İzledim de yorumlamayı unuttum Jesusa gıcık oldum çok fenahala izlemedinmi bölümü
İzledim de yorumlamayı unuttum Jesusa gıcık oldum çok fenahala izlemedinmi bölümü
yorumla şimdide ondan sonra konulaşımİzledim de yorumlamayı unuttum Jesusa gıcık oldum çok fena
bana yap diye trip atıyordun ama beyefendi bu saatlerdi yineyarın yaparım
Hadi yatsana sen bakayımbana yap diye trip atıyordun ama beyefendi bu saatlerdi yine
Ben yattım bile sen geç kalmışsın
yorumla şimdide ondan sonra konulaşım
Bu sezon amaçsızca aksiyondan başka bir şey yok dizide, reytingler de düşmüş iyice. Yakındır bitmesiyarın yaparım
bin mesaj ağır geldi sanırım sana biraz üstüdnen atması zor olucak @mrt-06 ile birlitke tavuğa bağladınız @Harunnn60Ben yattım bile sen geç kalmışsın
Çok güzel bir sezon oluyor taht oyunlarını yine gölgede bıraktı diye kıskanma @Harunnn60Bu sezon amaçsızca aksiyondan başka bir şey yok dizide, reytingler de düşmüş iyice. Yakındır bitmesi
Senaryo kısır döngüye girdi yineBu sezon amaçsızca aksiyondan başka bir şey yok dizide, reytingler de düşmüş iyice. Yakındır bitmesi
bin mesaj ağır geldi sanırım sana biraz üstüdnen atması zor olucak @mrt-06 ile birlitke tavuğa bağladınız @Harunnn60
Çok güzel bir sezon oluyor taht oyunlarını yine gölgede bıraktı diye kıskanma @Harunnn60
Harun bile inanmıyor bu dediğine gördün müSenaryo kısır döngüye girdi yine
2023'e kadar devam edecek dizimiz
O kısmı demiyorum Çiğdem çok güzel bir sezon oluyor demiş, sen senaryo kısır döngüye girdi demişsinDizimiz devam edecek dedim iyi oku @Çiğdem-
Dizimiz devam edecek dedim iyi oku @Çiğdem-
bu yayınlanan 3 bölümdeki aksiyonları sezon finalleri mini sezon arası dısıdna göremiyorduk son sezonlarHarun bile inanmıyor bu dediğine gördün mü
La 3 bölümdür Neganların mekanın önünde aralıksız bir şekilde çatışıyorlar sınırsız mermi şarjör hilesi de yazmışlar hiç bitmiyor kurşunları oradakilerin Ama Rick ile Daryl'e vermemişler şifreyi bu son bölümde iki mermi sıktılar hemen bitti kurşunları Aksiyon olsun da yapmak için yapmasınlar az olsun öz olsun @Harunnn60bu yayınlanan 3 bölümdeki aksiyonları sezon finalleri mini sezon arası dısıdna göremiyorduk son sezonlar
öyle boş bölümler oluyorduki rambo serisi gibi başladılar şuana kadar süper bence ve 4.bölüm aynen devam edecek gibi
La 3 bölümdür Neganların mekanın önünde aralıksız bir şekilde çatışıyorlar sınırsız mermi şarjör hilesi de yazmışlar hiç bitmiyor kurşunları oradakilerin Ama Rick ile Daryl'e vermemişler şifreyi bu son bölümde iki mermi sıktılar hemen bitti kurşunları Aksiyon olsun da yapmak için yapmasınlar az olsun öz olsun @Harunnn60
3.bölüm sonuda bir silah çatışmasıyla bitti 4.bölüm aynen devamDizimiz devam edecek dedim iyi oku @Çiğdem-
Daryl adamdır ya 8 sezondur çizgisini bozmadı, seviyoruz3.bölüm sonuda bir silah çatışmasıyla bitti 4.bölüm aynen devam
en çok şeye güldüm bilmiş bilmiş konusup ricke hava atıyordu adam darly sus be der gibi oku sapladı
bir düzelme var sende bu son günlerde doğru herifleri bulmaya basladın darısı @Harunnn60 başınaDaryl adamdır ya 8 sezondur çizgisini bozmadı, seviyoruz
Bu sezonda nefret edeceğimiz adam da Jesus olacak anlaşılan. Morgan bitti bu başladı şimdi, neymiş onlar insanmış öldürmemek gerekirmiş
Yani sırf o hilltopa getirdikleri tutsaklar oradan kurtulsun da başlarına bela açsın diye yapılmış bir şey bu ha başka bir şey değil. Dağ gibi Jesus'u saçma sapan bir karakter haline soktular iki bölümde. @Harunnn60
8x3
Bölüm yorumum
Jesus çok gıcık olmaya başladı o kadar adamı Hiltopa getirip tutmak çok büyük risk. Nereden çık bu hümanistlik lafları filan. Anlam veremiyorum.
İlk sezonda ki adamı getirdiler ama anında öldürdüler. Madem getirecektiniz niye erken öldürdünüz. Neyse Daryl iyi yaptı acımadı.
Maggie yaşlı adama bağırınca ben bile korktum.
Carol ve tayfası çok sıkıcı. Şu kadın bir ölmedi ya.
@Çiğdem- @MasacRE-