalmış sadece. Şampiyonluk konusunu açsana canım sen.
@Tolstoyevski sonra benim başımın etini yiyecek.
Bu gece açacam , bildirimler daha bitmediBende bakamadım yarın bakacağım.
Masacre 3. izlemiş 4.kalmış sadece. Şampiyonluk konusunu açsana canım sen.
@Tolstoyevski sonra benim başımın etini yiyecek.
İyi de onla bunun bir alakası yok ki6.Bölüm evet bu sezonun ilk tutuk bölümüydü yalnız @Harunnn60 ile haklı çıktık
Michonne sonun da çıktı meydana Rick gitti mal gibi yakalandı Darly haklı çıktı Ve Darly de bir hamle yapacak , Rick görsün nasıl hamle yapılıyor
Nasıl yok beeİyi de onla bunun bir alakası yok ki
Tamam Rick biraz maldır da bile bile gidip oraya yakalatmaz kendini herhalde bir plan var belli ki çıkar yakında kokusu
Nasıl yok beeDarly i dinleyip emrinde kalacaktı , gitti kafasına göre hareket etti mal gibi yakalanmış . Planı falan da yok
Nereden biliyorsun plan olmadığını, diziyi sen yazdın da bizim mi haberimiz yok
Eugene Punisher sayfasında söylediğim gibi bölümün yarısı ondan ibaretti ekranda görmeye dayanamıyorum o gereksizi7.Bölüm ne çekemiyorsun izlediğin diziyi kötüymüş gayet güzeldi @MasacRE-
Negan olması bile yeter Rick kurtuldu ama öncesinden fotoları çıktı rezil oldu magazine düşebilir
şu E baş halfiydi sanırım ismini aklımda tutamıyorum Negana sattı yine bizimkileri neden ölmüyor o gıcık adam
Gebermiyorda senaristin akrabasımı nedir Senin gibi gıcıkEugene Punisher sayfasında söylediğim gibi bölümün yarısı ondan ibaretti ekranda görmeye dayanamıyorum o gereksizi
Kabus geri mi dönmüş bu gece izleyemem.Aa bugün Twd başlamış, hiç söylemiyorsunuz Eminim siz de çok özlemişsinizdir benim gibi @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @destere
Ben de yarın izlerim herhalde, gece gece hiç sinirimi bozamamKabus geri mi dönmüş bu gece izleyemem.
niye bahsedelimki ben daha siftah yapmadım bu sezonAa bugün Twd başlamış, hiç söylemiyorsunuz Eminim siz de çok özlemişsinizdir benim gibi @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @destere
Oscar filmlerine @Çiğdem- leri çağırıp eziyet çektirmeyi biliyorsun ama, gel sen de izle bir an önce bu eziyeti bizimle birlikte çekniye bahsedelimki ben daha siftah yapmadım bu sezon
Aa bugün Twd başlamış, hiç söylemiyorsunuz Eminim siz de çok özlemişsinizdir benim gibi @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @destere
Kabus geri mi dönmüş bu gece izleyemem.
@destere e dedim torrentle falan izle yeni bölüme yetiş , dizimag yayınlayacak diye ve yayınlamışniye bahsedelimki ben daha siftah yapmadım bu sezon
Oscar filmlerine @Çiğdem- leri çağırıp eziyet çektirmeyi biliyorsun ama, gel sen de izle bir an önce bu eziyeti bizimle birlikte çek
bunu listeye attım @Harunnn60 la birlikte yazın şapıcaz diziyi ) liste işi kolaymış kurtardık paçayı@destere e dedim torrentle falan izle yeni bölüme yetiş , dizimag yayınlayacak diye ve yayınlamış
Ama büyük ihtimalle bölümlere izledindikten sonra yine telif gelecek yüzden güncel izleyen kazanır Aaa destere neyse ama @Harunnn60 şaşırttı beni ayoll
Listeye at gitsin Ondan sonra kafa sakin oluyorrbunu listeye attım @Harunnn60 la birlikte yazın şapıcaz diziyi ) liste işi kolaymış kurtardık paçayı
Yok ki bulamıyoruz yeni bölümleri Her yerden kaldırmaya çalışıyorlar@destere e dedim torrentle falan izle yeni bölüme yetiş , dizimag yayınlayacak diye ve yayınlamış
Ama büyük ihtimalle bölümlere izledindikten sonra yine telif gelecek yüzden güncel izleyen kazanır Aaa destere neyse ama @Harunnn60 şaşırttı beni ayoll
bunu listeye attım @Harunnn60 la birlikte yazın şapıcaz diziyi ) liste işi kolaymış kurtardık paçayı
Yeni Bölümü dizimag vermiş ama sezon biticne bölümler yine uçacak yanı @Forumdash ile ben güncel rahat rahat izliyoruz @MasacRE- de öyle Siz @destere ile bölüm arayın dururn şimdiListeye at gitsin Ondan sonra kafa sakin oluyorr
Yok ki bulamıyoruz yeni bölümleri Her yerden kaldırmaya çalışıyorlar
@Forumdash İş sende
@Harunnn60 da güncel takip etmiyor muydu o nerede koptuYeni Bölümü dizimag vermiş ama sezon biticne bölümler yine uçacak yanı @Forumdash ile ben güncel rahat rahat izliyoruz @MasacRE- de öyle Siz @destere ile bölüm arayın dururn şimdi
@Forumdash @MasacRE-