Annenin varmı başka izlediği yabancu dizi benim ailemin hiç yokAnnemle beraber izliyoruz o yüzden gecikiyoruz @MasacRE-
Annenin varmı başka izlediği yabancu dizi benim ailemin hiç yokAnnemle beraber izliyoruz o yüzden gecikiyoruz @MasacRE-
Ben 5. bölümü izleyeceksin diye bekliyordum 4. bölümü daha yeni mi izledin 😱 5'i ne zaman izlemeyi düşünüyorsun peki5x4
Sonunda izleyebildim. Güzel heyecanlı ve aksiyon dolu bir bölüm olmuş.
Kaplanın ölmesine üzüldüm. Aklıma dizinin ilk bölümünde ölen at geldi. Zombiler nasıl yedi öyle.
Diğer karakterler pek gözükmedim ama 3-4 karakter ile ilk tefa sıkıcı bir bölüm yapmamayı başarmışlar. Ben kesin sıkılırım dedim ama öyle olmadı.
Ezeikelin geçmişini de gördük. Daryl ve Rick'inde bölümde olması iyi oldu.
8.6
@Çiğdem- @MasacRE-
Yarın izleyeceğimBen 5. bölümü izleyeceksin diye bekliyordum 4. bölümü daha yeni mi izledin 😱 5'i ne zaman izlemeyi düşünüyorsun peki
Tamam sen Punisher yorumla o zaman, ben de TWD izleyeyim, yarın yorumlaşırız artık bugün gitti @Harunnn60Benim 1 dizi izleme vaktim vardı ,Çukur dan dolayı Punisher izledim @MasacRE-
Veletlerin 1.Bölümüne önceden bakmıştım oradan kar sağladım @Harunnn60Tamam sen Punisher yorumla o zaman, ben de TWD izleyeyim, yarın yorumlaşırız artık bugün gitti @Harunnn60
Tamam sen Punisher yorumla o zaman, ben de TWD izleyeyim, yarın yorumlaşırız artık bugün gitti @Harunnn60
5.Bölüm izledim . Bu sezonun en iyi bölümüydü @MasacRE- TWD oy atmadığı için bin pişman olacak,gebersin deYarın izleyeceğim
Şimdi Stragersi izleyelim Punisheri daha sonra izleriz. Aynı anda kafamız karışır okey. @Çiğdem-
Evet bu bölüm cidden güzeldi Ben de yazarım sonra bir şeyler Ama verdiğim oydan pişman değilim genel toplamda Sherlock>Twd5.Bölüm izledim . Bu sezonun en iyi bölümüydü @MasacRE- TWD oy atmadığı için bin pişman olacak,gebersin de
Neganı gördük sonun da Papaz ile takıldılar Negan günah çıkarma sahnesi güzeldi Rick ve Darly ne dolaşıyorlar ,onların olayını çözemedim ama Darly görmek güzel
5.Bölüm izledim . Bu sezonun en iyi bölümüydü @MasacRE- TWD oy atmadığı için bin pişman olacak,gebersin de
Neganı gördük sonun da Papaz ile takıldılar Negan günah çıkarma sahnesi güzeldi Rick ve Darly ne dolaşıyorlar ,onların olayını çözemedim ama Darly görmek güzel
Evet bu bölüm cidden güzeldi Ben de yazarım sonra bir şeyler Ama verdiğim oydan pişman değilim genel toplamda Sherlock>Twd
Ben ,Daryl ile Rick ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım ki ayol tek iyit arafı Daryl görmem @MasacRE-5x5
Negan olunca bölüm çoşmuş.
Papazı bir an öldürecek zannettim ama öldürmedi. Onu da yanına aldı. Zombilerin arasından kurtulma sahnesi baya iyiydi.
Daryl ve Rick'in dalaşması çok gereksizdi hiç yakışıtıramadım.
Helikopter nereye gidiyordu acaba.
Yorumları okuyorum da çoğu kişi beğenmiyor sezonu ama ben beğeniyorum. Böyle devam etsin.
8.5
Ben ,Daryl ile Rick ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım ki ayol tek iyit arafı Daryl görmem @MasacRE-
Negan da Vali gibi duygusal yönünü ortaya çıkardı
Aaa bence Darly çok iyi yaptıDaryl o silahları alalım neganların tayfasına atalım dedim.
Rickte böyle yaparsak siviller filan zarar görür dedi. bize düşman olurlar dedi.
ben kavga etmelerine şaşırdm böyle bir şey için. Daryl az kalsın öldürecektin ricki.
Negan duygusal olmadı bence vali'den çok farklı. Diziyi dkkatle izle azıcık.
8x5
Güzel bölümdü. Negan olunca dizinin havası değişiyor bir anda
Rahip ile Negan'ın sahneleri çok güzeldi. Biraz Negan'ın geçmişi hakkında bilgi edindik. Az da olsa insani bir tarafı olduğunu gördük
Negan'ın işçi tayfası da bir an isyana teşebbüs eder gibi oldular ama Negan ortaya çıkınca herkes diz çöktü bir anda yine
Eugene de ihanet edenin Dwight olduğunu anladı gibi görünüyor. Ondan şüphelenilirse hiç düşünmeden ele verecektir Dwight'ı
@Çiğdem- @Harunnn60
Negan'ı oynayan adama benim için özel bir bölüm çekin demiş geçmişimi gösteren. Umarım çekmişlerdir.Aaa bence Darly çok iyi yaptı@MasacRE-Rick iyi karar alamıyor Darly zaten daha güçlü dövdü Rick i
Negan konusuna gelirsek karısı hakkın da çıkardığı günah sahnesin de duygulandı adam ,eskiye dönük sahneler de gösterilir belki
Aaa bence Darly çok iyi yaptı@MasacRE-Rick iyi karar alamıyor Darly zaten daha güçlü dövdü Rick i
Negan konusuna gelirsek karısı hakkın da çıkardığı günah sahnesin de duygulandı adam ,eskiye dönük sahneler de gösterilir belki
Valla Negan'ın geçmişi 1 bölüm değil 1 sezona yaysalar belli aralıklarla izlenir yani Şu an dizideki en ilgi çekici karakter Negan @Çiğdem-Negan'ı oynayan adama benim için özel bir bölüm çekin demiş geçmişimi gösteren. Umarım çekmişlerdir.
@Harunnn60Bence orada Rick haklıydı. Daryl bazen hiç düşünmeden hareket ediyor. Hadi gidelim yıkalım orayı başlarına falan olacak iş değil Kavgada da arkadan boğazlamak yok diye anlaşma varmış galiba Daryl oyunbozanlık yaptı orada
Negan da evet bir duygulandı orada, eski masum günleri geldi aklına Gerçi o zaman da masum değilmiş, karısı hastayken başkalarıyla birlikte oluyormuş
Bence hazır saldıraya geçmişken beklemeden saldırmaları lazımdı. Daryl haklı bence.
Rick nasıl haklı ayoll Darly haklı yani onları gebert de nasıl gebertiyorsan gebert@Harunnn60Bence orada Rick haklıydı. Daryl bazen hiç düşünmeden hareket ediyor. Hadi gidelim yıkalım orayı başlarına falan olacak iş değil Kavgada da arkadan boğazlamak yok diye anlaşma varmış galiba Daryl oyunbozanlık yaptı orada
Negan da evet bir duygulandı orada, eski masum günleri geldi aklına Gerçi o zaman da masum değilmiş, karısı hastayken başkalarıyla birlikte oluyormuş
Valla Negan'ın geçmişi 1 bölüm değil 1 sezona yaysalar belli aralıklarla izlenir yani Şu an dizideki en ilgi çekici karakter Negan @Çiğdem-
Bence hazır saldıraya geçmişken beklemeden saldırmaları lazımdı. Daryl haklı bence.
Gebertemezlerdi işte sıkıntı orada İki dinamit var diye hallolacak mıydı her şeyRick nasıl haklı ayoll Darly haklı yani onları gebert de nasıl gebertiyorsan gebert
Negana özel bölüm gelecek ozaman , Vali gibi o geldi direk aklıma